CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 7-8-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Up

takde update pape ke dari jeri jera?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 3-8-2022 07:44 AM
dah kenapa cite pasal pooki pooki ni

kami mahukan gosip pasal pak jeri dgn bebi eberiting! ...

Lapar kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo korang lambat kete api le.. Press dah dpt interview pun beliau kemarin.. Simpan spekulasi bodoh korang tu dlm tin biskut ye.. Buat malu je bila salah terjah pintu jamban.. Tunggu je le press punya write up.. Tp bab forumer kena londeh tu bakal on air tak lama lagi.. Hahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 7-8-2022 03:39 PM
Aiyo korang lambat kete api le.. Press dah dpt interview pun beliau kemarin.. Simpan spekulasi bodoh ...

Spill la kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
naz1641 replied at 7-8-2022 04:23 PM
Spill la kat sini

Mana boleh lagi.. Metro dan press yg ada masa interview yesterday kena keluar write up dulu.. Baru boleh bukak cerita..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 7-8-2022 04:27 PM
Mana boleh lagi.. Metro dan press yg ada masa interview yesterday kena keluar write up dulu.. Baru ...

Ltk foto interview tu boleh kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by reporter_kalut at 7-8-2022 05:08 PM
naz1641 replied at 7-8-2022 04:36 PM
Ltk foto interview tu boleh kan


Exclusive cover.. Maaf tak boleh.. Tunggu metro atau bh keluar dulu.. Org Beseri mix Kangar ni mmg helok2 belaka.. (tumpah dah sikit tu..)
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
naz1641 replied at 7-8-2022 04:36 PM
Ltk foto interview tu boleh kan

nak foto tu mesti tak sabar nak muntah berbaldi2 kannnnnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.079476 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list