CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 10:46 PM
bole la F pulangkan pakoo buah keras sambil nyanyi lagu PULANGKAN kohkohkoh

Kaka azra dh on fb balek dia wat repot polis tp depa tk bg tau isi kandungan pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 2-7-2022 05:51 PM
Forumer tu ke?? Apa citer dia eh..lama x nampak

Kegunduan pempuan baju merah ni persis kaka sarah yg telah menghilang. Iola baca2 gitu je pasal dia scam2 ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 2-7-2022 10:58 PM
Kaka azra dh on fb balek dia wat repot polis tp depa tk bg tau isi kandungan pun

Kaka Azra yang mana 1?  Yang resume dipinjamkah atopon si penulis tu??
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
borne replied at 2-7-2022 09:09 PM

Muka, saiz dan kekepaman sepesen jer nampak ..

Dari E, F and my bebiii hahaha
Memang taste dia cam gitu tinjeri ni

Muka si F ni sama betul cam eli
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 2-7-2022 10:01 PM
Kegunduan pempuan baju merah ni persis kaka sarah yg telah menghilang. Iola baca2 gitu je pasal di ...

Sarah82 ke berapa nombornya tu kaki scam? Biar betik. Mana dia skrng?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbongkar sudah
Tunggu hari bahgia pasangan sejoli ni..
Kompang dipaluuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-7-2022 10:21 PM
Sume tentang Azra Diera ditulih oleh dia ni:

https://files.fm/u/e9fvxna2r

Wow, julung2 kali dalam sejarah pemforuman iols, iols bukak bahan dalam format PDF. Next level betul kali ini. Tkasih chuols
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 10:43 PM
setepek..hahahahahaha...mantap pak kareeemmmmm

Hehehe saja je lepaskan perasaan iols. Nyampah tengokkan. Apa yg patut buat, tak buat. Apa yg tak patut buat, dibuatnya. Pangkat hadap sangat masing2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jepp replied at 2-7-2022 10:01 PM
Out of Topic:
Sarah82 forummer tu catfish ka?
Kat thread mana tah ada yang

Betul kaa ni? Lama x nampak dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:53 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 3-7-2022 01:55 AM
che-cikL replied at 3-7-2022 01:49 AM
Hehehe saja je lepaskan perasaan iols. Nyampah tengokkan. Apa yg patut buat, tak buat. Apa yg tak  ...

ye kaka norm paham sgt...sebab tu kaka norm dh malas nk buka benang..ada info teh panas pon perap je bawah montot..koser laaa..gigih2 pon dpt 5credit pon susah...tang kaum dia komen bodoh pon bpuluh tacang dihulur..pastu sendiri xjln tugas..kita tegur dia suruh kita plak apply jd mod!puiiikkk
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:58 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 3-7-2022 01:17 AM
Muka, saiz dan kekepaman sepesen jer nampak ..

Dari E, F and my bebiii hahaha

haha dah mcm susunan abjad plk ye

E-ellie
F-fiera

so patut nya si ara ni jd G..stand for GILA
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 11:53 PM
ye kaka norm paham sgt...sebab tu kaka norm dh malas nk buka benang..ada info teh panas pon perap j ...

Kan... Yg kaka bukak ari tu topic best2, duk katup katup... Menyampah kan.... Ok, mehlah kita sambung ulang kaji bedtime stories ni hehhe muaah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 2-7-2022 11:38 PM
Terbongkar sudah
Tunggu hari bahgia pasangan sejoli ni..
Kompang dipaluuu

Nah OST benang ni:


https://youtu.be/v2ZTxugDOno

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Gmbar mata terbuntang selfie pertama rumah sblm ni mengingatkan i pd maya darina. Bukan org yg sama ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 2-7-2022 11:42 PM
Wow, julung2 kali dalam sejarah pemforuman iols, iols bukak bahan dalam format PDF. Next level bet ...

Yes dear, kat LinkedIn boley save as PDF.  Klik 3 dots tu.  Dots tu kalo mobile version dia tak muncol.  Kene desktop.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 2-7-2022 08:01 PM
sapkok lu  mesti tak nyesal pun acik ellie gumbira yakyak yeayyyyyyy

Bygkan if jeri ceriakan elly semata2 sbb dato seri ni yg elly pulak mmg dah lama tggu utk dilepaskan. Bg jeri, dia xkisah dah elly xjaga dia sbb ada dato seri menanti kalau begini mmg i nk ucap ADAN UKE!!! dkt jeri yg tumpangkan jeri balik kg pon mesti ketawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 12:24 AM | Show all posts
makadek replied at 3-7-2022 12:58 AM
Kaka azra dh on fb balek dia wat repot polis tp depa tk bg tau isi kandungan pun

report polis utk ape tu...motor heshe masuk longkang?pangkat datok seri heshe kena curi? hahahaha..acik porumer talak goyang derrr...

btw sapa ada pengakuan part datok seri tu..kaka nk baca@dgr la..kasi perut kaka hiburan malam minggu plishhh.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:26 AM | Show all posts
che-cikL replied at 3-7-2022 01:59 AM
Kan... Yg kaka bukak ari tu topic best2, duk katup katup... Menyampah kan.... Ok, mehlah kita samb ...

hehehe tengkiu for the support..appreciate it!muah ciked..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:27 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:04 AM
Yes dear, kat LinkedIn boley save as PDF.  Klik 3 dots tu.  Dots tu kalo mobile version dia tak mu ...

dik Tumpang..awat link kat page depan tu xblh tgk..dia tulih dh expired..smallpdf tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-7-2022 12:24 AM
report polis utk ape tu...motor heshe masuk longkang?pangkat datok seri heshe kena curi? hahahah ...

Tu kena cari kt fb kaka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:37 AM GMT+8 , Processed in 0.081708 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list