CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat melowdey pn acik F dah gelak..lepas kantoi ni meils memang bayang acik F gelak guleng2 lah padan la dgn bangjeri biadap sgt kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 2-7-2022 09:11 PM
I purcaya ujung2 pacik Jery tak jadi kawen, dengan alasan takde jodoh sbb tak setaraf makpak BabyA ...

Pastu ujong2 acik porem disalahkan jadi punca keretakan hubungan cinta penuh misteri neh
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 2-7-2022 06:42 PM
Kaka Ellie gelak goleng goleng sambil sapkok

Bahahaha... Sapkok B40 surya ke gudang garam?

Ohh.. Maybe sapkok T20.. dunhill, marlboro keww...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-7-2022 09:25 PM
Korang purcaye tak kalo aku kata cerite ni masih panjang.  Ade Pak Jeri jumpe dengan buah hati dia t ...

Takde bukti cuols.  Hanya kata2 yg keluar dr mulut jeri
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-7-2022 07:28 PM
Baru aku tau sape minah ni.  Nah kicauan sebagai pengajaran buad yang lain:



Seramm lah baca kisah² macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:58 PM | Show all posts
aku masuk tgk gamba je.hmmmm.lelain maleh nak follow...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-7-2022 07:28 PM
Baru aku tau sape minah ni.  Nah kicauan sebagai pengajaran buad yang lain:



omg baca cerita ni, baru tahu details cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jepp at 2-7-2022 10:45 PM

tak terbayang perasaan anak2 azri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Out of Topic:
Sarah82 forummer tu catfish ka?
Kat thread mana tah ada yang
tanya
yang tanya
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hat gundu ke hat pegang hemper?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat tak dulu forummer londehkan gf pemain bola asrarudin..apa dia ckp lepas tu, jgn ganggu dia,nnt pretasi terjejas ke cmna ntah.. so iols tak sabar nak tgk reaksi pakcik azri ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 2-7-2022 10:03 PM
Hat gundu ke hat pegang hemper?

Red colour cuols.  Free hair tu la buah hati jeri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 2-7-2022 10:12 PM

ATTENTION!  Plot twist chuolz..

Sume pegi masok benang asal tu.  Kitorang tengah CSI si journalist yang dok tulih cerite si Azra tu pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:10 PM | Show all posts
jepp replied at 2-7-2022 10:01 PM
Out of Topic:
Sarah82 forummer tu catfish ka?
Kat thread mana tah ada yang

calling...calling @Orenn1
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 2-7-2022 01:44 PM
Bahahaha... Sapkok B40 surya ke gudang garam?

Ohh.. Maybe sapkok T20.. dunhill, marl ...

Bong kot...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 2-7-2022 10:40 PM
alesandra replied at 2-7-2022 10:10 PM
calling...calling @Orenn1

Sume tentang Azra Diera ditulih oleh dia ni:

https://files.fm/u/e9fvxna2r

Realiti atau fantasi?  Sekadar konten?  Pak Jeri rupenye bapak catfish??  Akak gundu dah tak sanggop 'resume' dipinjam sampai wajah terburai?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasal sarah tu cite la. Iols cm tertinggal pulak.  Apa dia da buat.  Dia gebang over2 ke.  

Slalu acik porum akn bengang kalau ada yg over claim je kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:43 PM | Show all posts
che-cikL replied at 2-7-2022 07:23 PM
Ada momods pelbagai pangkat bagi chuols credit tak? Ke membuta semuanya? Atau buat2 buta atau mmg  ...

setepek..hahahahahaha...mantap pak kareeemmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:46 PM | Show all posts
auntyonion replied at 2-7-2022 11:25 PM
Kat melowdey pn acik F dah gelak..lepas kantoi ni meils memang bayang acik F gelak guleng2 lah  ...

bole la F pulangkan pakoo buah keras sambil nyanyi lagu PULANGKAN kohkohkoh



Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 2-7-2022 10:19 PM
Bong kot...

Bahaha... Rokok daun je la.. Jimat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:50 PM GMT+8 , Processed in 0.086069 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list