CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Maya darina left the chat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaksa gadaikan por pingers beliau utk hujung mggu ni????
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka Ellie gelak goleng goleng sambil sapkok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 06:01 PM
oh myyyyyyyyyyy

noooooooooooooo

Nah PDF:

https://smallpdf.com/result#r=66 ... mp;t=share-document

Save sekarang sebelom luput dalam mase 7 hari.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah pitera & sutera, terbaik lah team csi forumer

skrg kita semua pakat tunggu bila acik jeri dan datuk seri azra ni nak naik pelamin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 2-7-2022 06:19 PM
Maya darina left the chat

Baru aku tau sape minah ni.  Nah kicauan sebagai pengajaran buad yang lain:


https://mobile.twitter.com/iffgo ... 02466428928?lang=en

Ontah2 dia jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:49 PM | Show all posts
Tq kaka tumpang bukak benang baru
Sambung chat sini la
Rumah sebelah semak tol menyembang off topic
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeri ngaku dh jumpa parents bebi eberiting 24hb ritu kt portal gossip mana ntah. Korang nk tgk muka bebi eberiting tggu deme menikoh nt. Gittewwww pesan rentua deme.... Jadinya....reserve Komen dulu chuols mana tahu ada sinar di hujung terowong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-7-2022 07:28 PM
Baru aku tau sape minah ni.  Nah kicauan sebagai pengajaran buad yang lain:



Baru la aku fahammmmm entah2 dia kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 2-7-2022 06:42 PM
Kaka Ellie gelak goleng goleng sambil sapkok

sapkok lu mesti tak nyesal pun acik ellie gumbira yakyak yeayyyyyyy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 2-7-2022 07:49 PM
Tq kaka tumpang bukak benang baru
Sambung chat sini la
Rumah sebelah semak tol menyembang off topic ...

Aku tak sangke 2 jam 42 minit lepeh aku tinggeykan benang tu & bod gosip ni pade 9:00pm 28 Jun sebab nak mengadap heavy period 2-3 hari ni rupenye @pitera dah dapat nama kat SSM.  So sesape yang nak masok situ juz cari posting pitera 11:42pm tak silap di topik tu.  Dari situ le semakin hangat..  So roughly dah nak 4 hari dah bocor identiti di situ.  Kudos chuolz..

Lagi 1, kalo aku tak dengor audio Pak Jeri maki Kak F tu idak le aku peduli sangat cerite dia nak mengelenyor balek lepeh bercerei ni.  Audio tu TV3 censor tapi aku agak rase2 dia nak tumbok muke Kak F.  Gi korang cari kat Youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nk bukak tred baru tred lama dh kene katup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 05:31 PM
baju merah ke baju biru??

Baju merah ,omeiii tak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 2-7-2022 06:00 PM
Yg free hair tu cuols

Itulah buah hati abg.  Kata jeri.  Dia ada phd tau.  Belajar kt luar negara ...

Smbung sikit lagi. . pingat letak kat meja office
Muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:59 PM | Show all posts
asfaz replied at 2-7-2022 08:54 PM
Baju merah ,omeiii tak..

apa ilmu dia pakai agaknya ye as??


Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 2-7-2022 08:23 PM
Aku tak sangke 2 jam 42 minit lepeh aku tinggeykan benang tu & bod gosip ni pade 9:00pm 28 Jun seb ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 2-7-2022 07:55 PM
Jeri ngaku dh jumpa parents bebi eberiting 24hb ritu kt portal gossip mana ntah. Korang nk tgk muka  ...


I purcaya ujung2 pacik Jery tak jadi kawen, dengan alasan takde jodoh sbb tak setaraf makpak BabyAra tak restu

So nurtizen FB yang taktau kes catfish dan pembongkaran csi porumer akan tertipoo dan kempunan  nak tgk gambar baby Ara sampai termuntah

Ai harap ada page2 gosip or Mstar ygv cover ceriuta ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
borne replied at 2-7-2022 09:09 PM

berlagak gila si Azri ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 2-7-2022 06:01 PM
mana satu kaka? kiri ke kanan?
kalau kanan tu... no wonder ellie suriaty redha gittewww...


Yg baju merah pujaan hati acik jeri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang purcaye tak kalo aku kata cerite ni masih panjang.  Ade Pak Jeri jumpe dengan buah hati dia tu.  Sape yang acik gundu ni upah jadi stand-in?


https://youtu.be/BP3QUrDrsUc

Kalo sume ni dia temberang aje memang tinggi bakat lakonan dia.  Kalo dia sekadar berhalusinasi aje konfem bipolar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:53 AM GMT+8 , Processed in 0.082574 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list