CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 11:24 AM | Show all posts
abam jeri tak nak beri sepatah dua kata ker????

ishhh komen la sikit abam jeri weeeyyy...

tak sabar weeooolllss nak tunggu apa komen abam jeri nih....

sila muntah hijo dulu ya abam jeri sebelum nak minta weoolss muntah hijo...

hahahahaha....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:26 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 09:35 PM
Acik tuttifrutti tu bukan zantan ke weh?  Katenye bini dia dulu namenye Azean kawen 6 taon tarak a ...

Zantan lahhh sis. Tapi sian tau....tade salah rentua tu bak kata sape ntah. Mengkalau bukan dia buat curhat, tade secepat ini kantoinyehhhh..
Sekarang ni kalau dapat CSI acik tutifrutti tuh huntok beliau muncolkan diri helok jugak....baru Mak Hengku Lailer Khalider tau langit tinggi rendah. kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa2 boleh kasi chronology macam mana identity BELIAU terbongkar? Macam mana pitera boleh jumpa nak full dia?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:28 AM | Show all posts
Prickford replied at 4-7-2022 08:34 AM
Iolls nak speku si Jeri pon sebenarnya temberang. Saja create story sebab yelah dah heolls need 2  ...

Indeed. Seharusnya la khenn.... buying time sementara mikior cemana nak kasik hending perchentaan dua derejat yang terhalang oleh acik porum tersakiti. Kekekek!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:48 AM | Show all posts
sebenarnya acik jera yg pic mekap tu lawa la jugak. sesuai umur dgn rupa utk jeri sekarang. jeri pun bukannya siap sangat, untunglah kalau ada orang sudi nak jaga urus dia umur2 tua takde duit tu.

silapnya jeri over sangat mencanang up jera melampau-lampau. jera pulak bagi statement nada angkuh bongkak. makcik rasa kalau dua-dua serba rendah diri, takde sapa kecam pun.

nanti kalau dah sahih catfished dan jeri dah terima kenyataan, makcik harap jeri contohi norman hakim. pergi la gym ke buat hiit kat rumah buat badan kasik tegap, takyah keluar statement serupa moron lagi. fokus untuk naikkan nama balik. Takkanlah forever nak hadap abemus je dgn megah holding? mana tau jeri boleh jadi tansri datuk hensem baharu, level2 edika yusuf lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hzln at 4-7-2022 11:57 AM
judicata replied at 4-7-2022 10:54 AM
retis kalau tak kena scam dengan ikan keli memang tak sah kan? aderrrr je yang tertipu esp l ...


Retis pompuan pun ada uols. Raja ema siap gebang nak migrate ke london, ikut shuben baru sheols, mix melayu omputeh, bisnes ulang alik london dubai gitu lar
Pastu senyap gitu jah, mungkin dah dimandikan oleh anak2 sheols guna air kolah 7 mesjid
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 4-7-2022 12:24 PM
hzln replied at 4-7-2022 11:54 AM
Retis pompuan pun ada uols. Raja ema siap gebang nak migrate ke london, ikut shuben baru sheols, m ...

Episod dengan arwah sotan negeri tarak ayor 1992/1993 dulu sampe masok nuspeipe England kes Ameno expose keburokan raje2 time tu.  Aku ingat lagi aku bace.  Omputey tu menganjing hal raje2 melayu & sebut salah sorang sotan ni dah bangke tapi menggatal dengan seorang 'Princess Emma'.  Gili wa punya hati..  Tak silap aku itu The Independent, akhbar mainstream & bukan la akhbar tabloid.  Cover supplement/edisi khas tu was gambar arwah sotan silver yang time tu jadi Jagong.  

Anyhow, yes she did get banglo 3 tingkat from arwahnye.  Bibit2 biang bermule bila dia salam ongtua tu kat yestane then ongtua tu jadi tak keruan kata "lembutnye tangan"..  Then time tu nuspeipe sini ade tunjok mase majlis kat yestane tu Princess Emma dudok bersimpuh tersepot je ateh lantei.  Kah2..  Mase tu Kuin Ecah dah nak masok antu..  
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 4-7-2022 11:26 AM
Sapa2 boleh kasi chronology macam mana identity BELIAU terbongkar? Macam mana pitera boleh jumpa nak ...

Leh tgk sini sis

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5048017&page=72#pid151181052
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
covidisreal replied at 4-7-2022 10:32 AM
datuk seri azra ni iras bandi amok versi perempuan

Kejam komen cuols
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:42 PM | Show all posts
hzln replied at 4-7-2022 11:54 AM
Retis pompuan pun ada uols. Raja ema siap gebang nak migrate ke london, ikut shuben baru sheols, m ...

kikikiki cash lah bila retis jenis membongak konon dapat pasangan yang berharta tapi nak secret2 takut kena caras. skaliii.. amek kaw. kena jerutan ikan keli rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
igetso replied at 3-7-2022 10:20 PM

Tgh sedap minum air tersembur nasib baik kat rumah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:55 PM | Show all posts
hzln replied at 4-7-2022 11:54 AM
Retis pompuan pun ada uols. Raja ema siap gebang nak migrate ke london, ikut shuben baru sheols, m ...

wow tak pernah dgr psl kes acik raja ni..tahun brp kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
covidisreal replied at 4-7-2022 10:33 AM
berganda-ganda lawa si F dari bandi gegerl ni ni pujian yer, bukan body shaming

Meols pn rasa cemtu lawa lg si F skin pn ok elok
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:20 PM | Show all posts
F terbang dah jangan gatai F nak kutip balik Jery ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
makciktijah replied at 4-7-2022 11:48 AM
sebenarnya acik jera yg pic mekap tu lawa la jugak. sesuai umur dgn rupa utk jeri sekarang. jeri pun ...

betul tu, patutnya azri roadtax player tua ni (ok gurau) dah level level pakcik mustafa kamal dah.
berlakon jadi datok ka tan sri ka.
at least ada la variety untuk pelakon watak bapak dalam drama selain dari abang rambut putih yang muka macam laki mira filzah tu.
tapi ni kira balasan jugak la kot duk permain perasaan wanita.
yang catfish ni pun, kalau jadi diri sendiri pun rasanya si azri ni terima jah.
ah apapun dua dua kelautan andaman.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 3-7-2022 07:41 PM
Sama tapi tak serupa

Aku ingat dia ni saiko la. Dengan amik gambo fefeeling gojes, kendian hapload ke soc med, siap ada satu gambo macam tak pakai baju pun ada. Kendian dengan menipu orang meniaga lagi.
Kendian Jeri nya senyap membisu, aritu kemain membalas2 dengan acik porem.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 01:51 PM | Show all posts
Zaman tok kadok si maya darina ni. Tak sangka FT pun leh terjebak..hmm. Good luck la jeri kendur. Takut penyakit murung datang balik setelah digame oleh bebi ara gundu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 4-7-2022 12:55 PM
wow tak pernah dgr psl kes acik raja ni..tahun brp kes ni

Masa tu dia tgh mendonia jap berlakon watak mak-mak dlm slot drama megah holdings, baru lepas bercerai dgn adik ke abang wan jijah, siap kluar produk lingerie sleepwear, sendiri jadi model...kelless sgt, tu yg jadi target scammer nigeria tu gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-7-2022 12:19 PM
Episod dengan arwah sotan negeri tarak ayor 1992/1993 dulu sampe masok nuspeipe England kes Ameno e ...

Kira minah saleh kepams tu jd gundek la ye
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:10 PM | Show all posts
oh mai.... kebebian apakah ini??
Speechless rase

tulah, dh tua2 nk men fb mcm tula gayanye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:06 AM GMT+8 , Processed in 0.188348 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list