CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 77266|Reply: 845

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 05:16 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 6-7-2022 02:19 AM



All credits to @pitera & @suterabiru123 - Mohon ucap biri-buri butania kepade mereka ye..

         Agak penat para peminat menjejaki kelibat dan identiti Datuk Seri Dr yang seorang ini namun hasil siasatan dipercayai sohih.  Akibat minat yang amat mendalam di dalam mengenali sosok tubuh seorang tokoh wanita yang sangat aktif di dalam pelbagai bidang iaitu penulisan lirik, novel dan skrip drama akhirnya para peminat dan penyanjung beliau boleh menarik nafas lega sekiranya benar inilah wanita yang disebut-sebut semenjak akhir-akhir ini yang bakal menjadi suri kepada seorang pelakon lelaki veteran dan sekaligus menamatkan gelaran duda beredah beliau.

Ikuti posting:

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5048017&page=72#pid151181052

Iaitu #1431 untuk mengetahui jejak-jejak pencarian identiti beliau.

Apapun kita ucapkan tahniah dan Selamat Pengantin Baru!



https://youtu.be/qJk-xFycq4M
Sementara itu bekas isteri pelakon terbabit pernah menyuarakan kebimbangan tentang kesahihan identiti dan juga kewujudan individu tersebut.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-7-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka sarah kah?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ayoooo gundu nyaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq pada @pitera yang jumpa jejak ssm beliau...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 2-7-2022 05:20 PM
Tq pada @pitera yang jumpa jejak ssm beliau...

Ada momods pelbagai pangkat bagi chuols credit tak? Ke membuta semuanya? Atau buat2 buta atau mmg buta masing2?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
@pitera ada dpt credit tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq pitera yg bersusahpayah csi smpai keluar duit poket

Selamat perantin baru acik jeri

Acik f jgn gelak kuat sgt okeh
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:31 PM | Show all posts
baju merah ke baju biru??
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-7-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong buat sinopsis penemuan identiti babi ara eh.. bebi ara kat first page untuk reference yach

Kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 2-7-2022 05:17 PM
Kaka sarah kah?

Forumer tu ke?? Apa citer dia eh..lama x nampak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha baguih camni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 05:31 PM
baju merah ke baju biru??

Baju merah
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:57 PM | Show all posts
my yeverythink?? mana 1? merah ke biru?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak yg baju merah uols

Ramai pula yg ingtkn yg pakai baju biru tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cian nya Jeri..kena catfish dengan bebi area...pdan muka ko nak sangat datin seri..muahahhahaha...dia achik Elly Dan anak2 termakbul
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 2-7-2022 05:57 PM
my yeverythink?? mana 1? merah ke biru?

Yg free hair tu cuols

Itulah buah hati abg.  Kata jeri.  Dia ada phd tau.  Belajar kt luar negara duduk sana 12 thn.
Dia jgk pernah jadi pengarah music pearl jam.  Kenal tak pearl jam tu.  Tak kenal nti gugel okeh

Baru2 ni abg dpt tau dia ada pangkat dato seri.  Dpt la abg jadi datin seri lepas kami menikah nti

Kata abg jeri sambil berangan tgh bersanding dgn kekasih hati
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-7-2022 06:01 PM | Show all posts
mana satu kaka? kiri ke kanan?
kalau kanan tu... no wonder ellie suriaty redha gittewww...

sesambil tacap2 mekap dan blush untuk cari hanak hekan lebih herlok untuk di taja... selama ni pun heshe yang taja somi... so apa nak herannya...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 06:01 PM | Show all posts

oh myyyyyyyyyyy

noooooooooooooo


Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 06:02 PM | Show all posts
macam forumer kat sini jugak gayanya

carik id dia kat sini saper nama

saper2 bole check ip forumer2 sini tak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 06:03 PM | Show all posts
farishaziqi replied at 2-7-2022 06:02 PM
macam forumer kat sini jugak gayanya

carik id dia kat sini saper nama

boleh check ip forumer dekat sini...
tapi kalau nak trace ip heshe dari fb memang tak boleh sebab ip kat fb tu encrypted...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 10:19 PM GMT+8 , Processed in 0.214504 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list