CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Biadab pun biadablah, saya cakap perkara benar - Tun M

  [Copy link]
Post time 1-7-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-7-2022 04:41 AM
iols sbg org johor geli ketiak membacanya yikesss

Meol hanya husnuzon dgn kejuhudan heshe yg berjiwa rakyat ahhgittewww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 30-6-2022 12:21 PM
Di seluruh dunia sistem monarki sudah dihapuskan...Malaysia bila lagi?

give or take dlm 5 dekad lagi tamatlah sistem monarki di msia ni. generasi masa depan lain pemikirannya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 1-7-2022 03:59 PM
yang duk cakap tun gila ambik harta rakyat. i nak tanya satula, kenapa tun pergi letak jawatan after ...

sama ada uols ni bbn yg tak hidup zaman mahathir
atau
wwrga emas pemuja mahahtir yg hidup zaman sebelum dan semasa mahathir
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:27 AM | Show all posts
tomiko_haza replied at 1-7-2022 10:31 AM
background famili tk kaya tk semesti nya ko pun kene miskin..kalau berusaha pasti berjaya
ada je b ...

anak PM lain xde la sampai BILIONAIRE less in 20 yrs

xper la.. mmg ramai yg idola kan PM4/7 NI NAIVE SGT.... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 3-7-2022 10:33 PM
sama ada uols ni bbn yg tak hidup zaman mahathir
atau
wwrga emas pemuja mahahtir yg hidup zaman se ...

yelah tu. stakat tu je la yg u mampu cakapkan. personal attack je. tulah ckp mende yg betui dickpnya kita pemuja. i bukan bbnu mahupun warga emas. just check ur facts
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 5-7-2022 08:49 PM
yelah tu. stakat tu je la yg u mampu cakapkan. personal attack je. tulah ckp mende yg betui dickpn ...

itulah....i agak uols ni bbnu kot...
malas nak keluarkan benda yg semua org tau
cuma iols.nk bgtahu..kalau lah ditakdirkan selepas tun hussin tu org lain jd pm dan bukan mahadey
malaysia akan jauh lebih baik sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 30-6-2022 05:43 PM
habistu anak2 dia semua kena jadi miskin papa kedana ke ? anak tun M x boleh nk jd kaya dengan per ...

Sembang kencang je puak2 ni tuduh atok mcm2..sampai ke sudah tak de proofs yg blh dibawak ke court..kalau ada dh berjaman aljibon sumbat atok n anak2nya ke sg buluh...ni habuk pun tarak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 1-7-2022 01:21 AM
mmg J x naik la utk 15 tahun ni.

Kalau anaknya yg naik lg poyo..kahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 1-7-2022 03:44 PM
aduhai confirm penyokong tegar pas ni. apa yg diabaikan kelantan tu. pemimpin2 pas yg fail dari du ...

Entahnya...penang tu pun jadi anak tiri jgk..elok je berpusu2 umah budu gi cari mkn kt penang..walaun mmg bodo...berpuluh tahun kena kencing dgn lobai pun dok sokong lah..pastu bila negeri hauk x membangun salahkan madey..skrg lobai dh dpt jadi federal gomen...isu air pun x blh nak settle lg
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 5-7-2022 09:27 PM
itulah....i agak uols ni bbnu kot...
malas nak keluarkan benda yg semua org tau
cuma iols.nk bgtah ...

Verangan saja lah…….. kalo bukan sbb atok yg buat landasan n bukak landasan utk Malaysia x berada di tahap skrg… entah2 level myanmar jua
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 5-7-2022 08:49 PM
yelah tu. stakat tu je la yg u mampu cakapkan. personal attack je. tulah ckp mende yg betui dickpn ...

Itulah.. bila sokong atok mula la kena chop bbnu/warga emas taktau pebenda..iol masa jaman student dulu kemain kuat join reformasi..masa tu mmg benci giler kat atok..tapi nasib la sempat sedar diri...kalau tak mmg kena kencing dgn nuar berahim la sampai ke sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-7-2022 09:53 PM
Verangan saja lah…….. kalo bukan sbb atok yg buat landasan n bukak landasan utk Malaysia x berad ...

landasan apa benda ntah?
najib..paklaj...muhyiddin..samy vellu..rafidah etc semua anak murid dia
landasan rasuah? landasan gila kuasa?
landasan megalomaniac? hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 5-7-2022 11:57 PM
landasan apa benda ntah?
najib..paklaj...muhyiddin..samy vellu..rafidah etc semua anak murid dia
l ...

Landasan kpd kebodohan ummah utk menilai. This is true. Im not even joking ya
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 6-7-2022 12:29 AM
Landasan kpd kebodohan ummah utk menilai. This is true. Im not even joking ya

penyokg tun madey memang bodoh2 ya
semua org nampak
hatta harcore supporter uncle an dgn ajinomoto tu oun akhirnya insaf
takpala.. damage dah done dah..malaysia menuju ke kebankrapan mcm sri lanka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:37 AM GMT+8 , Processed in 0.081721 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list