CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ultra78

[Tempatan] Kelantan,Terengganu,Pahang dan WP Putrajaya paling ramai kanak-kanak bantut

  [Copy link]
Post time 30-6-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aku geram dgn orang pendek. orang pendek biasanya mulut bingit. dia la yg paling bingit biasanya. nasib keturunan aku takde orang pendek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Selangor tak tersenarai
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:04 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 30-6-2022 09:07 AM
Warga putrajaya ni makan byk tido lambat hagaknya niii...cuba check pkl berapa bebdk tu tido?
Warg ...

Kat Putrajaya banyak kedai makan.Omputeh bilang a stone throw awayyy.



Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:05 PM | Show all posts
kenapa putrajaya termasuk dalam senarai? kata bandar terancang. mostly acik2 gomen je dok putrajaya ni. acik gomen tak mampu ke bagi anak makan cukup2. adekah kerana taraf hidup tinggi? jika begitu kenapa selangor/wp tak termasuk dalam senarai?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:06 PM | Show all posts
iols rs mostly org melayu x peka pun pasal pemakanan anak2... nasi nasi nasi itu je la ..............
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 30-6-2022 02:04 PM
Kat Putrajaya banyak kedai makan.Omputeh bilang a stone throw awayyy.

Kedai mamak manyak der...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:43 PM | Show all posts

Tak juge, hang pi kat Ayer 8.... tengok kedai makan sana.

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:48 PM | Show all posts
Orix replied at 30-6-2022 02:06 PM
iols rs mostly org melayu x peka pun pasal pemakanan anak2... nasi nasi nasi itu je la ............. ...

Ada benarnya nasi je sebukit lauk cubit2 selain sedulang process food macam nugget, sayur susu daging tak masuk list sebab tu ramai bantut.  Kalau gi mall makin ketara benarnya kenyataan tu.  Rasa jalan sebelah dwaft je kadang tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 02:58 PM | Show all posts
oh negeri pantai timur top 3

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:32 PM | Show all posts
tinggi2 pun dah besar jadi bapok potong batang bagi anjing makan buat apa..

lepas tu amik ijazah gender studies...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 30-6-2022 02:43 PM
Tak juge, hang pi kat Ayer 8.... tengok kedai makan sana.

Tau...hahaha...jogging la pusing tasik dulu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:17 PM | Show all posts
tadi baca tokong sanusi kata org kelate kaya raya, takkan kaya raya x dapat bagi mknn berkhasiat? daging gantung murah kot kat kelate

my wife pun kelate diaspora, and she's quite short.. in fact semua ahli keluarga my wife rendah ; FIL, MIL, SILs, BIL.. tp relatives dia kat kelate ada juga la yg tinggi2
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah sebab mak bapak busy so tak mampu sediakan makanan berkhasiat untuk anak2 membesar. Yang mampu cume sumbat susu je pahtu tido. Yela kebanyakan waktu kerja kan opis hour, balik dah lewat petang dah penat dah nak layan anak. Semua mandi siap kat rumah pengasuh. Sampai rumah main2 kejap BG susu tido.
Bila dah besar xsempat didik bagi makan berkhasiat.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:24 PM | Show all posts
airfilterkotor replied at 30-6-2022 02:43 PM
Tak juge, hang pi kat Ayer 8.... tengok kedai makan sana.

mcm haus je kedai2 situ
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:06 PM | Show all posts

Hamboi hamboiii.... tak takut kena sedas-dua dengan Bi-fo-tee acik-acik Putrajaya keww?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 30-6-2022 08:31 AM
tak boleh pakai stats ni, saya warga putrajaya anak2 saya tinggi2

Sama la. Anak2 aku pun jenis tinggi. Jiran pun ramai anak2 tinggi. Bila punya bancian ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 06:24 PM | Show all posts
Hat ni aku setuju bila hang sebut dak-dak skolah Putrajaya ada yang normal dan ada yang tinggi.
Yang ketot-ketot tu dak-dak sek rendah meme ler.... hat yg menengah atas tu iye.
Slalu jer tengok dak-dak ni menyinggah kat Petronas tutt tutt tutttttttt (precinct dirahasiakan).... normal jer aku tengok height depa.

-Dari Yang Bukan Pemastautin Putrajaya
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 29-6-2022 08:34 PM
Kat UK kalau tak silap gomen bagi free kan fresh milk ikut isi rumah..kul 4.30 pg iols terbangun jen ...

Patutlah perangai orang uk macam lembu dek….
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 30-6-2022 08:31 AM
tak boleh pakai stats ni, saya warga putrajaya anak2 saya tinggi2

Ha’ah sis macam family kau sorang jelah yang conquer satu putrajaya tu khen dek?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 30-6-2022 06:24 PM
Hat ni aku setuju bila hang sebut dak-dak skolah Putrajaya ada yang normal dan ada yang tinggi.
Yang ...

Presint 9 le tuuuuu sis?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.078248 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list