CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Pengasas pusat rawatan Islam disyaki berkhalwat

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 29-6-2022 12:07 PM
nk caras serambi ke

Budu dengan cencalok tak habis-habis nak menyusahkan orang!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
puccafan replied at 29-6-2022 01:14 PM
Perawat merapu camni memang suka ambil kesempatan kat orang2 yg desperate. Kita sebagai ahli kelua ...

Khadam tu bukan hantu raya la ye?
Pernah dgr juga psl perawat & khadam tapi tak faham.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 29-6-2022 11:40 AM
Gossip panas kat benang  duda jatuh kat melaka tu eh.. dlu pun pernah panas kn pasal ni? Ai igt sb ...

Iols baru baca tadi..maaf ye iols ttgal Maserati
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:39 PM | Show all posts
mak iols peminat tegar tabib nii..habis dia caanang suruh tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 29-6-2022 08:38 PM
Budu dengan cencalok tak habis-habis nak menyusahkan orang! {:1 ...

Hujung2 berjodohan

X yh gedebe hawau sgt lh

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MB sskjp tarik napas lega
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 29-6-2022 09:39 PM
mak iols peminat tegar tabib nii..habis dia caanang suruh tengok..

Kahkahkah… kita bukan adik beradik kan? Mak iols kalau iols call especially kalau time iols sakit or anak demam, mesti dia buka cerita pasal tabib ni. RM50 je upahnya suruh tengok dari jauh bla bla bla. Siap ada homestay tabib ni kalau orang jauh nak datang berubat. Eh malas iols nak dengar… kadang terus iols end the call. Iols share link youtube tabib ni kantoi berkhalwat kat mak iols, terus mak iols call… katanya orang dengki tu.. orang baik memang ramai dengki macam osim
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Indon kan suka nikah bawah pokok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 10:55 PM | Show all posts
Dah kaya gitu, kahwin sajalah. Buat apa susah-payah nak berskandal? Hmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Anwar ibrahim dulu pun pakai long distance dukun dari Kuala Namu. Rahim Ghouse gi jumpa dukun tu. Wan Azizah pun ada jumpa ngan orang tua ni. Benda menjadi sekejap jer lepas tu klu tak jumpa lagi, terus masuk jel.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah kenapa Melayu gemar nau bebende tak jelas gini. Contoh cino Dap populasi 18%, 40 kerusi parlimen boleh ngancam Melayu majoriti 70%.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:55 AM | Show all posts
Giler advance btol perubatan melayu nih, kaedah telemedicine

Btw sudah2 lah perguna PERUBATAN ISLAM tu....kalau guna jampi serapah atau guna ayat2 Al Quran tu bukan perubatan ISlam pun

Perubatan Islam nih adalah perubatan melalui kaedah kajian dgn disiplin yang betul...

Contoh perubatan Islam adalah perubatan yg dibawa oleh Ibnu Sina tu lah, yg skang nih org panggil allopathy tu lah, perubatan moden...

Bukan kaedah baca doa tu perubatan Islam...tu ikhtiar kita bersandarkan keberkatan ayat2 suci tp itu bukan perubatan
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 29-6-2022 11:38 AM
Meleis caprut memang suka percaya perawat2 caprut jugak kan...

Suka percaya cara rawatan yang takde bukti keberkesanan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 07:00 AM | Show all posts
Yang menjadi masalah kat kita..perubatan tidak dikawal selia sampai boleh mengaku dapat merawat hampir semua jenis penyakit dan orang kita senang percaya benda ajaib ni,,,makan makjun dapat ubat dari kencing manis hingga kes tidak dapat anak..terpampang setiap hari..takda pun pihak berkuasa tegur..selagi yang berubat tu tak mati...biaq pi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 29-6-2022 07:40 AM
Katop sebab nk buat sesi pembersihan nama2molia suci morni dlm tu



dengan Allah x takut .  dengan manusia kena titik sikit dh menggelupur buat proses penyucian....
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Perubatan islam kan ada badan yang kawal, tabib melaka ni berdaftar ke idok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.110234 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list