CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Pengasas pusat rawatan Islam disyaki berkhalwat

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 29-6-2022 04:38 AM
uols pergi masuk thread luahan kat FD.. sis hijau ada share kat sana juga..

Ok tq kaka..hahahaha..panazZzz yee rini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 29-6-2022 06:08 AM
heols kan baik dengan okg itu..
selalu lepak bersama katanya..

Iols ada baca dia tulis die rasuah ace bg Burger ke apa lupa plak.. bengang iols sbb org besstt bergohsipppp die tutup plak benang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:34 PM | Show all posts
puccafan replied at 29-6-2022 05:38 AM
Bertabah la sis. Walopon kadang2 mulut macam laju nak cakap "see...told u"

meol & my sista dah malas nak ambil port weol buat dang je kalau dia kena kencing merata dok percaya suggestion org lain dari dgr nasihat internal family sendiri. situ tempat bagus sana tempat baik punya. bila nak bawa gi private klinik taknak sampai terpekik terlolong mcm nak gila. tak koser nak layan malu kot denga jiran2. pernah heshe halau meol keluar rumah pesal meol nak bawak gi injek lutut kat hospital. tak percaya gel kat lutut habis, bukan sorg doktor bg opinion sampai 5 doktor tetap lah nak berubat perubatan selam
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ujung2 salahkan setan. Kunon setan pangkat jeneral ka hapa dihantar untuk goda orang beriman banding marhaen biasa2 pangkat prebet ja yang test.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita normal sis. Lobai2 yg melata mana ada suci. Nafsu seks mereka tak lebih tak kurang tak ada kawalan tak kira umur tak kira status tak kira halal haram. I dont hate lobai. I nothing lobai.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 29-6-2022 05:43 PM
rainbowrainz replied at 29-6-2022 02:21 PM
Iols tak puas hati kenapalah ace tutup benang hot ittew...hahahaha..


Katop sebab nk buat sesi pembersihan nama2molia suci morni dlm tu


Buat dosa berani kne kecam xberani


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 29-6-2022 03:40 PM
Katop sebab nk buat sesi pembersihan nama2molia suci morni dlm tu



benang tu dah dibuka balik sis
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 29-6-2022 07:40 AM
Katop sebab nk buat sesi pembersihan nama2molia suci morni dlm tu



Patutlah...takuttt lee tueeeww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 29-6-2022 05:58 PM
benang tu dah dibuka balik sis

Motep katop sementara utk selamatkan bfftilljahanam deme?OKG blh kena gossip tp yang bawa cerita OKG even perangai 2x5 tabuleh dikecam?

Hebat tukang OT siap komen tinggal yang morni2 semorni cikgu morni
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:27 PM | Show all posts
Normabaru replied at 29-6-2022 02:24 PM
Chuols Komen tp xtekan enter

silap kaka.. ada 2 bebenag yg sama... biasa le porem cari ni bertimpa2 deme bukak bebenang bebanyak... padahal cerita yg sama

yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:30 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 29-6-2022 02:23 PM
family discussion uols.. atau dalam bm, perbincangan keluarga

okeh... tengss...


meols dah beli popcorn salty ni, rogi le takde citer best layan kunyah2

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:32 PM | Show all posts
Normabaru replied at 29-6-2022 03:40 PM
Katop sebab nk buat sesi pembersihan nama2molia suci morni dlm tu

takpe chuols... momod ace henggg taknak kita smua ranchakkk berdosahhhhhhh
jizzz jizzz jizzz klong klonggg gaytohhhhh


kohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:36 PM | Show all posts
takayama replied at 29-6-2022 11:12 AM
lorhhh tabib Adam ke yg kena ni
dulu kakak sepupu kaka pernah gie berubat dgn dia
klu betul x menika ...

apa pengalaman... memang ada perubahan ker lepas rawatan

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:41 PM | Show all posts
_blackbird replied at 29-6-2022 11:51 AM
tabib adam scammer. berubat tempat dia ni ribu2 ok kena standby duit. bapak meol pernah mendesak nak ...

tq share

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
maharani_gebu replied at 29-6-2022 11:01 AM
claimed dah nikah 10 tahun... tiba- tiba ade yg buat aduan mereka bersekediaman?

Musuh perniagaan  ...

Mesti ada yg pecahkn tembelang srbenarnya tak bernikah.....

Bkn sesenang org nk tuduh klu betul dah bernikah....mulut org ni mana blh ditutup......
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapalah yang pecah lobs ni. Terlebih berborak ke sampai terkantoi. Umur pun dah senja, terkenal plak tu. Kalau dapat berubat pjj lagi lepas ni mesti client dapat potongan harga kaw kaw punya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 29-6-2022 02:33 PM
Iols ada baca dia tulis die rasuah ace bg Burger ke apa lupa plak.. bengang iols sb ...

Gossip panas kat benang  duda jatuh kat melaka tu eh.. dlu pun pernah panas kn pasal ni? Ai igt sb ramai achik forum kena tolak 99 tacang walaupun sekadar tanya siapa tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 07:51 PM | Show all posts
ninja9 replied at 29-6-2022 06:36 PM
apa pengalaman... memang ada perubahan ker lepas rawatan

bukan kaka yg gie berubat tp cousin
hurmmm xde perubahan apa pun
sudahnya gie jumpa dgn arwah pak dol kat sg rambai, alhamdulillah settle
byr kt si tabib tu leh tahan juga tp hasil nan hado
jumpa perawat yg ikhlas kejap aje nmpk hasilnya
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
giliran melakau pulak mendonia ka
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahabau betul, program berjalan dengan lancau, ulau berlingkau di atas pagau, Hawau you? I am fine, thank you, nice tumit you
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 05:41 PM GMT+8 , Processed in 0.091771 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list