CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets

  [Copy link]
Post time 2-8-2022 02:33 PM | Show all posts
Edited by slavehunter at 2-8-2022 02:36 PM
slavehunter replied at 2-8-2022 02:24 PM
Hi @Gue

Any update about latest Satanic ritual? Are they worshipping Moloch ker Lucifer ni?

Team Jamaica taknak be part of Ritual.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-8-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 2-8-2022 02:33 PM
Team Jamaica taknak be part of Ritual.

Tq tolong tepekkan..  menarik bila geng Jamaica ni keluar dari ceremony..sesuatu sgt..mcm diaorg tahu something not right
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu kalau tgk YouTube BBC, minit ke 3, nampak mcm Ada org keluar dari rumah kayu..binaan rumah kayu tu mcm design rumah melayu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
motto sukan commonwealth tahun ni
Sport is the beginning of all
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 2-8-2022 02:41 PM
Tq tolong tepekkan..  menarik bila geng Jamaica ni keluar dari ceremony..sesuatu sgt..mcm diaorg t ...

Something not right clearly,but most blindly followed. Thought Jamaican tak kesah ritual voodoo ni semua kann.  

Opening ceremony tak lari mesti nak ritual recognized Satan ni semua.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 04:45 PM | Show all posts
slavehunter replied at 22-7-2022 04:30 PM
Pakistan pun bakalan Sri Lanka.

Sri Lanka rationed fuel guna Qr, nanti lepas ni social credit system ler.
https://www.business-standard.co ... 122080100077_1.html
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 04:46 PM | Show all posts
gue replied at 2-8-2022 02:45 PM
motto sukan commonwealth tahun ni
Sport is the beginning of all

Motto tu bermaksud "sesuatu" sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 2-8-2022 02:43 PM
Lagi satu kalau tgk YouTube BBC, minit ke 3, nampak mcm Ada org keluar dari rumah kayu..binaan rumah ...

Ade video die tak? Tengok kat mane..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 11:33 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 26-7-2022 09:51 AM
http://socioecohistory.x10host.com/2022/07/26/china-bank-cards-blocked-and-online-transfers-limited- ...

hmm..yang iollss prasan bank paling kukuh kat malaysia ie maybank manjang sistem down je ni..rasa cam nak simpan duit dalam tin milo je..

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slavehunter at 3-8-2022 04:07 PM
slavehunter replied at 2-8-2022 02:24 PM
Hi @Gue

Any update about latest Satanic ritual? Are they worshipping Moloch ker Lucifer ni?

Ok dah tau ni lembu sembahan Samiri, bila Nabi Musa as pergi selama 40 hari, Samiri punya Lombu ni.
Kita zoom sikit sembah Red Heifer aka Baal.



Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:56 PM | Show all posts
Saya suka thread macam ini.

Boleh share lagi ke macam mana nak cari thread sebegini.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
daisy8 replied at 3-8-2022 02:56 PM
Saya suka thread macam ini.

Boleh share lagi ke macam mana nak cari thread sebegini.

Dulu ada banyak sekarang tak sure ada lagi ke tak.

Anyway Sis TT @tumpanglalu74  selalu update re latest news secret agenda ni semua. Also TQ so much juga pada Forumers lain yang tepek disini, theres a lot of thing we can learn.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 02:33 PM | Show all posts
slavehunter replied at 3-8-2022 02:12 PM
Ok dah tau ni lembu sembahan Samiri, bila Nabi Musa as pergi selama 40 hari, Samiri punya Lombu ni. ...

gigih betul kan nak jugakkkkk la selit agenda dia tuh. penutup nanti nak sembah apa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MizzNaza replied at 5-8-2022 02:33 PM
gigih betul kan nak jugakkkkk la selit agenda dia tuh. penutup nanti nak sembah apa pulak

Aiks? Youtube dah take down ker video atas tu?
Dah kecoh Nasrani pun tak suka sembah sembah lembu Samiri ni.

Biasa ler dalam Film,Logo memang semua diselit agenda tu. Statue Liberty tu bukan sebarang wanita, tu semua ada watak terdahulu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 1-7-2022 01:56 PM
kalo lahir2 manusia kemudian jadi reptilian boleh ka sis? serious i noob pasal reptile2 ni. i nak  ...

According to this lady this is what they are:


https://youtu.be/U3LepJjegko

Semenjak interviu dia la yang Pokcik David ni meratib pasal reptilian ke sana sini.  

I personally pernah tengok ade video orang curi2 tangkap kat a certain ritual on Google Video (now defunct) a few robed figures closing in on a woman lying on a stone slab.  Tibe2 1 of the figures paling muke towards kamera tu & his face memang macam makhlok asing bukan macam manusia.  Perasaan I mase tu was terkejut sangat2 sebab bila dia pandang kamera tu macam dia pandang I la I rase time tu.  I takde ulang tengok pon video tu sebab takot sesangat2.  Muke cam cicak la I kata ye lesong mata besar & far apart.  Greyish kaler.  Badan pakai jubah.  I think they killed the guy who took the futej.  Dia pon mesti la menyamar tu pasal boley masok sarang dorang.  That futej probably was saved by another person who wasn't there.  Macam dorang kawtim la, sorang masok menyamar, sorang lagi standby dalam van tengok skrin & the futej was saved by this other guy.  My impression?  Memang samting bad happened to the camera guy.  Dulu banyak sangat orang post bende2 unexplained ni kat Google Video.  Sebab tu la depe delete.  Now dah takde.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 10:28 PM | Show all posts
mamajawie replied at 3-8-2022 11:33 AM
hmm..yang iollss prasan bank paling kukuh kat malaysia ie maybank manjang sistem down je ni..rasa  ...

SIMPAN KAT TANGAN CASH UTK GUNA 3 KE 4 BULAN...
SIMPAN MAKANAN UTK 1 TAHUN AT LEAST

BELI SILVER N GOLD FIZIKAL




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 5-8-2022 10:28 PM
SIMPAN KAT TANGAN CASH UTK GUNA 3 KE 4 BULAN...
SIMPAN MAKANAN UTK 1 TAHUN AT LEAST


Simpan barang kemas 916 ok tak?sebab tak berapa sangat simpan gold bar ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 06:49 PM | Show all posts
mamajawie replied at 6-8-2022 06:04 PM
Simpan barang kemas 916 ok tak?sebab tak berapa sangat simpan gold bar ni

yg penting simpan ditangan fizikal gold..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts


Agenda 2030 — do we want to live like this?

▪️ Social and Carbon Credit System
▪️ Drones, facial recognition, and movement sensors (mobile phones)
▪️ Mandatory vaccinations
▪️ Rationing of food and energy
▪️ Patent on seeds and restricted access to heirloom food
▪️ Abolishment of genders
▪️ Ban of alternative medicine and treatments
▪️ Universal basic income for citizens who comply with the current thing(s)
▪️ Controlled fertility/reproduction (depopulation)
▪️ Elimination of cash
▪️ Rationing of energy and other natural resources
▪️ Abolishment of private property ("you'll own nothing and you will be happy")
▪️ Fourth Industrial Revolution (Big Tech, IoT, AI, digital currencies)
▪️ etc.

It is up to us whether we allow this to happen. The more we resist now, the more freedom the future generations will enjoy.

Best,
Dr. Simon



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ikut pun tersepit, tak ikut pun tersepit

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 08:15 PM GMT+8 , Processed in 0.086139 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list