CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets

  [Copy link]
Post time 22-7-2022 10:17 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 22-7-2022 12:52 PM
si blast tu kena ckp direct je
bank run dah berlaku kat china.
siap siap simpan emas silver prote ...

he he..

kalo jenis ignorant tu...

ignorant jugak..

walau tunjuk bukti depan mata pun

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 10:19 PM | Show all posts
slavehunter replied at 22-7-2022 04:30 PM
Pakistan pun bakalan Sri Lanka.

satu satu kena..

sri lanka, ghana, ecuador, panama..

coming pakistan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 12:42 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 23-7-2022 12:47 AM



Emerging World Order = New World Order to replace Old World Order

Russia as a powerful sovereign country -> adakah ini Bangsa ROM yg Nabi Muhammad SAW yang kita kasihi sebut dalam hadith Baginda :

Kamu akan berdamai dengan bangsa Rom, untuk berhadapan dengan musuh kamu dan musuh mereka bersama. Maka kamu akan menang, mendapat ghanimah dan selamat. Kemudian apabila kamu pulang hingga sampai ke kawasan tanah tinggi yang subur, seorang Kristian mengangkat Salib lalu berkata: Salib telah menang! Maka seorang Islam menjadi marah lalu membunuhnya. Maka pada saat itu terlerai perdamaian dan keduanya bersiap untuk berperang.”
[HR Abu Daud & Ibn Majah]

Kamu = Orang Islam

Israel = musuh

berhadapan dengan = Battle of Armageddon
Ar = Banjaran
Megiddo = satu tempat di utara Israel








Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 09:44 AM | Show all posts

Their Grandparents

scorpionkiki replied at 22-7-2022 01:18 PM
Kate ni dr 20 thn lepas sblm kawin dah ader org kata dia mmg kena groom utk willie...i caya ja apa ...

BFF ke gitu la yang ade some Kiwi guy spill tea kat podcast ke radio show ke circa 2010.  Gini, Kate punye atok was a heli pilot yang angkot dadah yang diseludop atok Wills dari Nuzilen.  Atok belah mak Kate ke bapak ke I dah tak ingat.  Military pilot kot yang kojenye angkot dadah who befriended laki kuin kertu tu la.  It was set up from Day 1 that dorang nak matchkan Kate dengan Wills.

Along with this cerite, that guy in the audio also claimed that Wills punye real father is King Juan.  Tapi part yang ini I susah nak caye.  This Kiwi guy also was the 1st person to ever talk about Chuck & Milla having a baby boy while they were in their teens.  That boy was sent to Nuzilen.

If only I can remember that Kiwi guy's name.  I rase dia bukan asal dari Nuzilen, tapi pindah ke sana.  As it's safer there for him.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:19 PM | Show all posts
slavehunter replied at 22-7-2022 02:41 PM
So safe and effective. Dead man walking?https://rumble.com/v1d5enl-july-21-2022.html

tak kira la pakar virus, ada gamba virus sekalipunjelas dan nyata realiti sekarang ramai dah dpt after effect racun vak cov
semalam jumpa pakcik kena stroke lepas amik booster
tapi nak buat mcm mana, hidup kena teruskan keje tetap kerja dgn tangan sebelah yg tak berapa kuat dan normal
dah 97% amik, now buat time lagi nak educate
badan dah sakit, otak baru jalan


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 23-7-2022 10:19 PM
tak kira la pakar virus, ada gamba virus sekalipunjelas dan nyata realiti sekarang ramai dah dpt a ...

Kesian dengar, yang banyak kena orang2 luar bandar, luar negeri.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:58 PM | Show all posts
compare sekarang dgn Great Financial Crisis 2008


Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:59 PM | Show all posts
to challenge USDollar?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2022 09:51 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 26-7-2022 09:53 AM

http://socioecohistory.x10host.com/2022/07/26/china-bank-cards-blocked-and-online-transfers-limited-banking-restrictions-are-on-the-rise/

China: Bank Cards Blocked And Online Transfers Limited, Banking Restrictions Are On the Rise




Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 26-7-2022 09:51 AM
http://socioecohistory.x10host.com/2022/07/26/china-bank-cards-blocked-and-online-transfers-limited- ...

Draconian testing ground. Slowly implement.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:08 AM | Show all posts
macam betul jer mimpi acik tu,
pasal kisah tipuan emas sabah



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:36 AM | Show all posts
panasss. filipin secara terbuka mahu sabah balik



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 23-7-2022 10:19 PM
tak kira la pakar virus, ada gamba virus sekalipunjelas dan nyata realiti sekarang ramai dah dpt a ...

Ni aku baru satni terjumpe:


https://www.tiktok.com/@wanfais__/video/7124855890074815770

Well Tiktok kan public, so usah le marah ye kita share..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 28-7-2022 01:36 AM
panasss. filipin secara terbuka mahu sabah balik

Panasss. Pinoy dan Sulu bergabung. Semakin brewing.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-7-2022 06:05 PM
Ni aku baru satni terjumpe:



Disepanjang malam kuberdoa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 28-7-2022 11:58 PM
slavehunter replied at 23-7-2022 11:06 PM
Kesian dengar, yang banyak kena orang2 luar bandar, luar negeri.




https://rumble.com/v1dle39-jeff- ... ot-the-vaccine.html


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 28-7-2022 11:54 PM
https://rumble.com/v1dle39-jeff-diamond-had-his-fingers-amputated-after-he-got-the-vaccine.html
...

Ouch . Kesian dia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 29-7-2022 10:43 AM
Ouch . Kesian dia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 6-7-2022 05:29 PM


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slavehunter at 2-8-2022 02:29 PM

Hi @Gue

Any update about latest Satanic ritual? Are they worshipping Moloch ker Lucifer ni?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.083988 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list