CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets

  [Copy link]
 Author| Post time 15-7-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 30-6-2022 05:46 PM
ni contoh video hashemfilms.

siapa yang nak tahu kenapa LGBTQ makin banyak sekarang,

This was the series that broke Youtube:


The Antichrist Dajjal Will Be A Reptilian Shapeshifter

https://youtu.be/2rtSq-out08

Channel freedomtou ni was friends with the series creator.  This series was deleted by Youtube 6 times, I heard.  So originally it was uploaded way, way back by the creator on his own channel before other people started reuploading it all over the place on the internet.  

U guyz, when Youtube was launched manusia ateh planet ni tak penah dengar pon hal2 Illuminati & Freemasons ni sume if not for videos like this.  Mase tu dengan asek kene deletenye la hape memang mencabar sangat bagi kitorang yang otai2 ni nak dapat maklumat.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-7-2022 12:42 PM | Show all posts
capiloton replied at 30-6-2022 05:46 PM
ni contoh video hashemfilms.

siapa yang nak tahu kenapa LGBTQ makin banyak sekarang,

3 episod je lepas pastu Youtube block aku:

https://www.youtube.com/channel/UCYmFb3Zf3N0gzyP9c3ZDJWg/videos

Episod 4, 5 & 11.

Aku akan try lagi.

Vimeo nampaknya okay:

https://vimeo.com/user180550967

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2022 04:45 PM | Show all posts

Makhlok Asing

Edited by tumpanglalu74 at 16-7-2022 04:47 PM


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-7-2022 04:45 PM

Biden administration.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 11:12 AM | Show all posts
Edited by borne at 17-7-2022 11:13 AM
tumpanglalu74 replied at 30-6-2022 06:51 PM
Yes, antare pendedahan dia yang I terkezut kongkang was mase dia morph muke mak si Dubya Bush denga ...

Kupasan skandal nenek Bush Jr is at the 7:23 minute mark:

The AntiChrist Dajjal will be a Reptilian ShapeShifter p 6


Channel: https://www.youtube.com/user/HashemsFilms45/videos
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2022 04:13 PM | Show all posts

Cam Sama Je Bro

capiloton replied at 30-6-2022 05:38 PM
teruskan berdiskusi. iols tengok jer dulu.

btw aku sokong rancangan elit,



https://www.youtube.com/watch?v=spj-lh8VJa8




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 06:36 PM | Show all posts
borne replied at 16-7-2022 12:42 PM
3 episod je lepas pastu Youtube block aku:

https://www.youtube.com/channel/UCYmFb3Zf3N0gzyP9c3ZDJ ...

mmg youtube block, or kena sabotaj sound video dia lari timing.

kena pakai tiktok, telegram or vimeo.
tapi forum ni tak support direct play vimeo, kena pegi link dia.

aku rekemen upload ke bitchute gak.
site ni masih ok. masih ada freedom.

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 06:42 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 17-7-2022 06:44 PM

nostalgic betoi tengok video hashem nih.

masa ni mula terjebak dengan serius dalam metaphysics dan islamic echatology,
or subjek2 beyond the physical word, di sekitar tahun 2006-2010.

orang hanya tau pasal the arrival by achernahr and noreagaa,
tapi ramai tak tau hashemfilms ni yang muncul dulu,
dan cover banyak subject, sampai beratus video dia buat.

moga dia dan team nya yang terlibat buat research dan produce video,
di rahmati Allah. Amin.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-7-2022 04:45 PM

Hi sis, you takde ke video Nicole kidman promote eating worms and Kim kardashian promo eat lab meat?  They want you to start eat this bila food supply takde.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 20-7-2022 12:06 PM
Hi sis, you takde ke video Nicole kidman promote eating worms and Kim kardashian promo eat lab mea ...

Takde update lagi ke?? Ni semua ade kaitan dgn pmyt tak? Ngan LCS skrang mcmmana..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MohdZafar replied at 20-7-2022 10:13 PM
Takde update lagi ke?? Ni semua ade kaitan dgn pmyt tak? Ngan LCS skrang mcmmana..

I cakap terus terang kat you....i tak follow lansung kes Pmyt tu dan kaitan nye. Kalau gossip2 gang Cabal Globalist jahat ni kami tahu sikit2 jer.
Perang memang nuclear drill dah buat practice.
Russia and China military exercise buat kat Latin.
Ada watchmen observer kata by 2023 perang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 02:37 AM | Show all posts
MohdZafar replied at 20-7-2022 10:13 PM
Takde update lagi ke?? Ni semua ade kaitan dgn pmyt tak? Ngan LCS skrang mcmmana..

Ni tengah boiling juga.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 21-7-2022 02:37 AM
Ni tengah boiling juga.

Bukan ke anti-christ ni datang bawak banyak keburukkan ke sebelum datangnya iman mahdi dan nabi isa turun mendatangkan kesejahteraan to humanity utk tempoh beberapa tahun kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 02:39 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 21-7-2022 02:41 PM

BAIL IN... BUKAN BAIL OUT


Selama ni bila berlaku company or bank bankrap, BAIL OUT (gomen guna duit rakyat selamatkan, atau company or bank lain takeover yg bankrap)

tapi lepas ni BAIL IN.. bank yg hampir bankrap akan gunakan duit savers di bank tu utk selamatkan bank tu..

savers akan dapat sijil saham bank tu..

akan copy paste method ni ke seluruh dunia



Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 04:45 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MohdZafar replied at 21-7-2022 08:57 AM
Bukan ke anti-christ ni datang bawak banyak keburukkan ke sebelum datangnya iman mahdi dan nabi is ...

Sekarang lah time nye banyak keburukan tu, sebelum Anti Christ sebenar munculkan diri, ikut Anti christ you akan senang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 21-7-2022 02:39 PM
BAIL IN... BUKAN BAIL OUT



si blast tu kena ckp direct je
bank run dah berlaku kat china.
siap siap simpan emas silver protect wealth memasing, selain tu....... (tettt secret arr dlm grp khas je citer nanti cipel copy paste)
haish rajin betul layan ignorant, arrogant, dumbtards tu semua.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 01:27 AM
There was also that nurse yang koje jage Kate Mid time bunting 1st son.  Sedor2 jumpe tergantong dal ...


Kate ni dr 20 thn lepas sblm kawin dah ader org kata dia mmg kena groom utk willie...i caya ja apa icke kata. Icke punya buku pun i ada ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 02:41 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 22-7-2022 12:52 PM
si blast tu kena ckp direct je
bank run dah berlaku kat china.
siap siap simpan emas silver prote ...

So safe and effective. Dead man walking?https://rumble.com/v1d5enl-july-21-2022.html



Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 04:30 PM | Show all posts

Pakistan pun bakalan Sri Lanka.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 02:20 AM GMT+8 , Processed in 0.078458 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list