CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets

  [Copy link]
 Author| Post time 1-7-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 1-7-2022 12:06 AM
capiloton replied at 1-7-2022 12:00 AM

Bro, nak mintak kopipes link tweet sekali.  Becoz mobile version forum ni memang tak embed langsung Twitter or maybe it's my Firefox kot.

Okay back to satanists.  Surprise!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 12:06 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 12:18 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 12:05 AM
Bro, nak mintak kopipes link tweet sekali.  Becoz mobile version forum ni memang tak embed langsung ...

roger. dah edit letak link sekali.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 1-7-2022 12:38 AM
capiloton replied at 1-7-2022 12:02 AM
kesian. kebetulan cedera belah kiri. jatuh basikal kata nyer

Takdak sape cek ke koje dia ni?


Nak duit mintak je dapat.  Banyak cantek..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 12:41 AM | Show all posts
Edited by capiloton at 1-7-2022 12:48 AM
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 12:37 AM
Takdak sape cek ke koje dia ni?

manyak untongg

yang ppv or klinik pun untong jugak,
tiap kali cocok dapat elaun/komisyen RM17 per head (kategori 8 dlm photo tu)

kalau mega PPV yang kapasiti 4000 orang sehari,
boleh dapat RM68,000 sehari.

itu pasai gigeh call cari orang.
semua olang manyak untong maaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 1-7-2022 01:16 AM
Racurve replied at 29-6-2022 09:41 PM
makes me smile katanyewww

Dia punye kipeh memang lain maciam..



Dia ni sekolah omputih gamaknye tak tau yang 'bayangan' tu tak sama maksud dengan 'bayang2' dalam kontex percakapan harian..  Bayangan tu maksud paling simple ialah menyerupai, bagai atau jelmaan.  Bagi aku la.  Contoh bila orang mabok cinte sebut "Bayangan wajahmu.."  Adekah dia maksudkan yang wajah tu boleh wat bayang2, orang leh berteduh kat bawah tu??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 30-6-2022 11:56 PM
The 'hanging by the doorknob' list:

Anthony bourdain too. Doorknob or closet knob.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 1-7-2022 12:02 AM
kesian. kebetulan cedera belah kiri. jatuh basikal kata nyer

Kannn. Semua mata belah kiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 1-7-2022 12:41 AM
manyak untongg

yang ppv or klinik pun untong jugak,

Menteli promo Miss V dapat 20K.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 2-7-2022 09:20 AM
slavehunter replied at 1-7-2022 01:14 AM
Anthony bourdain too. Doorknob or closet knob.
There was also that nurse yang koje jage Kate Mid time bunting 1st son.  Sedor2 jumpe tergantong dalam closet.  Dikonarkan kata dia bunoh diri sebab malu terpedaye dengan prank call dari radioshow Oz tu.  Tak kan la sampai pegi bunoh diri..  Kalo dah malu sangat mintak resign je la.  Or mintak ditukarkan ke hospital lain.  Punye la drama queen pegi gantong diri dalam lemari.  Apoooo??

Kat forum David Icke dorang saspek she saw samting she wozen supposed to see or samting she overheard.  So she had to go.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 02:11 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 30-6-2022 05:27 PM
There was also that nurse yang koje jage Kate Mid time nak beranak.  Sedor2 jumpe tergantong dalam ...

she mungkin nampak apa sis?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 08:30 AM | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 1-7-2022 08:53 AM
ellejo replied at 1-7-2022 02:11 AM
she mungkin nampak apa sis?

"There has been no flow of information relating to her death.”  This, from Naveen Saldanha, the brother of Jacintha, who was found dead soon after an Australian radio station broadcast details of a prank call involving the British royal family.


We have yet to know what was in Jacintha’s suicide note, or the reaction within the hospital administration to her inadvertently putting through a call by two radio jockeys pretending to be Queen Elizabeth and her son Charles.  Clearly, Mrs Saldanha had not been among those familiar with the British Queen’s voice, else she would have instantly discerned that the impostor had a far lower decibel level than Her Majesty.  Apparently, Mrs Saldanha was not the only staff on duty at the hospital that night to be taken in by two pranksters, whose giggles were only clumsily muffled during the conversation with the two nurses.

The real Prince Charles had the proper take on the incident, making light of the whole matter when asked about it by the media.  But what about the Duchess of Cambridge?  While more than a few aver that Kate remained “her own sweet self” even after being informed of the prank, others say that the young mother-to-be was (not surprisingly) furious at the way in which she had become — albeit indirectly — a figure of fun.  To have details of one’s own retching and sleep habits get broadcast over the airwaves is not the most pleasant of occasions, hence it would be understandable were Kate to have got into a fury about one nurse’s error in putting through the prank call and in the other giving details of her condition.
_____________

Kate bengang pon boley jadi penyebab gak sis.  If U sekadar nurse yang coloured, in this kes berbangse kelen je kat UK sinun memang depe leh je wat sukati kat U.  The nurse yang ekceli spoke in length thru the fon to those Oz DJs tu mungkin bangse omputey macam dorang so dia selamat & probably she knew Kate personally, rapat etc.

Regarding ternampak tu, forum tu dulu menganjing kata nurse tu ternampak Kate tukor jadi reptilian mase morning sickness.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slavehunter at 1-7-2022 10:52 AM
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 08:30 AM
"There has been no flow of information relating to her death.”  This, from Naveen Saldanha, the br ...


Yea overheard kes prank ni sampai mereka ingat betul2 Prince Charles yang call.

Kate pun kalau perasan she had the evil look already.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:00 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 08:30 AM
"There has been no flow of information relating to her death.”  This, from Naveen Saldanha, the br ...

Reptilian macam ni ker?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 11:07 AM | Show all posts

The Phone Call

Edited by tumpanglalu74 at 1-7-2022 11:20 AM
slavehunter replied at 1-7-2022 10:48 AM
Yea overheard kes prank ni sampai mereka ingat betul2 Prince Charles yang call.

Kate pun kalau p ...


https://www.youtube.com/watch?v=SlP8WPSISmw

"Oh yes, just hold on maam.."


Killing herself over that.  Yeah, right..

I ingat lagi bace buku2 Secret Seven by Enid Blyton.  Kan dorang pakai paswed time ketok pintu..  Patotnye kat hospital tu pakai je sistem paswed ni.  Then nurse kelen tu would've asked "What is the password please?" baru kasi sambung.  Dorang yang sumbat Kate situ, pastu tak caution hospital tu pasal media nuisance sebegini.  Dorang pon sama salah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:34 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 12:54 AM
Dia punye kipeh memang lain maciam..

bayangan tu amik dari bahasa apa?? Inggeris ke Arab??? cer eksplen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-7-2022 11:59 AM | Show all posts

Tatau

SonicSiLandak replied at 1-7-2022 11:34 AM
bayangan tu amik dari bahasa apa?? Inggeris ke Arab??? cer eksplen
Ini kes dia menjustify bab hadis yang kata "Sultan/penguasa/pemerintah ialah bayangan Allah di bumi".  

Juz a personal question.  If orang kata kat U, "Awak ialah bayangan Allah di bumi", how do U process that?  

Anyway yang lain, cari Johor & Perak kat sini:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_monarchs_who_were_Freemasons
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 12:17 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 11:59 AM
Ini kes dia menjustify bab hadis yang kata "Sultan/penguasa/pemerintah ialah bayangan Allah di bumi" ...

terima kasih respon.. aku pun tk baca hadis tu dari bahasa Arab lagi.. so kalau dah sumbernya dari hadis.. kena tengok konteks bahasa Arab la... sbb bahasa Arab ni nilai puitis merafora dia luas.. alah semua bahasa cam tu...

bab sumber wiki tu... sah2 la wiki boleh diedit.. tah ye tah tidak.. malas nak komen.. tak sanggup diangkut..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 01:30 PM | Show all posts

Yes

slavehunter replied at 29-6-2022 11:43 PM
LGBTQ grooming kat sekolah dan tadika performing kat kanak2 juga makin rampant sekarang.

Memang kanak2 la yang dorang nak rosakkan.  The 1s yang dorang takleh culik, dorang rosakkan pikiran awal2 lagi kat sekolah.  


Anyway jemput semua kenal2 setan di sini:

https://pedogate.world/




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 01:56 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-7-2022 12:30 AM
"There has been no flow of information relating to her death.”  This, from Naveen Saldanha, the br ...

kalo lahir2 manusia kemudian jadi reptilian boleh ka sis? serious i noob pasal reptile2 ni. i nak speku she nampak baby2 tu reptilian?
tapi mmg i percaya ada tangan2 yang control dunia ni.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.085129 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list