CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Akhirnya Lufya buat laporan polis 7 pagi tadi.Dipukul Dgn Kayu, Pelakon Lufya Diserang Lelaki Tak Dikenali Cuba Culik Anaknya di taman permain

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-6-2022 06:27 PM
The Star, NST memang detailed laporannya. Sampai sekarang.

haa betui2. lagi satu sotkabo cina pakkal la x reti baca
kalau kosmo utusan tajuk je gah ujung2 cerita kelaut.
btw, panas hati betul laa baca news ni.
thn 2001 iols tgh berjimba2 di alam universiti patut taktau psl kes ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 29-6-2022 03:28 PM
Tup2 kawasan tu ada cctv 4k
Pastu teda kejadian yang disebutkan
Ah sudahhhhh

Saripah mana macik?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 04:11 PM
yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma  ...

Ya Allah. Sedihnya cerita ni. Just a split second syaitan nak tarik kita buat jahat. Moga kita2 semua ni kuat iman tak buat benda2 gini
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 29-6-2022 12:37 PM
syamzana replied at 29-6-2022 12:10 PM
haa betui2. lagi satu sotkabo cina pakkal la x reti baca
kalau kosmo utusan tajuk je gah ujung2 ...


Aiol tau sebab weol kosmet2 gigih baca The Star masa tu. Kes ni femes, siap jadik cerita front page suratkabo. Zaman ni, aiol baru first year. Kebetulan ada orang Jasin course mate aiol, kemain la sheol paranoid padahal sheol dok kat Muar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:26 PM | Show all posts
Babai replied at 28-6-2022 10:24 PM
Typo la bodoh. Mak ko togel.



tu pun marah.. rilek la

waaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:26 AM GMT+8 , Processed in 0.072422 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list