CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Akhirnya Lufya buat laporan polis 7 pagi tadi.Dipukul Dgn Kayu, Pelakon Lufya Diserang Lelaki Tak Dikenali Cuba Culik Anaknya di taman permain

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 02:20 PM
tak jugak, mmg lak makpak zaman tu selamba je lepas anak2 main merata termasuk parents aku, aku um ...

Uish extreme jugak pengalaman u ni

Simpati sungguh pada kezen kawan u
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 02:31 PM | Show all posts
cuma bila dia tak buat report mcm sesuatu je...
patutnya bila dah dapat surat dari doctor terus buat report..ni jari lebih laju ngadu kat instagram..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa lambat sgt report polis mangsa ni

Benda bahaya patut ada satu sistem atau announcement yg boleh beritahu every time ada kes culik / cubaan culik atas anak2

Supaya parents alert extra
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:54 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 02:20 PM
tak jugak, mmg lak makpak zaman tu selamba je lepas anak2 main merata termasuk parents aku, aku um ...

uish, siyes la mati kena rogol dedulu takkan x masuk dalam paper?sedangkan kes arwah nurin jazlin pun sampai ke interpol polis wat keje..hmmmm..sadis

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tup2 kawasan tu ada cctv 4k
Pastu teda kejadian yang disebutkan
Ah sudahhhhh

Maap sejak kejadian Saripah dulu
Susah nak percaya cerita retis nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga lufya dbri kesembuhan dn kekuatan amiin yaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:54 PM | Show all posts
udah direport ke polisi.. moga yang cuba nak menculik tu di tangkap seram pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada jugak retis post kat socmed bagitau nurtizen nak kena colek kat parking the curve damansara..lepas pihak mall suruh report polis terus senyap..sapalh retis tu...coiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 29-6-2022 02:54 PM
uish, siyes la mati kena rogol dedulu takkan x masuk dalam paper?sedangkan kes arwah nurin jazlin  ...

yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma kalau berlaku zaman skrg imagine la mak2 mereport kat fb pasal anak dia kena sakat ngan budak rempit kan sampat tertonggeng lam longkang pastu viral bukan sbb jatuh longkang tapi netizen melahar nape mak biar anak umur 5 taun berkeliaran luar rumah, mujur tak kena culik

ni yg news pasal cousin kawan aku tu. kejadian tahun 2001


Teen pleads guilty to murder of Malacca student
25 views
| Fairplay |’s profile photo
| Fairplay |
unread,
21/07/2001
to
Teen pleads guilty to murder of Malacca student
The court hears how the youth overpowered his victim along alonely
road, dragged her into some bushes, raped and murdered her

MALACCA - A 17-year-old youth pleaded guilty to the rape and brutal
murder of Form Four student Nurul Hanis Kamil.

Judicial Commissioner Ahmad Maarop however deferred sentencing to next
Friday pending a probation report on the youth.

He also ordered the youth to be further remanded until sentencing.

The youth is charged with causing the death of Nurul Hanis, 16, in the
bushes near Taman Koperasi Risda, Serkam Darat, here, between 3.15pm
and 4.15pm on July 3 this year.

The case angered the whole nation, with women's groups calling for the
death penalty to be imposed against the culprits.

Earlier reports said the girl was raped, sodomised and strangled with
the strap of her schoolbag.

Justice Ahmad read the charge to the youth, who was unrepresented, and
explained to him the consequences of his plea.

The youth merely nodded but when told by the judge that he wanted to
hear him make his plea, he told the court that he was pleading guilty.

Deputy Public Prosecutor Anslem Fernandis told the court the youth and
a friend were at a hut near the lane leading to the village at about
3.15pm and saw Nurul Hanis pushing her bicycle, which had a punctured
rear tyre, on her way home from school.

He said that while the youth was on his way home to his own house, he
bumped into Nurul Hanis near a stream and it crossed his mind to rape
her.

He said the youth parked his scooter at a bend and hid in the bushes
until Nurul Hanis came along.

The moment she passed by, the youth kicked the front tyre of her
bicycle, which caused the victim to fall into a ditch.

As she was getting up, the youth kicked her and she fell down again,
he said.

Mr Fernandis said the youth then covered her face with the scarf she
was wearing and dragged her into the bushes.

The youth had earlier tied the scarf tightly around her neck a few
times.

With Nurul Hanis lying face down, the youth removed her long skirt and
undergarments and raped her until a car passed by.

The youth later dumped Nurul Hanis' schoolbag and shoes into the ditch
nearby and left for home on the scooter, he added. --Bernama
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:21 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 04:11 PM
yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma  ...

jahatnya sial ni..apa kesudahan orang yg rogol dia ni?maaf la TT ter OT lak tapi benda ni ada kait2 skit dengan retis ketibas ni

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 29-6-2022 04:21 PM
jahatnya sial ni..apa kesudahan orang yg rogol dia ni?maaf la TT ter OT lak tapi benda ni ada kait ...

tatau la. tak jumpa artikel lain pasal kes tu. kalau hidup lagi perogol tu baru umur 38 tahun ni. masa kejadian kitorg darjah 3, tu pon tau sbb masa tu tanya kawan kitorg nape tak datang sekolah semalam, dia kata cousin meninggal. kalau tak silap masa basikal rosak tu dia ada call rumah dulu guna public phone, kalau tak silap laa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 04:11 PM
yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma  ...

sakit plak hati bc news neh. detail plak tu dia cerita.celaka punya jantan mohon hidup dibelenggu rasa bersalah smpai semua benda serba tak kene. pastu gantung je la. sesedap rasa dia tiba2 nmpk bdk pompuan nak rape,eh celaka!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 05:13 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 04:11 PM
yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma  ...

perghhh..nasib je bawah umur. kalau tak dah terkulai layu ditasik madu leher dia kat tali gantung

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:21 PM | Show all posts
ira_229 replied at 29-6-2022 02:31 PM
cuma bila dia tak buat report mcm sesuatu je...
patutnya bila dah dapat surat dari doctor terus buat ...

propaaaa kannn.... something fishy sgt bila tak nak or lambat buat report nih.... hahahhaa....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:23 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 04:41 PM
tatau la. tak jumpa artikel lain pasal kes tu. kalau hidup lagi perogol tu baru umur 38 tahun ni.  ...

Kejam gila.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 29-6-2022 10:28 AM
bakingsoda replied at 29-6-2022 08:11 AM
yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma  ...


Waaah kes ni. Aiol first year kat uni masa kes ni berlaku (weols suka baca The Star zaman tu. Kes ni boleh tahan femes di zaman tu). Ingat lagik sempat discussing serius @ membawang dengan course mates pasal kes ni. Front page The Star kot. Harus la jadik perhatian.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 29-6-2022 09:04 AM
sakit plak hati bc news neh. detail plak tu dia cerita.celaka punya jantan mohon hidup dibelenggu  ...

The Star, NST memang detailed laporannya. Sampai sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-6-2022 10:09 PM
Kalau budak2 kampung macam aiol, pi sungai terjun tiruk pun lek2 je. Orang tua biar je takdanya na ...

Akak terjun sg ulu kelang mandi sg.....
Tengah mandi....lalu bangkai ayam.....
Masa tu air jernih sgt.....abah bawak kayu, berebut nyorok....sedar² masuk ikut pintu dapur....cecepat mandi... amik buku baca.....

Tak kena libas sbb dah pegang buku....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 29-6-2022 04:11 PM
yg kena rogol tu masuk paper. yg aku masuk longkang tu mmg tak la kan nak masuk berita bagai cuma  ...

i ingt kes ni..i kecik lg..tp baca paper..i sekolah rendah lg time tu..i ingt sampai skrg kes hanis kn nama dia..oelaku dia laki sekolah jgk umo 17 ke 18..ada gmbr arwah pakai bju sekolah dulu kt paper.
hanis kamil ke apa nth nama dia..sian arwah
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 28-6-2022 10:06 PM
Dah kenapa kau retis? Kemain berkongsi kat socmed hujung2 tak buat report polis?? Kang kata bangang  ...

Mmg bangang pun..apa nak dikataaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:32 AM GMT+8 , Processed in 0.080116 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list