CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Akhirnya Lufya buat laporan polis 7 pagi tadi.Dipukul Dgn Kayu, Pelakon Lufya Diserang Lelaki Tak Dikenali Cuba Culik Anaknya di taman permain

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 10:55 AM | Show all posts
salimrock replied at 29-6-2022 10:45 AM
kan? kalo dah kes jenayah, report la pulis dulu, baru la report kt kawan2 dlm medsos...

Kutip likes dulu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah jadi lawak pulak bila cerita tak masuk akal dan yang paling penting kenapa tak buat police report? Itu yang buat orang susah nak percaya dan terbau ikan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bulan Mac ke April gitu di tempat akak ada berita viral konon hada cubaan menculik budak sekolah di sebuah SK dan sebuah lagik SJKC.

Ujung2 berita tipu ja. Kemain la mak pak paranoid.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:58 AM | Show all posts
Elok beliau cerita dengan terang dari berkias2 buat orang ramai bersangka2 punca kejadian bukan boleh bantu apa2 pun.  Melainkan niat supaya ramai yang tolong kutuk bagi pihaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:02 AM | Show all posts
Pic baring pejam mata tu.... konon-konon macam orang lain tolong snap ler tew.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:04 AM | Show all posts
Mau kena dakwa dia ni kalu betui menipu, sebab tindakan dia mendatangkan kacau ganggu dan ketakutan orang awam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:38 AM | Show all posts
royaldanish replied at 29-6-2022 09:37 AM
Kan.. kalau kena pukul kayu dh lebam dh.

Apa2 pun kalau betul bagus juga la sheols kuat melawan

bukan sekadar lebam, gerenti patah riuk lah. kena lak kat muka, ni elok je amik gambar post sana-sini. report polis nya tak juga buat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah wat report polis ke tu? janji smlm nk wat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 01:14 PM | Show all posts
report polis lagi penting la dari nak post2 muka ko yg kena cakar tu....tak pasal2 ex-laki yg jadi suspect
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 29-6-2022 11:02 AM
Pic baring pejam mata tu.... konon-konon macam orang lain tolong snap ler tew.

Kan. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur mak and anak selamat. Mak mak kalau utk anak memang bergadai nyawa
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 29-6-2022 01:14 PM
report polis lagi penting la dari nak post2 muka ko yg kena cakar tu....tak pasal2 ex-laki yg jadi s ...

Buruk pulak mukanya bila takde makeup dan tak pakai filters. Nampak macam mamak pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Babai at 29-6-2022 01:28 PM
jejah replied at 29-6-2022 01:25 PM
Syukur mak and anak selamat. Mak mak kalau utk anak memang bergadai nyawa


Tapi tak buat police report? Ikan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 29-6-2022 11:53 AM
Dah wat report polis ke tu? janji smlm nk wat

Jangan sembang kari pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:53 PM | Show all posts
Akhirnya buat jugak laporan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:53 PM | Show all posts
kalau taknak report mmg nampak sgt menipu

mental pempuan ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 01:55 PM | Show all posts
ex dia dah bgtau dia tak terlibat dengan kes ni..makna kata bukan keje ex laki dialah menurut tuan punya badan
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:59 PM | Show all posts
Dah dua hari baru update dalam medsos, repot balai masuk hari ke-3,4 perhaps?
Tak ke menyusahkan pihak polis dan kejiranan KD.
Mende cenggini kena serius la.
Polis lambat bertindak kang, ko jugak yang kecam polis itu ini.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
zh86 replied at 28-6-2022 09:39 PM
Rindu zaman 90s. Naik basikal pergi main dengan kawan-kawan selamat je. Zaman sekarang nak bagi anak ...

tak jugak, mmg lak makpak zaman tu selamba je lepas anak2 main merata termasuk parents aku, aku umur 4-5 tahun dah memandai2 keluar naik basikal pusing taman tanpa pengawasan tapi kena sakat jugak ngan budak2 jahat sampai tertonggeng lam longkang. dah masuk sek rendah penah kena kejar dgn kete pakai turbo, yg tu debar takleh bincang sbb kalau aku jatuh basikal mungkin kena langgar dgn driver hanat tu cousin kawan aku ada mati kena rogol lepas balik sekolah beza dia cuma zaman dulu berita tak instant, kalau keluar pon kes2 besar je dlm paper dlm tv, yg kejadian kecik2 takat pas mulut ke mulut. skrg masing2 jd reporter sendiri jah melaporkan kejadian berlaku pada anak/family/kawan. pastu tokok tambah rencah hasanah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru sebentar tadi di radio, Lufya menafikan bekas suami terlibat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 11:18 PM GMT+8 , Processed in 0.083151 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list