CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Akhirnya Lufya buat laporan polis 7 pagi tadi.Dipukul Dgn Kayu, Pelakon Lufya Diserang Lelaki Tak Dikenali Cuba Culik Anaknya di taman permain

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
gambar ig tu pun dah takde, mmg ada cubaan culik ke apa dia ni, sebab tak buat polis report, biasa kan klu ke doc pun doc akan suruh buat report
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Polis baca komen korang ke.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:13 AM | Show all posts
makton replied at 29-6-2022 07:41 AM
pelik knpa tak buat report polis? benda serius kot.. maybe dia amik tempoh bertenang, dah update soc ...

maybe ada target jumlah likes dulu...bila dah capai target baru buat polis report kot...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:28 AM | Show all posts
upin ipin je yg slamat ngan kwn2..pegi la round 1 kampung smpi ke pasar malam..elok je selamat...baru 5 thn..anak ai 5 thn nak jln dpn pagar rumah pon ai x bg..kesian
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:32 AM | Show all posts
kena pukul kayu kat muka, tapi calar2 sikit je. ni kalau tak promo drama, content semata-mata.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah tah dia cakar muka sendiri patu check in kat spital 2 jam sambil snap2 gambar patu letak kt IG bgtahu kene cubaan menculik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
domestobot replied at 29-6-2022 01:32 AM
kena pukul kayu kat muka, tapi calar2 sikit je. ni kalau tak promo drama, content semata-mata.

Kan.. kalau kena pukul kayu dh lebam dh.

Apa2 pun kalau betul bagus juga la sheols kuat melawan
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:41 AM | Show all posts
ntah2 x laki dia kot, berebut nak ambil anak, lufya tak bg tu yg dia msih tak buat polis repot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 09:43 AM | Show all posts
lahh selama ni ku pikirkan anak dia ni lelaki rupanya perempuan ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:47 AM | Show all posts
batmana replied at 28-6-2022 11:59 AM
bkas ke apa punya kerja
takkn bodo sgt penculik tu culik budak2 ada mak kt situ..

spekuan awal iols terfikir si x tu jg bcoz ada word dayus di situ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:48 AM | Show all posts
makita replied at 29-6-2022 01:37 AM
Tah tah dia cakar muka sendiri patu check in kat spital 2 jam sambil snap2 gambar patu letak kt IG b ...

boleh jadik jugak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:50 AM | Show all posts
3chanceno replied at 29-6-2022 08:02 AM
Kalau lufya tak buat polis report, ex-somi boleh tak buat pasal terkait anaknya?

Nie mahu hilang pe ...

dia salah langkah by saying that...  duda dia boleh apply full custody atas sebab anak dah tak selamat bawah jagaan dia...  jangan main2 dengan akal lelaki, anak ko tergolek sebab sendiri jatuh pun dia boleh manipulate...  takyah cari jauh, tu bamlong nazak tu...  77 kali lawatan tak datang tapi ex minta ubah tarikh satu je lawatan, bammmmmm...  hamek ko masuk penjara 7 hari...

yang kes minah ni  tah kenapa aku rasa lelaki tu ex suami...  sebab dia sebut lelaki dayus...  biasanya dayus ni orang guna ke suami or isteri sajork...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kota Damansara kes2 banyak involve artis ek? Tanam ganja lah, sapa tu mabuk dadah hangkebun polis kat balai lah, sorang tu gaduh kat flat ke hapa tah hari tu. Samun2 ni jarang lah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 29-6-2022 09:50 AM
dia salah langkah by saying that...  duda dia boleh apply full custody atas sebab anak dah tak sel ...

Betul tu apa uols komen...

Pasal anak macam2 orang boleh buat..kadang2 bukan nak jaga pun, tapi cuma nak tunjuk 'power' je

Sebaiknya buatlah polis report supaya ada record pasal kejadian ini. Pelik siang hari boleh terjadi di tempat awam
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 28-6-2022 10:13 PM
Akak tak tahu kau maksudkan apa sis, tapi rasanya during 90-an tu akak selalu jah dengar berita ke ...

Bukan ke in 90s viral pasal perempuan kelubung naik teksi. Entah dia menculik ke atau saja menakutkan budak2. Tau jela orangtua suka menakut2 budak dengan cerita seram yang bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:40 AM | Show all posts
Amik kau. Iolls dah agak dah. Gila kes macam ni tak buat laporan. Menimbulkan ketakutan, kegusaran penduduk setempat. No such thing takde saksi masa kejadian. Petang Ahad oii...orang ramai riadah dekat playground. Ketibas dah nak tercyduk ke tu...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bukan kidnap seperti dicanang, kan ke dah buat serata alam panik tak tentu pasal? Kau jangan memain lufya oi. Repot mana repot??
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:45 AM | Show all posts
airfilterkotor replied at 28-6-2022 09:36 PM
Baru jer aku tanya tadi kann...?
Repot pulis pun tak buat.... tapi medsos dulu kasi update.

kan? kalo dah kes jenayah, report la pulis dulu, baru la report kt kawan2 dlm medsos...



Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:51 AM | Show all posts
salimrock replied at 29-6-2022 10:45 AM
kan? kalo dah kes jenayah, report la pulis dulu, baru la report kt kawan2 dlm medsos...

Yang tak boleh blah amik masa 2 hari utk update dekat media sosial. Tapi takde masa langsung nak buat report yang paling penting iaitu report polis. So sepanjang sheolls duduk ward, konon tak dapat buat report polis, anak sheolls camne? Jamin ke keselamatan anak sheolls. Ayat dekat IG sheolls, "Seorang lelaki Melayu yang bersifat dayus telah memukul fya", sesuatu sangattt..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:53 AM | Show all posts
Prickford replied at 29-6-2022 10:51 AM
Yang tak boleh blah amik masa 2 hari utk update dekat media sosial. Tapi takde masa langsung nak b ...

mcm masalah rumah tangga kan?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.089253 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list