CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Akhirnya Lufya buat laporan polis 7 pagi tadi.Dipukul Dgn Kayu, Pelakon Lufya Diserang Lelaki Tak Dikenali Cuba Culik Anaknya di taman permain

  [Copy link]
Post time 28-6-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 28-6-2022 10:13 PM
Akak tak tahu kau maksudkan apa sis, tapi rasanya during 90-an tu akak selalu jah dengar berita ke ...

Ye. Van putih culik budak amik organ. Pastu buang body dalam perigi. Seram gile.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 28-6-2022 10:19 PM
Iols ulang alik thread kt bod sebelah dgn sini. Dua2 bod ada pendapat yg tersendiri berkaitan kes ni

Bod yang mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 28-6-2022 10:25 PM
Bod yang mana tu?

Bodgos lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap acik² bod seberang sana tidak berkampung disini sambil hiris nipis bawang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
depa dua je ke kat playground tu? bahaya sgguh tgh2 terang benderang nak culik anak org, pukul lagi maknya?
tp retis kan, apa la uols nak harapkan. wajib report di socmed dulu, polis ke apa blkg kira. entah2 lepas post, kepenatan terus tetdo terlupa report.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Luka dia MCM kena cakar je bukan luka kesan pukul dgn kayu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hmm...pompuan ni sengaja bikin drama ke???

leh lak tak wat report polis... kata ada org cuba culik anak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 03:43 AM | Show all posts
klu dah benci ex husband.... ex tu nak dtg amik anak jln2 pun dikatakan culik yahh.. meroyan sikit ckp lah ex tu org xdikenali... ada je drama camni..
so harap lufya xfishy lah yee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pukul dengan kayu, bukan macam tu kesannya. Takdenya orang kena pukul dengan kayu aman2 upload media sosial. Kalau betul kena serang dengan stranger, mesti dah lama ke balai. Amber turd 2.0 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmm memang fishy. Pastu tiba2 sheolls private kan IG. Apa gila kau kena pukul sebab ada cubaan culik. At least doctor/pihak hospital pon boleh tolong call polis utk further investigation. Or at least family members tolong buat report incase sheolls tak mampu nak bangun lepas kena pukul dengan kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 07:41 AM | Show all posts
pelik knpa tak buat report polis? benda serius kot.. maybe dia amik tempoh bertenang, dah update socmed dpt byk likes, baru dia pi balai buat report polis..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lufya tak buat polis report, ex-somi boleh tak buat pasal terkait anaknya?

Nie mahu hilang penjagaan anaknya kalau ex buat permohonan di mahkamah..masih belum ada polis report dari lufya yg buat meols hairan bin ajaib
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mcm pelik..kita kalo kn mcm ni mesti berlari trs p report polis..bg details semua..tp knp dia x bt report polis..ke gaduh gan duda dia..x bg tgk anak.. kan otak aku ni fkr negetif je
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa dah jadik? Jam 4 petang cuba nak amik anak orang, desperado sangat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
So betul la dia tak buat report polis. Semalam masa baca thread ni ingatkan aku yg terskip bab report.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kota Damansara ni tak banyak public playground. Walau ada kes2 snatching sekali sekala tepi jalan tapi overall sini mcm aman jer aku tengok. Ni nak snatch budak dengan pukul mak dia? Lain mcm kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 08:58 AM | Show all posts
airfilterkotor replied at 28-6-2022 09:36 PM
Baru jer aku tanya tadi kann...?
Repot pulis pun tak buat.... tapi medsos dulu kasi update.

'sunnah' melayu skrg...update kat medsos dulu.

Harap dia dah dapatkan rawatan dan cepat2 buat report polis.

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:00 AM | Show all posts
ni laa aku baca kt RK td. masalah nyaa knp tak on the spot report polis?? kes besar kot. kes culik plak tu. klu aku terus pegi buat report n klu sempat masa laki tu lari aku record pkai hp walaupon dlm keadaan tkot gilerr... ni mcm xde ape je. org pn susah nk percaya. kes culik kotttt
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:02 AM | Show all posts
siannye....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:04 AM | Show all posts
bkn kawasan umah depa tu gated n secured keeee... ke drama je lebeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.076250 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list