CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Akhirnya Lufya buat laporan polis 7 pagi tadi.Dipukul Dgn Kayu, Pelakon Lufya Diserang Lelaki Tak Dikenali Cuba Culik Anaknya di taman permain

  [Copy link]
Post time 28-6-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru jer aku tanya tadi kann...?
Repot pulis pun tak buat.... tapi medsos dulu kasi update.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan ada kaitan sama ex waris dia sudehh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu zaman 90s. Naik basikal pergi main dengan kawan-kawan selamat je. Zaman sekarang nak bagi anak main depan rumah pun tak berani.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon report please dan harap ada cctv
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 28-6-2022 09:36 PM
Baru jer aku tanya tadi kann...?
Repot pulis pun tak buat.... tapi medsos dulu kasi update.

Macik nak keji juga
Tapi kenang ini sebab kes budak

Cuma luka tu sebab kayu ke
Macam kesan cakau aje
Takpun kena ranting

Maap macik susah nak optimis dengan sheols selagi teda laporan pulis
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 28-6-2022 09:49 PM
Macik nak keji juga
Tapi kenang ini sebab kes budak


Meols sependapat dgn macik. Report polis tak buat tp gigih mereport kt media social. Kalau ibu yg bijak dan betul risaukan keselamatan anak mesti report polis dulu dan jgn expose kan sgt anak tu kt media social.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam bau ikan. Bukan nak padan kan muka lufya sbb aku pun simpati sakit kot kena pukul ni. Cumanya kawasan dia tggl tu urban kan mesti ada cctv. Ke takde cctv?
Kalau aku jadi dia lepas je kejadian terus pi klinik , buat report polis and sorok anak kat family/kampung.
Lagi satu muka dia mcm lepas gaduh dgn kucing je.
Lelaki kot yg pukul perempuan mesti teruk kesan dia. Kena cubit sikit pun dah lebam badan perempuan.
Selagi dia tak buat report selagi tu aku 50% je percaya
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 28-6-2022 09:49 PM
Macik nak keji juga
Tapi kenang ini sebab kes budak


Sama.. cam pelik nape takde report polis.. serius tu kes culik / percubaan menculik.. dengan muka macam kena cakar kucing..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa kau retis? Kemain berkongsi kat socmed hujung2 tak buat report polis?? Kang kata bangang marah pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
zh86 replied at 28-6-2022 01:39 PM
Rindu zaman 90s. Naik basikal pergi main dengan kawan-kawan selamat je. Zaman sekarang nak bagi anak ...

Kalau budak2 kampung macam aiol, pi sungai terjun tiruk pun lek2 je. Orang tua biar je takdanya nak bimbang ko lemas ke, kena culik ke, seks bebas ke.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
zh86 replied at 28-6-2022 09:39 PM
Rindu zaman 90s. Naik basikal pergi main dengan kawan-kawan selamat je. Zaman sekarang nak bagi anak ...

Akak tak tahu kau maksudkan apa sis, tapi rasanya during 90-an tu akak selalu jah dengar berita kes penculikan sis.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Amber heard versi malaya ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 28-6-2022 09:11 PM
I perli wartawan cari.

Aku pelik orang boleh tak nampak maksud ko tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukanlah tidak mahu memahami. Kasihan juga. Tetapi mengapa tidak laporkan kepada pihak polis?

Di mana tanggungjawab sebagai seorang ibu? Jika penculik kembali, masih yakinkah mahu menggunakan kudrat sendiri sahaja tanpa bantuan pihak berkuasa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 28-6-2022 10:06 PM
Sama.. cam pelik nape takde report polis.. serius tu kes culik / percubaan menculik.. dengan muka  ...

Aku pun pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ulang alik thread kt bod sebelah dgn sini. Dua2 bod ada pendapat yg tersendiri berkaitan kes ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 28-6-2022 10:18 PM
Bukanlah tidak mahu memahami. Kasihan juga. Tetapi mengapa tidak laporkan kepada pihak polis?

Di ma ...

Kan. Kalau betul kenapa tak buat report
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 28-6-2022 10:15 PM
Amber heard versi malaya ke sis?

Interesting...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 28-6-2022 09:30 PM
butuk pak hang...

waaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkahkah

Typo la bodoh. Mak ko togel.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 28-6-2022 09:49 PM
Macik nak keji juga
Tapi kenang ini sebab kes budak


Haplod pic terdampar kat sepital, busuk² doc musti akan tanya mana mai punca calar muka.

Unless dia citer benda lain kat doc.

Yea.... stori smell like ikan haruan oledi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:35 PM GMT+8 , Processed in 0.083886 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list