CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Prickford

"Dr. Azra My Everything seorang yang bergelar Datuk Seri", Jeri Kandar

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 28-6-2022 11:41 AM
makcik Jery yang ditugaskan untuk merisik sedang sakit katanya
sian Jery ada the one and only makc ...

Ini mcm da bunga2 alasan pak jeri nk tarik diri dah ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 07:38 PM | Show all posts
QueenCaramel replied at 29-6-2022 07:13 PM
Ini mcm da bunga2 alasan pak jeri nk tarik diri dah ni..

g rumah sebelah dah tahu sapo tu Datin Seri nikalau jadi juga chintan mati
kalau tak jadi meroyan ler Jerry
hahahaha
Jerry tertipu tertipu Jerry

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 28-6-2022 09:24 PM
1 lagi title u tertinggal, doktor  dato seri Dr azra diera..dah macam ayahanda dato Dr Iman b ...

IMAN BELON... MUHAHAHHAAHA
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh ajor anak nanti la nk join mengata
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dolmat replied at 29-6-2022 08:46 PM
IMAN BELON... MUHAHAHHAAHA

Tgok rumah sebelah chuols ada teh hangat pasal dato seri Dr tengku azra diera
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hachi_11 replied at 29-6-2022 05:06 PM
kalau korang nak tau, ni la rupa sebenar music director pearl jam tu multi talented g ...

Siyes aaaaa??? Dah kompom ke masih 50_50 lagi?? Bukan netijen muntah,pak jeri yang muntah karang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 29-6-2022 08:53 PM
Tgok rumah sebelah chuols ada teh hangat pasal dato seri Dr tengku azra diera


terima kasih dah baca.. padannnn muka biawokkkkkk jerrryyy muka kerekkkk nak mampossss KONON dapat PEARL JAM DR DATUK SERI... SEKALI DAPAT KERANG HITAM MUKA IRAS2 BUK ELLY!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah azri ni nanti jadi datin sri...tahniah ler.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 28-6-2022 11:03 AM
OK ambulan tanjung rambutan dah boleh siap sedia.

Nak copy gak komen fesbuk ateh tu.

Kuat sakitnya ni...


Ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 28-6-2022 12:12 PM
Hudoh benor si biawak pasir ini bercinta. Siap ber dato seri bagai. Yo yo lah tu

Rasanya.

Abe jeri ni kan pelakon. Dalam jiwanya penuh dgn arts. (Katanyalah). Atau dia sendirik suka berkhayal bukan2, kan pelakon perangai cam tu. Suka khayalan merapu rapu (nak jiwai watak).
I rasa Jeri ni sakit ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 28-6-2022 02:16 PM
hasmiza....azra mcm mengena je eh sherasiiiiii

Hasmiza sapo lak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 30-6-2022 12:31 AM
QueenCaramel replied at 29-6-2022 07:13 PM
Ini mcm da bunga2 alasan pak jeri nk tarik diri dah ni..


Kan? Masa mula2 si F tu expose, mak datin seri dr azra sakit, masuk hospital. La ni dah jumpa pakcik Hamid, makcik jeri pulak sakit... (Mungkin masa jumpa pakcik hamid, jeri dah jumpa/ tahu siapa datin seri azra yg sebenar, sama mcm yg csi forumer cari expose )
Terus cancel..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bolelah seorang wakil porumer call hospital bahagia Tg Rambutan tanya ada dua katil kosong x kat wad?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:31 AM | Show all posts
plot twist:

ellie yg setup catfish jeri ni, knowing well jeri ni bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:13 AM | Show all posts
kepompong replied at 28-6-2022 11:22 AM
jgn2 azra my everything MEMANG hasmiza hahahhahahahahahahahahaha

sama la..sepikiran..1st terlintas di kepala..dato sri vida?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 09:53 AM | Show all posts

vida la nama sebenar hasmiza
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
pembacagosip replied at 30-6-2022 09:53 AM
vida la nama sebenar hasmiza

Ohh

Trimas atas pencerahan iya.
Happy working!.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:59 PM | Show all posts
delusional jer la pokcik gatal nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:37 AM | Show all posts
suterabiru123 replied at 29-6-2022 04:19 AM
Benang sebelah dh ada .. dh dpt semua detail dia dh...acik gundu je... Mmg MO dia lelaki2 broken.. ...

Thanks! Sepantas kilat I ke sana
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:43 AM | Show all posts
die ni mengIDOLA kan Pekin keeeee sebaik pekin dah kawen kalau dulu tak abes2 kekaseh bayang2 die
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.111260 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list