CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Prickford

"Dr. Azra My Everything seorang yang bergelar Datuk Seri", Jeri Kandar

  [Copy link]
Post time 28-6-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 28-6-2022 01:25 PM
Hahaha…carian di website istiadat hanya Azra ni je yg muncul, tu pun pingat PPN dan AMN, bukan datu ...

Cuba ko cari nama laila pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 28-6-2022 12:55 PM
Woww..udah upgrade jd Dato Sriii...
Masalahnya hantaran nanti tok Jeri cukupkah duitnya tu??

Hahahahaha. Mesti tinggi hantaran Datuk Seri Dr. Bukan calang² profile
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah.. uncle Jeri dpt title Datin Seri la nanti ek?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:47 PM | Show all posts
epysha replied at 28-6-2022 11:01 AM
biasa dgr pompuan saja yg mengejar datuk ..ini lelaki pun ada

siapa lagi nak tanggung dia kan.. ka eli dah tak sanggup.. kenelah cari datuk seri
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadi anak-anak abang jeri kandar ni aku malu kot. Dah tua-tua pun buat perangai mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Datuk Baby diam membisu yer lepas dilondehkan forumer. Haritu kencang sangat reply komen² dekat fb tu. Sekarang hilang tanpa jejak terus
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi macam makin menarik pulak plot citer Datuk Baby dengan Datin Biawak ni. Boleh la producer drama Scammer tu buat satu siri khas untuk catfish
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:52 PM | Show all posts
Teruja sgt pak jeri ni jera dato seri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dengan dia ni eh? Macam delusional pon ada.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 28-6-2022 02:39 PM
nama sebenar dia laila


Yang mana satu agaknya azra ye


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:01 PM | Show all posts
kalau search laila ramai...xtaula mana satu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
faiz-za replied at 28-6-2022 02:54 PM
Yang mana satu agaknya azra ye

Lailatul Shahreen tu Raja Puan Muda Perlis.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 28-6-2022 03:08 PM
Lailatul Shahreen tu Raja Puan Muda Perlis.

Bukan main2 dato sri azra ni
Nama pun takde dalam senarai
Ke laila tu nama glamour je
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm

Dalam komuniti egames anak2 macik pun
Ramai aje manager acah kerabat lah anak vvip lah
Siap tunjuk pingat bagai
Hujung2 catfish sebab nak pancing pro player

Azri ni dah tua kot
Patut boleh fikir mana yang patut
Tapi sepadanlah dia dengan ex bini nya
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts

so what kalau this lady ada dato seri, azri ingat dia boleh dapat title datin seri ke?confused betul
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:26 PM | Show all posts
PocongTerbang replied at 28-6-2022 01:04 PM
Kalau pokcik jeri ni kaya macam clan naza tu iols rasa masuk akal jgk la ada yg nak scam. Pokcik j ...

sebab tu dipanggil catfish dan bukan scammer.

catfish ni lebih kepada mental problem
org yg nak attention dari  mangsa dengan create profile yg wow kebabom
biasanya catfish memang bukan nak duit mangsa pun
nak perhatian dan kasih sayang mangsa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 03:29 PM | Show all posts
faiz-za replied at 28-6-2022 02:54 PM
Yang mana satu agaknya azra ye

dia binti abd hamid kalau tak silap. nama betul entah la apa.
tak yah cari la uols
iols yakin takkan ada nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:32 PM | Show all posts
mental ke heshe ni ? da mcm pondan pulak duk gebang2
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:43 PM | Show all posts
chicmushroomkd replied at 28-6-2022 03:14 PM
so what kalau this lady ada dato seri, azri ingat dia boleh dapat title datin seri ke?confused betu ...

bangga la... gelpren dia hebat... jauh bertiang2 hebat dari ex dulu. tu yg angau teruk smpi lupa jasa2 exbini. mcm ni rupanya cara2 rumah tangga runtuh. rupanya bila dah angau, mmg x pk dh jasa2 bini or jasa2 laki. anak2 pon dah x igt dah. kemaruk punya pasal. tersedar bila dah terkena. tu yg merayu2 nk kembali tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw diorg ni duduk ukay pedana ke suami aku selalu nampak jeri aku tadi baru nampak elly kat restoren mek..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 12:56 AM GMT+8 , Processed in 0.086213 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list