CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Prickford

"Dr. Azra My Everything seorang yang bergelar Datuk Seri", Jeri Kandar

  [Copy link]
Post time 28-6-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 28-6-2022 11:36 AM
saya menunggu tiba2 datuk sei dikesan menghidap kanser otak
kemudian mati dan dikebumikan di ostolia ...

Mesti ada sisipan kisah diri yg sedey diorang yg suka catfish ni..sakit la kanser otak la final stage la...memintak demi kelangsungan mental yg sakit..kena betul2 baru tau..stupid to the max...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah! Benaknya org tua ni!
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha…carian di website istiadat hanya Azra ni je yg muncul, tu pun pingat PPN dan AMN, bukan datuk seri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 28-6-2022 12:56 PM
Kan Bang Jeri kata, Ara ada PHD, mesti mak ayah Ara letak hantaran tinggi. So Bang Jeri nak kumpul ...

Hahahaha..duit road tax pun jeng..jeng..jeng..
Inikah pulak Wang hantaran...
Nanti timbui sayangnya my beby hantaran cuma sehelai sejadahhhh
Ahh..sudahhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2022 01:42 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 28-6-2022 01:40 PM
Hahahaha..duit road tax pun jeng..jeng..jeng..
Inikah pulak Wang hantaran...
Nanti timbui sayangny ...

Lebih zuhud kalau hantaran sepotong ayat Al-Quran

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Please laa better diam je dei nmpk kebodohan diri
Nobody pun nk taw pasal azra ade dato seri bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampunn kalah citer tamil weh
Semoga tuhan benar2 jodohkan mereka berdua sbg suami isteri.
Bak kata org... Jodoh di tangan tuhan... Bodoh di tangan sendiri.. tiber
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 28-6-2022 12:49 PM
gila dah jeri nih, mcm lama x dpt pepek dah gaya gile tuh

allahu.. tanjat kita baca … hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
WOW datuk seri.... Tp pelik lak kantoi ada datuk sbb salah terhantar msg kat makcik.. Borak ngan makcik... Bahasakan diri datuk seri ke... Hebat bak hang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:04 PM | Show all posts
catfish level apa ini?????
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:05 PM | Show all posts
sukacactus replied at 28-6-2022 01:13 PM
Ya Allah! Benaknya org tua ni!

Kan...macam tengok movie hantu yg bodoh gila lepas tu buat penonton geram, jerit behind you behind you la bodoh sebab obvious sangat tapi pelakon tak nampak.  Ha gitew analogi iols.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni maya darina ver 2.0 ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:16 PM | Show all posts
kepompong replied at 28-6-2022 11:22 AM
jgn2 azra my everything MEMANG hasmiza hahahhahahahahahahahahaha

hasmiza....azra mcm mengena je eh sherasiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:23 PM | Show all posts
dato seri pulakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:23 PM | Show all posts
wtvmjls replied at 28-6-2022 11:44 AM
tt dah boleh standby tajuk.. jerry redha dan pasrah atas ketentuan ilahi

abg jerry dinasihatkan siap sedia dengan spare tyre
setia sgt hanya membawa keburukan
rugi gaduh dgn yg satu lagi tu apanama farah?


Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
I bet masa muda dia dapat ellie suriati pun dia bangga gila2... Mesti dok gebang ngan orang kampung nak kawin dgn pramugari .. yela  dia yang pangkat 3 je ada cabin crew yang turun naik kapal terbang hari2 dok suka kat dia.... Sekarang ellie da kepam dilanyak biawak  bertahun2, cari pulak dahan lain untuk berpaut.. janji pompuan tu mesti  yg ada
title n berduit nak support heols ....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 02:38 PM | Show all posts
mamaneesa replied at 28-6-2022 01:25 PM
Hahaha…carian di website istiadat hanya Azra ni je yg muncul, tu pun pingat PPN dan AMN, bukan datu ...

memang takkan jumpa sebab nama sebenar dia bukan azra. kalau tak silap Laila.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
PocongTerbang replied at 28-6-2022 01:04 PM
Kalau pokcik jeri ni kaya macam clan naza tu iols rasa masuk akal jgk la ada yg nak scam. Pokcik j ...

Mungkin dia ada harta bertingkat tingkat di Afghanistan, Turkistan, Go head Gostan.....

Marilah kita pakat berhusnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 28-6-2022 01:42 PM
Lebih zuhud kalau hantaran sepotong ayat Al-Quran

Atau hafaz 3 qul
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:39 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 28-6-2022 12:22 PM
Aku check kat senarai penerima pingat guna nama azra tak keluar pun nama dia.

nama sebenar dia laila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.189909 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list