CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Prickford

"Dr. Azra My Everything seorang yang bergelar Datuk Seri", Jeri Kandar

  [Copy link]
 Author| Post time 28-6-2022 11:46 AM | Show all posts
fcl29 replied at 28-6-2022 11:38 AM
betul2.. si dato seri azra nk membongak, catfish si jeri ni.. maybe la hobi dia.. si jeri je beria ...

Iolls nak speku Ara My Everything crush dgn Jeri dah lama. Tapi Jeri kawin dengan Kak Ellie. Now payback time.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 11:48 AM | Show all posts
delusion much bewak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 11:56 AM | Show all posts
cepatla kawen .. tak sabar nk tgk muka azra tuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 11:59 AM | Show all posts
cik_penguin replied at 28-6-2022 11:28 AM
Rasanya si azra nj takdela kepoh mana. Si azri ni je gila bayang. Bila berjumpa pmpn bertitle habis  ...

Ikankeli mmg macam tulah, derang banyak bermisteri, buat orang berteka teki. Mangsa selalunya sejenis bodoh bertingkek. Sbb tulah jadi mangsa, kalo brain cells berfungsi tadoklah jadi mangsa yedak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:05 PM | Show all posts
skrg ni majlis merisik meminang 23 jun lepas ape ceritanya? dah bukak pintu pagar ke belom??

dah 5 hari berlalu masih tak nampak poster gambar ara mai eberiting ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:05 PM | Show all posts
jaga lah nama biawak sikit

kalau ada lain lain baik punyaaa share share laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hudoh benor si biawak pasir ini bercinta. Siap ber dato seri bagai. Yo yo lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku check kat senarai penerima pingat guna nama azra tak keluar pun nama dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-6-2022 12:28 PM | Show all posts
wtvmjls replied at 28-6-2022 11:44 AM
tt dah boleh standby tajuk.. jerry redha dan pasrah atas ketentuan ilahi

Next tajuk, "Akak Ellie bercerai dengan Bang Jeri sebab Bang Jeri ada masalah mental".

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:34 PM | Show all posts
Tengah bayangkan dia letak pingat tu atas meja, atas dulang queen anne.  Tiba2 pakjeri boleh nampak and tanya ni pingat apa, menang telematch ke?  Oh tak, ni pingat darjah Seri Paduka Mahkota Perlis yg membawa title Datuk Seri kat I....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dlm kilang pon lalu kat budak nepal saye panggil diorang " tan sri sudah makan?"
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:39 PM | Show all posts
too good to be true
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:49 PM | Show all posts
gila dah jeri nih, mcm lama x dpt pepek dah gaya gile tuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww..udah upgrade jd Dato Sriii...
Masalahnya hantaran nanti tok Jeri cukupkah duitnya tu??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2022 12:56 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 28-6-2022 12:55 PM
Woww..udah upgrade jd Dato Sriii...
Masalahnya hantaran nanti tok Jeri cukupkah duitnya tu??

Kan Bang Jeri kata, Ara ada PHD, mesti mak ayah Ara letak hantaran tinggi. So Bang Jeri nak kumpul duit. Nak kawin hujung tahun. Barua sungguh.

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:59 PM | Show all posts
wow ni betul2 stepped it up a notch. kes gate rumah buka ke tak pon takda update lagi tau2 dah ada dato seri pulok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PocongTerbang at 28-6-2022 01:03 PM

Kalau biasa2 je orangnya,percaya la jugak. Ni ada title dato seri la,ada phd la,pengarah pearl jam yada2..sangat kuat bau ikan tu. Harap pokcik jeri tak kena scam la ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2022 01:02 PM | Show all posts
PocongTerbang replied at 28-6-2022 01:00 PM
Kalau biasa2 je orangnya,percaya la jugak. Ni ada titile datuk seri,ada phd,pengarah pearl jam yada2 ...

Semalam iolls borak dengan laki iolls. Selalu scammer nak scam orang yg banyak duit dalam bank. Kali ni nak scam biawak tembaga.

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 28-6-2022 01:02 PM
Semalam iolls borak dengan laki iolls. Selalu scammer nak scam orang yg banyak duit dalam bank. Ka ...


Kalau pokcik jeri ni kaya macam clan naza tu iols rasa masuk akal jgk la ada yg nak scam. Pokcik jeri ni nak scam apa? Reta pon bkn banyak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah plot twist? Jery kluarkn mcm2 statement mengundang utk suruh dato seri azra tu keluar mengadap netizens ke?
Coz org tua ni mcm buang tebiat, profile background acik tu pulak too good too be true.
Mybe my everything membongak mcm2, jery layankn and share dgn netizens biar my everything rase pressure coz rmai org gelak and tak percaya.
Or drama baru akan keluar?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:15 PM GMT+8 , Processed in 0.080398 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list