CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] JPM minta kerjasama pemilik TikTok dakwaan ‘Pegawai Kerajaan Mengular’

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 05:21 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 27-6-2022 05:02 PM
https://www.tiktok.com/@marythehighness/video/7026345345332317467

Aku memang tengok Tiktok cerite2 ...

masalahnya selepas pun, muka dia tak nampak macam 16/17. nampak macam dah 20'an
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 05:25 PM | Show all posts
Normabaru replied at 27-6-2022 09:11 AM
Patutla klu angkat phone jawapan sume bg tak tahu
.xpasti.masih baru keje kt dept ni bla bla bla.. ...

satu lagi , perangai mereka2 ini.. bila kita call.. person incharge selalu xde... sakit plak hati ni dengarnye... sudahla nak tembusi talian hayat mereka mcm hanat... dari pagi call smpi kesudah x berangkat...dorg ni cabut wayar telepon ke ape eyh.. x sakit plak telinga dengar deringan telepon tanpa henti.. tgk jela google review jabatan2 kerajaan... majoriti bagi komplen yang sama...  
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 27-6-2022 07:15 PM
ular2 ni mmg xleh dipisah mana2 pun
tp bila ada yg komplen tu
siasat la sendiri

Bila ada website xmo update siap server down 24/7/365
Ada peti cadangan xpernah dpt response
Pastu bila bertugas name tag tak mo pki
Risau nnt Nama sangkut xblh dpt APC
Bila kita nk rujuk..dia tny kita blk Nama Siapa

Noreen kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 27-6-2022 07:25 PM
satu lagi , perangai mereka2 ini.. bila kita call.. person incharge selalu xde... sakit plak hati  ...

Itulaaa


Dh viral gini

Dh byk komplen


BUKAK JELA KERTAS SIASATAN DAN SIASAT SENDIRI!!!!
nk panggil Minah tu nk buat apa
Bukan dia knl Siapa yg mengular tu
Xnmpk lgsg..sbb dh tgh mgularrrr...

Budussss!
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 27-6-2022 07:14 PM
Iyach sister oiii… akak faham basis cerita minachi tiktok ni sister… akak cuma reply pada komen  ...

Hahaaa baek kita off topic MAKAN APA MASA MNGULAR INI HARI

Short form nyer MAMIH heheeee
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 27-6-2022 07:25 PM
satu lagi , perangai mereka2 ini.. bila kita call.. person incharge selalu xde... sakit plak hati  ...

Telefon skrg blh ejas volume kan

Mute Pon blh

Apedehal
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jpj pon sama.. Kaunter buka 5..tp ade yg main hp.. Ade yg sembang....nak tunggu kene panggil tu lame.. Padahal kaunter buka
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak wat camne..masuk pon pakai kabel....anak sedare cover pak sedara....bila nk bukak excel tercengang anak beranak....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 27-6-2022 04:46 PM
Yelah sis. Dia tak pakai duit rakyat so bolehlah dia who are yus kan saja pelanggan theols ye dak  ...

Itu konsep akal cetek sis. Asal swasta aje ikut suka dorang ye. Padahal bukan semua orang boleh dapat lesen bukak bank kan sis. Kalau acik boleh adakan wang yang cukup bolehkah acik bukak pooohkeybank untuk acik run sesuka hati? Tak bolehkan tanpa lesen bnm. Dia tak faham tu acik. Dia masih pakai konsep duit aku, ikut suka hati aku nak buat apa mcm budak-budak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ambil video kaunter kosong tu ke? Kalau ada baru strong aduan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-6-2022 06:06 PM
Jpj pon sama.. Kaunter buka 5..tp ade yg main hp.. Ade yg sembang....nak tunggu kene panggil tu lame ...

Jpj cawangan Putrajaya ada 6/5 kalau tak silap. Paling teruk cuma 1 je kosong. Sana memang eficent...mungkin sebb ngan hq JPJ dan putrajaya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:01 PM | Show all posts
cheezel replied at 27-6-2022 04:17 PM
Hong leong pn sama je. Branch sri rampai n setiawangsa. Mengilai cm pontianak. Yg lg satu kita tanya ...

maksud chuols car insurance dan life insurance, atau car life insurance? kalau car life insurance tu amende sis? life insurans tu dibawah life insurance, car insurance dibawah general insurance.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg dah byk sgt komplen dr rakyat kan, bukan benda baru pun, so klu tahun 2022 pun org masih komplen benda yg sama, mmg korang x mahu berubah la, dah sebati perangai gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:04 PM | Show all posts
Opis gomen ni mmg x ada cctv ke.? head of department mmg x blh pantau ke anak2 buah tu yg ada asyik nk ngulor jer.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tungkai replied at 27-6-2022 04:02 PM
Oo..mcm biasa nak kena aduan baru jalan..Korang tak reti ke hire spy atau jadi under cover perhatika ...

dulu kat jalan duta circa 2011-2012 pon ada citer lebih kurang sama..kerani2 pembantu am duk sarapan kat foodcourt sampai pukul 11 tak naik2..pengarah pegi turun tengok celapak angkat bontot ramai2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:22 PM | Show all posts
tiktoker camni bagus content nya.

agensi kerajaan ni is all about reputation,
kalau ada orang awam boleh di kantoi dan malukan,
baru diaorang ni amik tindakan

tapi jangan malukan pulis, tak pasal2 yang buat video kena kejar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Femes si Mariam
U go girl
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu aku pegi JPJ nak renew lesen (jgn kata aku bodoh sbb pegi sana. Aku pindah, so tak boleh renew dkt pejabat pos). Kat JPJ, mcm azab neraka jahannam!!! Aku mcm nak muntah buih menunggu. Dahla masa tu time Covid2. Kena scan My Sejahtera lagi masa tu. Guard kat JPJ mcm pookey!!!! Gila kuasa and ckp kasar2 dgn org2 tua. Then dgn awek2, dia nganjing2 kan Babi punya guard tu. Aku dlm kepala hotak aku, aku pikir, ni lah akibatnya budak class blkg, bodoh, miskin, tolol, tapi diberi kuasa. Terus jadi gila kuasa and kurang ajar.
Staff JPJ pun boleh tahan angin nya dgn org2 tua
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap masa ular, lar, lar, lar tersenyum sinis  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbg ex pekerja swasta, iols mengesahkan mmg ada org swasta mengulorrrr sama teruk mcm org gomen. Pi merokok setiap berapa jam. Belum lagi pi minum tea break & setelkan personal stuff waktu kerja.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:07 PM GMT+8 , Processed in 0.086718 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list