CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 30-6-2022 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihlah tgk pic Emilia ni ..bertabahlah doa byk2 semoga si jahat itu akan jatuh tersembam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 28-6-2022 11:39 AM
isu nya, amoi tu isteri dia yang sah ke tidak? kalo tak sah, adakah dia dikategorikan sebagai berz ...

Kalau jd Mak org atau bpk org jika berzina rejam sampai mati...ade pulak nak jantan x guna ni eh...peliklah iols zaman skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat mcm ni jelah ye...yg mana suka menganiaya org yg suka amik hak org yg suka makan harta anak yatim Dan buat jht mcm2... ingatlah Allah tu x tidur...kita mungkin senang atau terlepas Masa tengah sihat ni atau Masa tengah muda ni...Masa dah tua nanti bila Allah balas satu2 dengan penyakit yg kita ada nanti baru kita akan Tau apa yg kita pernah buat kat org lain dulu .. kdg2 time muda ni Allah bg lepas kejahatan kita tapi still kau tak bertaubat tunggu pengakhiran tua kau nanti macamnana...iols dah byk jumpa org yang macam ni.  Sepak anak org tak tentu pasal sampai budak tu berdoa last sekali bila org tua tu dah pencen kaki yg dia sepak budak tu kena kanser tulang..time tu duit rawatan pun x ada . beringatlah buat org ...iols plg takut sekali dgn doa org yg teraniaya...sbb byk dah iols jumpa ...ada keling ni plak hidup kaya raya Dr kawin sbb suka makan rasuah amik harta org mcm harta Mak bapak dia punya... sekali Allah tarik nyawa anak ksygan keling ni terus bapak dia jadi gila...Dr kaya suka makan duit Haram last2 hujung usia jd gila ..berbaloi ke tu semua???
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah kau sihat ni bestlah buat org nanti bila kau dah tua kedrat pun x ada satu satu balasan Allah bagi Masa tu jangan kau lupa pulak apa yang Kau pernah buat kat org sampai org tu tak boleh tidur malam.. kdg2 kita terlupa bila kita suka sgt buat org kita memang sedap tidur org yg kena aniaya tu tidur pun x boleh mcm2 doa dia mtk pd Allah.. hati2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam amber heard
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 29-6-2022 09:50 AM
Abis la lunyai dia ni dalam sinun. Len kali ikut undang2, nak menang pun cara undang2. Awok tu menti ...

Kenapa lunyai pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 28-6-2022 03:59 PM
wafda.kamilen
@wafda_k


Macam amber heard
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 30-6-2022 02:32 AM
Klu baca belah friends of faisal pulak amelia yg selalu mengelak taknak bagi jumpa. Faisal mmg ter ...

Kan. Amber heard sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-6-2022 02:31 PM
Binik teruk kena bantai lunyai lebam sana sini colour purple x pulak kena penjara.lepas tu mencurang ...

Betul caka kau. Bab ni memang ramai yang geram. Boleh pulak tak kena penjara ye? Dulu pun ada satu kes yang pasal adik liza msbon kena belasah pun tak kena penjara jugak walaupun dah heboh satu Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 30-6-2022 05:48 AM
Betul caka kau. Bab ni memang ramai yang geram. Boleh pulak tak kena penjara ye? Dulu pun ada satu ...

Membelasah bini dia sampai patah tulang rusuk.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 28-6-2022 04:36 PM
mcm mana masih ade hak lawatan sedangkan dah terang2 ade bukti sexually abused and berakhlak buruk?

Sebab beliau ialah lelaki, yang gubal undang2 majoriti lelaki
Biarpun lelaki yg hancurkan bumi, yg nafsu tinggi melangit gila kuasa, hujung2 pompuan penghuni neraka paling ramai
Fullstop
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 30-6-2022 03:07 AM
Ingat mcm ni jelah ye...yg mana suka menganiaya org yg suka amik hak org yg suka makan harta anak ya ...

Ya betul. Allah tak tidur.
Aku sll guna ayat ni bila mana x mampu dah nak buat apa2, kita redha and serahkan pada Allah.
Ingat lg member aku laki dia ceraikan dia sbb dok scandal ngan staff dia.
X lama ya, sat ja big boss nampak depa bercengkarama dlm bilik mtg. Dr elok2 queue nk jd boss besaq terus jd sehina hina manusia kene boikot, pangkat x jd naik last2 x thn kuar ke dr company keje kt tpt lain.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sll tgk bila naik court je si bapak x mai. Soalan aku yg betul2 mmg x tau psl undang2 adalah, kenapa tiada waran tangkap dikeluarkan eh? Patut cane ye? Bila di kira menghina mahkamah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
fizamn replied at 29-6-2022 09:25 AM
adakah bisnis NAZA x sampai 7 keturunan?? baru 2nd generation aje nie... lenkali kawen dgn org yg be ...

I dont think so.. dia collaborate ngn carsome...

Yang dia katup tu peugeot sa kan, sbb kes policy trading berubah (ckd, cbu).. so menyebabkan margin structure affected
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 30-6-2022 02:32 AM
Klu baca belah friends of faisal pulak amelia yg selalu mengelak taknak bagi jumpa. Faisal mmg ter ...

Soalannya, dgn perangai teruk si bapak tu, duit berkepuk2 rs leh percaya ke side sblh tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarputih2612 replied at 28-6-2022 01:42 PM
suami kawan aku assistant editor suratkhabar melayu ni
staf banglong dtg ofis, suruh jgn cover kes m ...

Ermmm sabo je la kan.
Btw cer cerita betul ke dah nak melingkup? Teruk sgt ke biz depa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 29-6-2022 10:45 AM
oh i agak je....mrk kan golongan bangsawan...not anymore?

Ke sebab tu the girls (marion dgn nadia dll) start jual barang2 preloved dia utk dpt more money utk shopping...

myporteluxe kot tak silap nama company nadia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:53 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 30-6-2022 02:35 AM
Ntahlah betul ke tak tunggu luar gate rmh org sampai 6 jam, peliklah cerita ni.

orka mmg pelik2 kan....PPIM pun ada arranged 3 kali...bapaknya mana ada nak jumpa....PPIM ada tunjuk gambar anak fia yg F3 tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:59 AM | Show all posts
rainbowrainz replied at 30-6-2022 03:07 AM
Ingat mcm ni jelah ye...yg mana suka menganiaya org yg suka amik hak org yg suka makan harta anak ya ...

tengah muda pun Allah boleh bagi...ada anak angkat kerabat tu sepak terajang bini dia..pukul lebam2...one day dia accident motor habis kaki kena gilis...daripada rupa segak tinggi terus takde kaki 2 2....punya la bapak angkat dia merayu kat doc 'ko tau tak aku sape? sambung balik kaki anak aku!!!"

Allah wouldn't give you more than you could handle...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 09:03 AM | Show all posts
bintangct replied at 29-6-2022 09:37 AM
tp iols tgk kedai dotty by adik dia tu mcm ok.. frm now i tak nak pegi dah

dotty tu pastries pada i x sedap, jauh ketinggalan compared to kenny hills
Btw couple EH and faisal ni dua2 bermasalah. EH dendam sgt kat lakinya kot & alway2 play victim...dulu senang kaya raya satu family tumpang kekayaan faisal, now bila dah tak boleh menumpang dendam kesumat, i have the feelings dia pun selalu je cari excuse taknak bg anak2 jumpa si faisal ni. and demand mcm2 walaupun naza tu i rasa takde la kaya sgt pon, setakat show off travel sana sini tp org bisnes once melingkup struggle. cash xde sgt pon
faisal tu sama naik tahap saikonya....setakat curang tu org kaya mcm dia kind of expected, kinky pun kind of expected. masa still married sure mutual agreement juga whatever sexlife they have tp bila dh breakup bitter masing2, benda tu digunakan against each other. tak minat dua2 ekor nih..so Faisal tu sapa la yg dok follow & like post2 beliau kat IG...yuckssss

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-9-2022 11:57 PM GMT+8 , Processed in 0.186610 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list