CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa je lebih haktuihh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-6-2022 11:09 PM
Tan Sri Sofa Merah tersenyum sinis{:m ...

Kaka please remove...too much
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 28-6-2022 11:48 PM
bole tak kita boikot je semua bisness keluarga dia ni.. benci betol perangai org kaya mcm ni

kita tak sempat boikot pun mmg dah merudum bisnes depa ni. Satu persatu bisnes x menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
VitchyPinkVitch replied at 29-6-2022 12:51 AM
kita tak sempat boikot pun mmg dah merudum bisnes depa ni. Satu persatu bisnes x menjadi

really..i thot still maju jaya
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:25 AM | Show all posts
adakah bisnis NAZA x sampai 7 keturunan?? baru 2nd generation aje nie... lenkali kawen dgn org yg berpengaruh n kaya n cerdik n berilmu n bersyukur...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 28-6-2022 10:36 AM
pejal yang rakam...pada emilia ada 2 pendrive dia jumpa time buat umrah....tu yang pejal bengang s ...

Yg buat dia berdendam dgn emilia
pasal kes ni la
kes pendrive ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
VitchyPinkVitch replied at 29-6-2022 12:51 AM
kita tak sempat boikot pun mmg dah merudum bisnes depa ni. Satu persatu bisnes x menjadi

tp iols tgk kedai dotty by adik dia tu mcm ok.. frm now i tak nak pegi dah
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Zuzu75 replied at 28-6-2022 12:12 PM
X silap dia bg duit anak utk 3org rm3k je sebulan...gila x gila! I yg marhain ni pon spend lebih u ...

Kedekut nya la kan bapak depa ni
No wonder la bisnes makin merudum
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 29-6-2022 07:30 AM
really..i thot still maju jaya

biz mana yg you tgk still maju ye?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Abis la lunyai dia ni dalam sinun. Len kali ikut undang2, nak menang pun cara undang2. Awok tu mentimun, you gotta be smarter!
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:52 AM | Show all posts
bintangct replied at 29-6-2022 09:37 AM
tp iols tgk kedai dotty by adik dia tu mcm ok.. frm now i tak nak pegi dah

contoh tutti frutti kann....kejap je hype haritu...mahal namatey
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:00 AM | Show all posts
edayildiz replied at 28-6-2022 07:47 PM
kalau i jd ank dia..i buat live kt ig bongkar kejahatan ayahnya itew..ckp jer la korg yg xbk jmpa di ...

kalau boleh masalah ex
jgn libatkan anak2
kalau bolehla
plus bila anak buat mcm di atas
hujung2 cerita org salahkan mak dia juga
satu sbb babitkan anak2
dua katanya ajar anak membenci bapak
kan org kita selalu ckp
mcm mana pun itu still bapak dia
berdosa kalau derhaka bla bla bla
knowing netizen Malaysia sure kena nanti
bapak berdosa no halllllllllllllllllllllllllll
dosa bapak tanggung sndri
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 29-6-2022 09:38 AM
biz mana yg you tgk still maju ye?

oh i agak je....mrk kan golongan bangsawan...not anymore?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak leha takde masuk campur ke tuk cool down the situation? Atleast pasal cucu la. Kesian the boys tu takde memori dgn mak leha
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:38 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 28-6-2022 10:16 AM
Klu faisal n family dia teruk sgt amelia n her famsepatutnya tak benarkan dia kawin dgn faisal, ini ...

sebab theyols teruk lah kes faraid dengan 2nd dan 3rd family tak selesai lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya tapi takde empati. Kesian uols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 02:32 AM | Show all posts
fairiza replied at 28-6-2022 04:19 PM
Itula hikmahnya kot. Sekurang kurangnya baru tahu langit tinggi rendah. Tp berbalik x bg rapat dgn ...

Klu baca belah friends of faisal pulak amelia yg selalu mengelak taknak bagi jumpa. Faisal mmg teruk scandal pukul bini belaka tp lps cerai Amelia pun bukqn molia, tak habis2 dgn kempen burukan nasa, pergunakan anak rekod itu ini sebar u tube, kesian anak2 tu terpaksa buat benda2 gitu utk happykan mak dia, tak sepatutnya budak2 terpaksa jd bahan balas dendam parents, tak sepatutnya dia dedahkan anak2 dia mcm tu. Aku mmg jaki org yg aniaya budak2 utk nafsu sendiri tak kiralah siapa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:33 AM | Show all posts
namieamuro replied at 28-6-2022 10:28 AM
tgk gamba si emelia ni kene debik pn dh tau hazab nye kene bantai begitu. i doakan jantan ni dpt l ...

Mahkamah sariah tu mmg tak adil sejak azali.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:35 AM | Show all posts
toynme replied at 28-6-2022 10:34 AM
semalam adik emelia ada bgtau yang pada hari raya 2020 emilia bagi anak2 dia jumpa bapak dia....si ...

Ntahlah betul ke tak tunggu luar gate rmh org sampai 6 jam, peliklah cerita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:36 AM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 30-6-2022 02:44 AM
xAthenax replied at 29-6-2022 12:38 PM
sebab theyols teruk lah kes faraid dengan 2nd dan 3rd family tak selesai lagi..

Org kaya raya biasalah, time nak kena share harta pusaka begaduh belaka sbb ada yg tamak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 06:28 PM GMT+8 , Processed in 0.088329 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list