CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 28-6-2022 10:41 AM | Show all posts
kesian sgt anak anak

besar nanti mcm mana lah persngai mereka…harap jadi org dewasa yg normal lah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaazim replied at 28-6-2022 09:49 AM
ex dia tak trauma ke kene pukul lebam2 tu... kene tanya gak anak2 kenape diorg taknak jumpa dia... n ...

bkn stakat kena pkul..sexually abused..sbb tu si EH fight abis2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:44 AM | Show all posts
toynme replied at 28-6-2022 10:34 AM
semalam adik emelia ada bgtau yang pada hari raya 2020 emilia bagi anak2 dia jumpa bapak dia....si ...

bila tua nanti selayaknya bapa macam ni tersidai kat rumah Org Tua tua, takde siapa datang melawat
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:47 AM | Show all posts
mizzmimi replied at 28-6-2022 10:45 AM
Sewel. Buat ngan bini sendiri pun rakam.. siap ada yang bini tu tak sedar pun (drugged?) ditalanye ...

punya la lemah lembut suara emilia ni....sadis betul hidup dia....takde pembelaan
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 28-6-2022 10:47 AM
punya la lemah lembut suara emilia ni....sadis betul hidup dia....takde pembelaan

20-30 tahun lagi iols rasa terjelepuk jugak SMF ni. Wait and see je lah. Doa orang teraniaya takde hijab, lagi pulak anak2 sendiri & their mom. Kes belasah bini, kes sofa merah, naza dah nazak.. his downfall is inevitable
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 28-6-2022 09:44 AM
Whatsapp apa? Cer citer

Uols google je nama dia n sofa merah. Ada blog yg pernah tepek dlu whatsapp dia ni mengamuk
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang lah pornstar ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-6-2022 01:10 PM
Dah berapa kali EH tukar lawyer eh?
Kes harta sepencarian dh setel ke blom?
Kes debik bini dh setel  ...

X silap dia bg duit anak utk 3org rm3k je sebulan...gila x gila! I yg marhain ni pon spend lebih utk 2 org anak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
fairiza replied at 27-6-2022 02:29 PM
Bila masa dia x bg jumpa anak2? Dia minta tukar tarikh sbb atas permintaan anak2. P la tgk ig dia
...


I tgk live siti kasim smlam. Ape yg i faham, dia pilih utk dipenjarakan sbb nak bg kes sivil dia berjalan..kalau x, dia xlepas masuk perbicaraan sivil sbb polis dari mahkamah shariah beserta waran tangkap, tunggu dia di mahkamah tinggi setiap kali kes pukul dia berjalan. Hakim dah warning sbb dia kerap x hadir perbicaraan abuse dia tu (eventho xhadir bersebab sbb kena kacau polis shariah)It's either dia pilih dipenjarakan,or kes pukul dia digugurkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:19 PM | Show all posts
tu lah tengah mengodek kisah2 dema ni dekat blog2 lama.. tersentuh rasa hati kene penjara sbb tukar tarikh lawatan je..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:23 PM | Show all posts
dia ni ke yg gosip ngan lunamaya dlu? tp tu lahh hope cepat la setel. ex bini nak ape je pon. setakat duit bg jelahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-6-2022 09:18 PM
Dah berapa banyak banglo bertingkat2 forumers duk hencap pesal notelo sampai thread kena humban hi ...

Mcm mana nk join hidden thread?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 27-6-2022 10:48 PM
eloklah jauhkan dari anak tu....
memalukan je...
cer bagi stetmen gitu dlm court

Kalau si mak yg ada video mcm tu mesti dah teruk kna...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Zuzu75 replied at 28-6-2022 12:19 PM
I tgk live siti kasim smlam. Ape yg i faham, dia pilih utk dipenjarakan sbb nak bg kes sivil dia b ...

Mcm tu sekali ek kna dgn mahkamah syariah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 28-6-2022 10:36 AM
pejal yang rakam...pada emilia ada 2 pendrive dia jumpa time buat umrah....tu yang pejal bengang s ...

Mcm la amoi yg dia kekah tu fresh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:57 PM | Show all posts
krustykrab replied at 28-6-2022 12:55 PM
Mcm la amoi yg dia kekah tu fresh sgt

takde pilihan la tu...bontot pun hitam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 01:42 PM | Show all posts
suami kawan aku assistant editor suratkhabar melayu ni
staf banglong dtg ofis, suruh jgn cover kes mahkamah kes banglong pukul bini
tahun 2017 gitu kot

mcm2 ujian kawen dgn org terlampau kaya ni
syukurlah kita kawen rakyat marhaen drp kena belasah teruk dan video sofa merah berleluasa
bila teringat pun jijik
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-6-2022 11:10 AM
Aku pun trauma jgk tgk aksi ko bersetubuh siap rakam video

Meols lg trauma nengok buntut labuh berkerak heols itewww
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dh septtnyer kaum ibu perempuam seluruh malaysia bangkit tolak undang undang tahik kucing nih ayuhh tentang sekerasnyer nmpk mcm nk mjahanamkn kaum wanita
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti kasim sembang kari. Fakta kelaut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 11:00 AM GMT+8 , Processed in 0.179492 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list