CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 28-6-2022 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 28-6-2022 12:59 AM
anyway, kes emilia ni berserta dgn bukti. tapi payah nye la nk dptkan kebenaran utk hukum si hamjad  ...

Hi sis namie. Saja nak hi u! Haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mawardia replied at 27-6-2022 02:20 PM
Along... along...
Dia x kasi kau jumpa anak2
Apa pasal kau x curik2 jumpa anak kat sekolah long?

Farah and amin tu sapa pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 28-6-2022 02:39 AM
dalam kes ni, lagi banyak si pejal ni tak jumpa dari jumpa...  cuma sekali tu je anak2 nak ikut om ...

Ada event amal
Anak2 ikut EH g Baling bagi bantuan kat rumah anak yatim
Benda macam tu pun nak berkira
Ehhhhhhh trauma katanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:29 AM | Show all posts
Wowlela replied at 28-6-2022 04:59 AM
Farah and amin tu sapa pulakkk

Fara adibah dengan amin yg konon bisnes lipstik jenama sendiri tu lerr
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:46 AM | Show all posts
Sofa merah tu die tak kene tuduh ke ek??
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-6-2022 03:46 AM
Faisal tu mmg curang n pukul or pegang amelia dgn kuat kat lengan sampai lebam2, jahat n tak sepatut ...

Kalau aku ada family camni mmg x hingin nak bg rapat
Dia didik agama kat anak2 dia spy x jd cam fam ex laki dia la tu.
Tp bila time lawatan x mai plak ambik. Apehal lak. Pastu claim2 trauma x dpt jumpa anak2.. mende ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Trauma sangat.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:14 AM | Show all posts
mahkamah syariah please jangan jadi mahkamah Taliban erkk.. asik pompuan yg kena.. be Muslim first kay..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 08:39 AM | Show all posts
ada duit semua setel..puih
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 08:51 AM | Show all posts
she replied at 28-6-2022 05:00 AM
Ada event amal
Anak2 ikut EH g Baling bagi bantuan kat rumah anak yatim
Benda macam tu pun nak ber ...

trauma kejadahnya kalau sibuk menyundal sana sini...  siap choti2 dalam dan luar negara bawak sundal...  meluat aku dengan jantan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2022 03:27 PM
Dia ni masih islam ke? Sbb ada conversation whatsapp tersebar dlu

Whatsapp apa? Cer citer
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:49 AM | Show all posts
ex dia tak trauma ke kene pukul lebam2 tu... kene tanya gak anak2 kenape diorg taknak jumpa dia... n kenape nak ikut mak,.. entah2 anak pun trauma asyik tak datang je
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 11:20 AM

Actually siapa yg merakam aksi ni..or either one of them siap letak kamera.. tak ke mengong nama nyer tu???? Kan dah terkeluor semua.. kesian la kat anak2 tu, esok-esok tahu n tertengok adengan yg tk sepatutnya, publik pulak tu, adoiii la... ????
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:11 AM | Show all posts
agaknya anak anak yang trauma tak nak jumpa dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Pdhl jantan celaka ni x kesah pun x jumpa anak.baik dia mencelup pelbagai betina dr jumpa ank dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:16 AM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 28-6-2022 10:17 AM
fairiza replied at 28-6-2022 06:53 AM
Kalau aku ada family camni mmg x hingin nak bg rapat
Dia didik agama kat anak2 dia spy x jd cam fa ...

Klu faisal n family dia teruk sgt amelia n her famsepatutnya tak benarkan dia kawin dgn faisal, ini  nmpk mcm happy jah bergayut dgn naza family dr zmn sekolqh n masih kawin satu family enjoyed segala privileges masuk fam naza, dia pun katanya blh tahan jugak sombong perangaiii masa masih kaya/jadi bini naza. So klu dah berani stt langgar keputusan mahkamah yg dipersetujui bersama taknak bagi bagi rapat kan dgn ayahnya, kena terimalah kesan dia mcm skrg ni, tambah2 mahkamah sariah yg mmg kuat tindas pompuan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-6-2022 03:46 AM
Faisal tu mmg curang n pukul or pegang amelia dgn kuat kat lengan sampai lebam2, jahat n tak sepatut ...

tgk gamba si emelia ni kene debik pn dh tau hazab nye kene bantai begitu. i doakan jantan ni dpt la COD atas dunia lagi. geram btl jantan hamjad ni byk kali ponteng tapi lgsg takde tindakan. tibah tang ex bini ubah tarikh laju je dpt hukuman

something wrong somewhere la kak oyen. bapak2 haprak kt malaysia ni bersepah tapi sll dgr ompempuan yg kene tindakan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Jonesy replied at 28-6-2022 10:10 AM
Actually siapa yg merakam aksi ni..or either one of them siap letak kamera.. tak ke mengong nama n ...


jgn dh takde nanti, netizen sibuk soh delete bideo sofa merah kepam tu. kene tutup aib si mati
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:34 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 28-6-2022 03:46 AM
Faisal tu mmg curang n pukul or pegang amelia dgn kuat kat lengan sampai lebam2, jahat n tak sepatut ...

semalam adik emelia ada bgtau yang pada hari raya 2020 emilia bagi anak2 dia jumpa bapak dia....si adik ni pegi bawak anak2 emilia sampai depan rumah..kena sidai sampai 6 jam dgn alasan ada meeting....nipu kann.....and bnyk lagi episod yang faisal ni tak nak jumpa anak2 dia....ini kalau anak2 dia tgk mak kena penjara sbb bapak punya hal....makin menggunung la bencinyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 10:36 AM | Show all posts
Jonesy replied at 28-6-2022 10:10 AM
Actually siapa yg merakam aksi ni..or either one of them siap letak kamera.. tak ke mengong nama n ...

pejal yang rakam...pada emilia ada 2 pendrive dia jumpa time buat umrah....tu yang pejal bengang sgt...pejal pernah bgtau yang dia nak fresh girl everyday to f**k....kalau baca whatsapp pejal mmg tak sangka la....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:15 AM GMT+8 , Processed in 0.184680 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list