CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 10:36 PM | Show all posts



sepadan la. trash attracts trash gituh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 27-6-2022 09:28 PM
Meh aku tolong google

https://www.google.com/search?q=the+truth+about+naza+telegram

Opocot ingat ada tulisan2 ja sekalii buta mata malam2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:48 PM | Show all posts
krustykrab replied at 27-6-2022 11:10 AM
Aku pun trauma jgk tgk aksi ko bersetubuh siap rakam video

eloklah jauhkan dari anak tu....
memalukan je...
cer bagi stetmen gitu dlm court
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia masih lagi ke ada hubungan dengan amoi tu
Geli tgk sofa merah
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Don't give us this bullshits about being traumatized. -siti kasim-

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 27-6-2022 10:36 PM
sepadan la. trash attracts trash gituh.

Trash of a feather, flock together-gether
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahkamah syariah tak penjarakan pelakon red sofa ???..kesalahan betzina tuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 27-6-2022 01:49 PM

Better delete nih....salah orang lah. Bukan this Helen Chong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam tak kemana je nak fight syariah sini.. semua lebih menangkan laki, ppompuan mmg tahap tapak kaki aje nampak gaya.. ko doa byk2 la EH cepat atau lambat sampai masanya nanti melingkop jua ex ko tu.. takde apa yg memuaskan selain balasan dr tuhan cash di dunia ni.. ko rilek je sis
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Skandal tu,  is heleness. Satu sekolah dgn dak amoi ni dulu. Rapat juga dgn abg dia, gary budak smi. ????
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 28-6-2022 12:58 AM

knp ade yg marah ex bini die ek. si hamjad ni bile ade kes berjalan pn tak penah muncul. bertahun lamenye kot. start dtg pn bebaru ni je. ade sekali tu i bace surat anak die tulis merayu2 kt si hamjad melalui peguam die.

kalau die ni bapak prihatin, takkan la sampai anak pn kene kontek dgn bapak sendiri melalui peguam jugak?

mahkamah syariah ni mmg buat tahap pempuan tahap bawahan je ke atau cane. sape igt kes bapak jahanam bole dpt custody anak pempuan lalu anak tu dijadi pemuas nafsu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 28-6-2022 01:00 AM

anyway, kes emilia ni berserta dgn bukti. tapi payah nye la nk dptkan kebenaran utk hukum si hamjad ni. hamjad ni aman2 je hidop sambil dipuja puja oleh ummah geng friskis

iols hepi dgr projek naza ade yg melingkup. moge bungkus teros si hamjad ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:38 AM | Show all posts
djzara81 replied at 27-6-2022 01:59 PM
Semalam skodeng Ig bam Faisal. Dulu private. Pastu comments have been limited. Yg byk puji bam Faisa ...

ada yang reveal tu semua berbayar...  pr team dia kat sana yang buat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:39 AM | Show all posts
jalfa replied at 27-6-2022 03:38 PM
Dah ko eh kenapa culas sgt bab sent anak kat bapak.kalo betol si pejal kata sejak 2018 x jumpa mmg m ...

dalam kes ni, lagi banyak si pejal ni tak jumpa dari jumpa...  cuma sekali tu je anak2 nak ikut omak ke kedah ke mana ntah...  so eh mintak tukar tarikh...  terus booommmm si pejal amek kesempatan kata eh tak ikut perjanjian...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:42 AM | Show all posts
MissYouSayang replied at 27-6-2022 10:28 PM
Mahkamah isley ni memang bias dekat jantan t20 ummah keparat je keww
Padahal jantan ni lagi teruk ...

mana ada deme bias kat jantan t20 je...  deme bias kat semua jantan tak kira status wooo...  hahaha...  sedih kan...  mahkamah sivil lagi adil...  malu je kat non muslim...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 03:46 AM | Show all posts
Faisal tu mmg curang n pukul or pegang amelia dgn kuat kat lengan sampai lebam2, jahat n tak sepatutnya,  suami yg teruk, eloklah dah ceraiii. Tapi lps cerai blh tak cuba letakan kepentingan anak setinggi2 nya, jgn gunakan anak utk balas dendam. Amelia ni pun sendiri cari bala,  mg dia kawal anak, habis putus hubungan anak2 dia dgn family belah bekas suami padahal dulu budak2 tu rapat dgn cousins nenek semua. Dah tak nmpk langsung anak2 amelia-faisal beraya ke or bersocial dgn family faisal. Mmg hati sendiri puas tapi itu kah yg terbaik utk anak2? Itu terbaik utk puaskan dendam dihati sendiri tp bukan utk anak2. Anak2 perlukan ibubapa n keluarga.  Emilia lebih pentingkan diri sendiri dr anak2. Yg penting dpt puaskan dendam dia. Tgk akhirnya dah makan diri.  Aku mmg menyampah manusia yg aniaya budak2 ni, tak kira lelaki atau pompuan sekalipun, i dont buy it!
Mahkamah syariah pulak mmg pelik, tak pernah lg kita dgr mahkamah syariah jatuhkan hukum pd bapa yg tak byr nafkah, pukul bini or whatever. Tp klu dekat pompuan cepat kilat jatuh hukuman, dulu bini jimmy yezza penah kena penjara kes hak lawatan jugak, ni emilia hanafi pulak, si maria chin yg kritik hukuman pd emilia pun dijatukan hukuman penjara jugak, sedapnya mahkamah syariah jatuhkan hunuman penjara dekat pompuans, semudah abc, mmg nampak mcm pompuan ni bwh tapak kaki.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2022 03:55 AM | Show all posts
ezacbee replied at 27-6-2022 11:42 AM
Kami pun trauma tengok vid sofa merah dulu..

benda sendap boleh trauma,

ke belakun, konon trauma
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian ex bini kena abuse
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rockafella replied at 27-6-2022 12:04 PM
sofa merah? video apa tu

I pon wonder! Haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 11:20 AM

Trauma wei!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:45 PM GMT+8 , Processed in 0.093303 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list