CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian emilia. Pejal apa kau buat kat sofa merah tu? Kalau kau miskin hina dina ingat amoi rela ke? Eewww....ewww..pensil ikea.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 04:52 PM | Show all posts

Takleh Delete

krustykrab replied at 27-6-2022 11:10 AM
Aku pun trauma jgk tgk aksi ko bersetubuh siap rakam video

Dari kotak minda aku aksi dia flick2 kepale kecik kat lobang nan kecik juwe ittew..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rainbowrainz at 27-6-2022 09:16 AM

Iols baru dgr berita td..ehh iols silap leee
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 27-6-2022 01:49 PM

Camni pon dia berselera main ke?....nama dah la nama ayam..hot lagi ex bini dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 11:20 AM

Oh...my eyes
Tgh buat apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:31 PM | Show all posts
doubleharmonic replied at 27-6-2022 11:49 AM
ko exercise kat sofa merah tu ingat orang tak trauma ke babi? ko ingat anak2 ko tak trauma ke kalau  ...

trauma? anak2 mestila terinspirasi.. ada duit kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:35 PM | Show all posts
Diorang ni berurusab dengan pejabat ugama apa eh? kijam sungguh

@pyropura sila berikan sepatah dua kata
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Faisal ni yg buat maksiat ..pukul isteri..tak datang mahkamah....tapi ex-wife pulak yg kena penjara? Yg Jabatan Agama takde initiatif langsung nak prosecute dia ke? Mengintai orang khalwat suka pulak ek...sampai smlm ada yg mati terjun bangunan. Yang video tersebar merata taknak pulak diaorang kacau.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 06:30 PM | Show all posts
fairiza replied at 27-6-2022 02:29 PM
Bila masa dia x bg jumpa anak2? Dia minta tukar tarikh sbb atas permintaan anak2. P la tgk ig dia
...

.. entah lah sis .. saya hanya baca keratan artikel kat muka depan tu ... moga elok elok ajerlah depa ni .. anak2 makin membesar .. tak payah dendam mendendami .. seelsaikan masalah dengan berbincang ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelas sungguh keindahan kesyumulan isle ajaran pak ereb padang pasir ini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:52 PM | Show all posts
M5 replied at 27-6-2022 06:44 PM
Jelas sungguh keindahan kesyumulan isle ajaran pak ereb padang pasir ini

Baru tahu kah? akak dah lama tau...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:53 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 27-6-2022 06:14 PM
Si Faisal ni yg buat maksiat ..pukul isteri..tak datang mahkamah....tapi ex-wife pulak yg kena penja ...

ada duit semua boleh lepas


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 27-6-2022 06:30 PM
.. entah lah sis .. saya hanya baca keratan artikel kat muka depan tu ... moga elok elok ajerlah d ...

Issue dia bkn psl dendam tapi hak sbnrnya
Bygkan setiap kali naik mahkamah x penah dtg si laki nya
Bila la nak selesai?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ini takde pulak ummah nak cerca ? Terang2 ada video seks berzina. Takde ke setazah bieber nak nasihat or bela nasib perempuan ? Puihh
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis ko bantai bini ko setengah mamps tu ko ingat dia xtrauma ke haramjads?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 27-6-2022 08:52 PM
Yg ini takde pulak ummah nak cerca ? Terang2 ada video seks berzina. Takde ke setazah bieber nak nas ...

Dah berapa banyak banglo bertingkat2 forumers duk hencap pesal notelo sampai thread kena humban hinggalah arwah @achong bagi link thread yang hidden.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-6-2022 09:18 PM
Dah berapa banyak banglo bertingkat2 forumers duk hencap pesal notelo sampai thread kena humban hi ...

Ummah maksud iols ummah di fb dan twidderrr
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:28 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 27-6-2022 12:14 PM
Dgn siapa kat sofa merah tu?

Meh aku tolong google

https://www.google.com/search?q=the+truth+about+naza+telegram

First result..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahkamah isley ni memang bias dekat jantan t20 ummah keparat je keww
Padahal jantan ni lagi teruk siap berzina dgn amoi kalau nak dibandingkan kes tukar tarikh ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahkamah syariah kot....
Berapa ribu bapak tak peduli pasal nafkah anak biar pun ada arahan mahkamah....
Takde pulak mahkamah nak amik tindakan...nak kena buka fail lagi katanya...

Bila i tulis lawyer syariah paling banyak buat duit, ada pulak lawyer yang sentap...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 10:12 AM GMT+8 , Processed in 0.180415 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list