CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

[Tempatan] Saya trauma tak dapat jumpa anak-anak - SM Faisal

  [Copy link]
Post time 16-7-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar antara reason EH x hadir court alasan sakit gigi.lepas tu gi treatment kat utc..me whatttt...orang kaya pergi utc????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-6-2022 11:48 AM
Gelinya sofa merah ni

Aku rasa dua2 ex laki bini ni ada masalah mental.

even pun laki bini ada masalah mental.paling ketara mental rosak ex laki yg gila babi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sasasoso at 1-8-2022 09:30 AM

ke sbenarnya nk balik kt tok laki, tp dh jauh sgt agenda dh jd jerat diri sndiri skali. kalau sikit2 cerita drama agaknya skrg dh lama comolot balik, bukan tak biasa dh bnyk kesah dah, tp bila dh jd jemput dunia tgk skali, ego malu air muka sndiri yg jd taruhan. org pun takkan tau hal dlm spendar kalau takde kite yg bukak tunjuk. kadg2 kte tk sedar seronok mnunggang rupanya kite pun sdg ditunggang. mak pak masih hidup pun, hidop anak anak dh lingkup, kalu mak pak dh mati ingt anak anak ade org nk pedulik ker.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-6-2022 03:10 AM
Aku pun trauma jgk tgk aksi ko bersetubuh siap rakam video

Si laki ke pempuan??
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:42 PM | Show all posts
jalfa replied at 16-7-2022 12:00 PM
Kelakar antara reason EH x hadir court alasan sakit gigi.lepas tu gi treatment kat utc..me whatttt.. ...

EH kuat drama sbb tu klu tak baca facts mmg ramai yg maki faisal buta2
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 5-8-2022 11:42 PM
EH kuat drama sbb tu klu tak baca facts mmg ramai yg maki faisal buta2

Biasa la, AH versi orang sini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:16 AM | Show all posts
Babai replied at 6-8-2022 12:07 AM
Biasa la, AH versi orang sini.

lol dulu masa masih jd bini faisal nmpk happy jahh meriah berhibur sana sini berkaraoke bagaiii lah tak nmpk mcm org kena sex abused bila dah ceraii hermmm
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayang sangat tak bagi her best effort dalam pendidikan anak. Tak iktiraf hak anak tu untuk mendapatkan pengajian terbaik. Masa remaja hanya sekali
Dibuatnya bapak tak panjang umur. B40 la hang semua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.080162 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list