CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 14152|Reply: 129

Bekas Pengurus Peribadi Buat Laporan Polis, Dakwa Banyak Simpan Rahsia Mak Wan Latah

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 12:39 AM | Show all posts |Read mode
Bekas Pengurus Peribadi Buat Laporan Polis, Dakwa Banyak Simpan Rahsia Mak Wan Latah


Menerusi beberapa rakaman video di TikTok, dia yang menggunakan akaun official_amell77 memberitahu akan membongkar siapakah Mak Wan yang sebenarnya.

Jelasnya lagi, dia akan membawa isu yang tercetus di antara mereka ke muka pengadilan. Eh apa cerita pula ni?


Menerusi temubual bersama mStar, Amell mendakwa dia telah menjadi mangsa perbuatan pelakon itu.

Kata Amell lagi, tujuan dia mendedahkan video di TikTok kerana tidak mahu orang lain turut terkena sepertinya.

Selama ini dia banyak berdiam kerana telah menganggap pelakon itu seperti ibunya sendiri, ujarnya.

Selama ini saya banyak simpan rahsia dia walaupun pernah dimaki hamun ketika di set penggambaran.



Menurut Amell, dia telah tampil membuat laporan polis di Ibu Pejabat Balai Polis Teluk Intan pada malam Sabtu berhubung dakwaan pelakon itu telah mengambil wangnya.

Lebih mengecewakan, baru-baru ini ketika berjumpa dengan ibu kandung saya, Mak Wan buat cerita kononnya saya mengambil duitnya sebanyak RM20,000.

Sebaliknya dakwa Amell, pelakon itu yang mengambil wangnya dan dia mempunyai bukti.

Dalam masa terdekat ini, dia juga akan buat satu laporan polis di Ampang mengenai kehilangan barang kemasnya pula.



Tangkap layar daripada TikTok official_amell77
Setakat ini, pendedahan yang dibuat Amell di TikTok telah mendapat lebih 2 juta tontotan selepas lebih 8 jam dimuat naik.

Kita tunggu respon balas daripada Mak Wan pula berkaitan isu ini.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-6-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 27-6-2022 12:04 PM
https://www.facebook.com/100049658613763/posts/pfbid02pvND8cCpvu4EX8bConTe75eipWWXBZywTAYNGSBHRVDnZh ...

Pulak dah.. Mana satu yg jahat ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
perghh kantoii habis ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai pe tu sebenarnya...x faham sgt aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dlu dia yg kedepan membackup makwan latah. lastly dia plk kedepan dianiaya plk ye. makwan makwan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 27-6-2022 12:48 AM
Dia pakai pe tu sebenarnya...x faham sgt aku

Ada yg ckp pakai minyak dagu tp dgr mcm bacaan quran. So ramai husnuzon lg. Tp second video, dia seru2 pendamping dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada gak tgk TikTok dia pasal makwan nih ...aku nk caya pun riso sbb dibuatnya benda nih fitnah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 27-6-2022 01:17 AM
Ada gak tgk TikTok dia pasal makwan nih ...aku nk caya pun riso sbb dibuatnya benda nih fitnah..

Kalau benda ni fitnah sure makwan akan wat laporan polis gak..sbb bkn benda kecik ni melibatkan maruah..just wait n see
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa PA tu berpaling tadah sampai reveal benda camni? Makwan tu buat apa kat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aritu ex asben MW kata alasan bercerai kerna akhlak kurang baik sebab MW ada memakai & membela ke?
Tengok dia ngamuk tendang pintu & nak tumbuk orang tu cam gagah benor tenaga dia walau dah warga emas
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 27-6-2022 02:03 AM
Aritu ex asben MW kata alasan bercerai kerna akhlak kurang baik sebab MW ada memakai & membela ke?
T ...

Org tua tu cakap akhlak dan personaliti kurang baik, tak hormat dia as laki, dia terasa hati. Takda sebut sihir atau memakai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
wahhhhh ini dah lain macam dah ni
kita tunggu apa jawapan acik wan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 27-6-2022 01:37 AM
Kenapa PA tu berpaling tadah sampai reveal benda camni? Makwan tu buat apa kat dia?

Ada tengok dia komen sebagai pengajaran kat yang lain. Macam2 dia kena katanya sampai bercerai. Kalau tengok tiktok dia dulu, bercerai sebab lain je. Maybe baru kantoi perangai makwan. Bila kantoi makwan lari katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 27-6-2022 01:37 AM
Kenapa PA tu berpaling tadah sampai reveal benda camni? Makwan tu buat apa kat dia?

Makwan cakap dia ambik duit makwan 20k tp dia kata sebenarnya makwan yg ambik duit dia. Kita wait and see saja
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:33 AM | Show all posts
Tp siyes ar, dok dengar mentera yg mak wan ni seru kat TT, mmg meremang bulu roma oiii.... tak mungkin itu latihan tuk drama baru
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:40 AM | Show all posts
Yg sapu minyak kat kening tu iolls pon buat
Cuma iolls sekadar sapu minyak zaitun di kening, sambil selawat


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 08:52 AM | Show all posts
Edited by balakkampung at 27-6-2022 08:57 AM
maharani_gebu replied at 27-6-2022 08:33 AM
Tp siyes ar, dok dengar mentera yg mak wan ni seru kat TT, mmg meremang bulu roma oiii.... tak mungk ...

mak wan seru apa..apasal aku bukak tak dengar pon..dengar bunyi muzik jer..

edited..ok dengar dah
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:58 AM | Show all posts
Yang minyak dia dok calit kat kening tu mmg ade pun kebenarannyer... kiranya tu macam minyak pengasih nak bg orang sejuk hati tengok kita.... aiyooo... bff dgn mak esah rupanyer mak wan ni...

mesti dah lama dia berdamping dengan bnda-benda syirik gini... dah nak hujung-hujung usia ni baru Allah bukak aib dia satu persatu... semoga mak wan sempat bertaubat
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:01 AM | Show all posts
memang dah agak si mak wan latah nih macam sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:06 AM | Show all posts
Edited by balakkampung at 27-6-2022 09:07 AM

kalau betul ,semoga makwan bertaubat
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 27-6-2022 01:29 AM
Kalau benda ni fitnah sure makwan akan wat laporan polis gak..sbb bkn benda kecik ni melibatkan ma ...

Ke ada drama tv3 yg baru nk keluar? Klau betul memakai, x sangka tp diakui she mmg lawa lg di usia senja. Xtau la mmg lawa atau effect memakai tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:20 AM GMT+8 , Processed in 0.095334 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list