CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 5-7-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 02:40 PM
iols pon kena tuduh rba b40..laka2 kan konon nak terpaling sangat sanggup downgrade orang..kita po ...

Apesal org suka sgt ganggu gugat chuols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 04:24 PM
Apesal org suka sgt ganggu gugat chuols

ntah la uols..iols dah la gundu kepam jongos rba b40 pulak tu..ada jugak tak puas hati kan

mungkin jenis tak bahagia dengan kehidupan sebenar..masuk porem kacau orang korek habis personal life orang lain..orang yang bahagia dgn diri sendiri takde masa weh nak peduli dengan yg takde kena mengena dengan dia..hanya loser je berkelakuan begitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 04:27 PM
ntah la uols..iols dah la gundu kepam jongos rba b40 pulak tu..ada jugak tak puas hati kan

...

Dh gundu kepam jongos lak mesti gmbr chuols dh tsebar merata gak:l

Tp btol la kan yg gigih korek info forumer n sebar diluar forum ni mmg spesies loser. Pastu skit ati kt org yg lebih dr dia.

Meols trpikir dia ni mmg xde kwn irl sbb ati bsuk bangkai agknya skit ati kt org tu org ni. Kt forum je acah2 gangster. Sggup lak tu cari info psl org semata nk sebar. Org skit jiwa je prangai camni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 02:17 PM
Meols xkenai mn deme ni kaka oii  dedulu geng terpaling ni ada yg tuduh meols mn mother foker tu ...

RBA gapo pulop dik kitty? Naif betul kaka moon

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 5-7-2022 09:25 PM
RBA gapo pulop dik kitty? Naif betul kaka moon

Red Bean Army atau Rosmah Badak Air!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 04:27 PM
ntah la uols..iols dah la gundu kepam jongos rba b40 pulak tu..ada jugak tak puas hati kan

...

Rba b40 gapo pulop meghank? B40 I tahu..

I tengok nick menghank I fikir empunya diri persis bak Princess Meghan living life di Yestana Buckingam giteww...

Very the Princess giteww.. Celah mananya acik kepamm gundu itey berkerakss...

Tak pun ala² Megan Fox the vassss
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Anjing tersenyum sinis



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 5-7-2022 09:30 PM
Red Bean Army atau Rosmah Badak Air! {:mlhehe ...

Ahahahaa.... Adoii.. Yg last tu winnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 5-7-2022 09:35 PM

Rasanya dh genap 7 hari pemergian duda yg terjatuh bangunan ni. Jika sudi, marilah kita sedekahkan al fatihah pd si mati. Sekurang2nya dpt membantu sedikit sebanyak si mati di alam sana

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali dgn anak anak dalam rumah. Wah hebat
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 5-7-2022 09:30 PM
Rba b40 gapo pulop meghank? B40 I tahu..

I tengok nick menghank I fikir empunya diri persis ...

rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma sesekali ada la selit2..ada seko siap kata iols dengki kat dia sebab dia puteri umno..dia ingat kita heran puteri putera bagai tuh

iols ni takde la persis meghan markle atau megan fox tu tapi iols mmg bersaiz S/M jah..tu pon kena kutuk gundu oleh okg dan rakan2 seperjuangan..imejin la kalau badan acik porem saiz L taktau la dorang kata apa kan jaga2 acik porem..jangan sampai gamba anda terlepas
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuyoooo ada sambungan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:46 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 12:29 AM
ada akta dia chuols... yg meols tag tu mmg kata gambo dme kena jaja dan dibuat lauk oleh geng2 okg ...

Kaedahnya ramai merangkak di padang mahsyar kelak..

See you there gitu...

Tapi ramai mulut jahat tetiba naif naif belaka baik budaknya kat sini.....

Kira insaf atau berpura pura aje, biar ngata orang, penting orang jangan kata dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 10:12 PM
rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma ...

Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bean army ni apa pulak?

Baca beautifulliar punya posts pening jadinya, sebab tak paham hujung pangkal

Takpelah, sekadar baca je. He he.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba buat summary sikit sape geng baik sape geng jahat kat sini.. Leceh la nak scroll
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 10:50 PM
Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bea ...

Red Bean Army tu tentera siber upahan DAP untuk buruk-burukkan kerajaan, cybertrooper cyberterompah DAP, juga dikenali sebagai Rosmah Badak Air!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 10:50 PM
Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bea ...

iols pon taktau..iols kenal term read bean army kat porem jugak tapi taktau maksud sebenar camne
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Melalut dh tred ni..sedangkan anjing yg sbnr masih bebas di luar sana
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 5-7-2022 10:58 PM
Red Bean Army tu tentera siber upahan DAP untuk buruk-burukkan kerajaan, cybertrooper cyberterompa ...

Macam2 ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 02:12 PM
rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma ...


Yang dok RBA kulu kilir tu rasanya memang weng sister. Aiol masih syak heshe itu Nobito. Kebetulan sangat dua2 pernah blaja di Sarawak. Wakakakakaka. Tengok sekarang dah hilang. Atau ada ja bergentayangan dengan MN baru.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 05:52 AM GMT+8 , Processed in 0.220022 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list