CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 5-7-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 08:23 AM
Angin btol meols pnya la aman2 lm xbforum,msuk je alih2 dpt info si hanjeng ni guna nm meols wt ta ...

Ni pun aiol takajut baca jika betul.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 01:44 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 01:29 PM
ada akta dia chuols... yg meols tag tu mmg kata gambo dme kena jaja dan dibuat lauk oleh geng2 okg ...

biasanya org cenggitu umur panjang, payah nak mati...makin tua makin mendonia

bukannya deme tu ingat mati cik kitty, kalau ingat mati, x sanggup nak mengangkang merata
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 01:21 PM
dah kena delete le ngan aceheng.. kan bebenang ni kena gam sekejap utk kerja2 pembersihan.. meols  ...

Ptut la ms msuk sini byk kmen kena ban mmg xsmpt bc kes ape.Tp adakah hanjeng dlm kmen2 meols merupakn hanjeng yg sama dlm bng ni yg duk kmen2 terpaling ada gmbr mcm2 tu ? Sbb tiba2 xtau ujung pangkal dlm reramai ni ada seko hanjeng sntap dgn komen meols yg xde petik sesape.

meols msuk sbb dpt info gmbr kt bng hanis haizi tsebar.Dh msuk sini dpt lg mcm2 info baru yg actually ada plk hanjeng yg siap buat MN dan guna gmbr Sarah utk profile pic dan attack sarah tp tuduh meols.

But time tu mcm biasa hanjeng ni xmngaku bila ditanya wlpon kantoi bodoh dgn org2 forum.. sbb buat byk MN kt forum tp tetap guna gmbr sama kt profile pic telegram bodo yg sheols buat berkali2 invte org sane sini utk mgutuk forumer n sbr gmbr dlm tu .

Pstu dpt lg info hanjeng yg sama jgk sbr gmbr meols. Jdd  tol lah slama ni kaki mfitnah org dan sbr gmbar2 forumer lps tu msuk forum bukak hadis tu hanjeng trpaling ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 01:41 PM
Ni pun aiol takajut baca jika betul.

Meols kmen general dr awl smp skrg pelik gk knp dlm reramai ni ada plk yg tetiba terasa

Indirectly meols boleh rungkaikan jgk kes meols yg kaki duk sbr gambr ni actually siapa n yg duk buat MN guna gmbr sarah n attack sarah tu sbnrnya siapa.Tp bsukkn nm meols tnpa pngetahuan meols btahun2 .

Lg satu meols dpt info sblm ni sheols ada gduh dgn forumer lain,pastu mampus kena ban,buat MN bru sheols smbung serang forumer yg sm guna id bru tu. dan guna gmbr yg sama kt forum dgn Telegram. lps kantoi dan2 tuka
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 06:01 AM
Meols kmen general dr awl smp skrg pelik gk knp dlm reramai ni ada plk yg tetiba terasa

Ind ...

Otak aiol dah jem. Ini suma terlalu berat huntok aiols. Aiols takat komen tepi ja la yah. Dah la takajut busat bila baca komen acik @Mclaren. Bertahun2 nak tau sapa, bila tau, ya hampooongggg lagik baik tak tau supaya aiol tadak persepsi negatif hapa2 kat orang tuwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 5-7-2022 02:19 PM
plasminas replied at 5-7-2022 01:41 PM
org hidup senang harta jota2 kita pun hidup senang harta jota2, org kena sihir kita pun kena sihir ...


Ehh sowiu tertekan report ya ampunn.. guna henpong ni dah tataw mana butang nyeee

Haaa kan.. gigih la up rega keta baru nyerr kang ongkata bawak hrv saje

Bydeway hrv baru pun cun taww.. tak salah keta apa pun, axia kompang pun xpe.. dlm porom ni xde sapa pedulik pun.. esok mati takkan malaikat nk tanya bawak keta brand aper, kelek bag brand haper… yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 01:50 PM
Ptut la ms msuk sini byk kmen kena ban mmg xsmpt bc kes ape.Tp adakah hanjeng dlm kmen2 meols meru ...

Meols xkenai mn deme ni kaka oii dedulu geng terpaling ni ada yg tuduh meols mn mother foker tu. Deme kata meols RBA

Kira selamat la sbb deme ingat meols jantannnn
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 02:08 PM
Otak aiol dah jem. Ini suma terlalu berat huntok aiols.  Aiols takat komen tepi ja la yah. Dah l ...

Ntah2 chuols pnh di invte msuk Telegram bodo heshe.Sbb heshe mmg terpaling ada semua gmbr forumer katanya dan pas gmbr semua org dlm tu tmsuk gmbr meols dan juga dgn yakinnya cite pnh berkwan dgn meols smp tau hal suar dlm meols. Sape plk yg berbaik dgn hanjeng ni meols lak kena petik

Meols suka nk pnggil hanjeng sbb prwatakan xmcm mnusia biasa dan suka tunggang agama dengarnya....Lg satu dh elok2 btudung tu jgn la jd hanjeng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 06:19 AM
Ntah2 chuols pnh di invte msuk Telegram bodo heshe.Sbb heshe mmg terpaling ada semua gmbr forumer  ...

2022 ni banyak cerita bikin ai takajut. Pasal FC gado dengan Oren tu pun ai takajut.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 02:17 PM
Meols xkenai mn deme ni kaka oii  dedulu geng terpaling ni ada yg tuduh meols mn mother foker tu ...

iols pon kena tuduh rba b40..laka2 kan konon nak terpaling sangat sanggup downgrade orang..kita pon bayar tax hokeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:17 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 03:39 AM
Biasa la hanjeng ni spesis hanjeng gila liar org xambik tau hal dia pn dia tersentap2 dtg. Hanjeng ...

  ni ada nm heshe la juga ni dok mengekor komen meol kat thread lain dari smalam mcm puppy takda tuan. tak kuasa meol nak layan choiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 02:40 PM
iols pon kena tuduh rba b40..laka2 kan konon nak terpaling sangat sanggup downgrade orang..kita po ...

La haii.. sekampung kita rupanyehhh

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 02:27 PM
2022 ni banyak cerita bikin ai takajut. Pasal FC gado dengan Oren tu pun ai takajut.

Yg kes dorang ni pn meols xpnh tau. Rugi btol byk cite terlepas

Tgh kumpul info bkaitan yg terpaling apa lagi dia duk buat taik kt org Xsngka rmai plk bgtau suka meols pnggil dia hanjeng liar Byk musuh rupanya si hanjeng liar ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 5-7-2022 03:17 PM
ni ada nm heshe la juga ni dok mengekor komen meol kat thread lain dari smalam mcm puppy ta ...

Hanjeng liar mmg xbertuan chuols apa kata chuols adopt kasi mkn knyang2 biar tak merayau merata. susah klo dh nm nya hanjeng liar
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:34 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 07:27 AM
Hanjeng liar mmg xbertuan chuols apa kata chuols adopt kasi mkn knyang2 biar tak merayau merata ...

yihhhh... tak hingin... spesis jenis gigit tangan balik tak kosa meol nak melayan nya. depan purak2 baik kekunun caring maring pastu diam2 attack org tu hanya kerana tak sependapat dlm porum je pulak tu huhuhu wtf??? loser nya hidup terbawa2 gituuu. *sambil mendengar lagu who let the dog out, wooff woff woofff woff*
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 5-7-2022 03:34 PM
yihhhh... tak hingin... spesis jenis gigit tangan balik tak kosa meol nak melayan nya. depan purak ...

Nk bg nama apa kt hanjeng liar ni nti meols pikir. Tp best plk lagu woof woof tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 07:18 AM
Yg kes dorang ni pn meols xpnh tau. Rugi btol byk cite terlepas

Tgh kumpul info bkaitan yg  ...

Ramai psiko di forom ni. Apa tadak laif sangat ka kome? Apa ntah kau dapat ntah. :
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 02:17 PM
Meols xkenai mn deme ni kaka oii  dedulu geng terpaling ni ada yg tuduh meols mn mother foker tu ...

Motherfoker tu sah2 jate sbb pnh tgok dia pos gmbr kt forum duk tgh2 pokok blubang kt tgh kete boleh lalu.

Xingt kt bng mn ci or sjarah tp gmbr lm la ms heols muda sbb gmbr pn kualiti kodak celup plstik dlm air n jemur
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 03:55 PM
Ramai psiko di forom ni. Apa tadak laif sangat ka kome? Apa ntah kau dapat ntah. : ...

Org kata hanjeng liar gitu la sifatnya xpelah meols cuba fhm
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 08:15 AM
Motherfoker tu sah2 jate sbb pnh tgok dia pos gmbr kt forum duk tgh2 pokok blubang kt tgh ket ...

Iya. MF pernah lek2 je tepek gamba sindri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.225263 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list