CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 27-6-2022 03:29 PM
You jump i tengok u mati kekdahnya, gila lah terus mati kau.. Tanpa sempat nak taubat ke hape
Scary  ...

Meols syak kes u jumpa I jump lah. Tapi si birah tak jadi jump pon.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 03:57 PM | Show all posts
apa puting sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 11:14 AM
exactly.. hidup pun hancur tak tenang bila scandal rata riti.. ada forumer tu (nama dirahsiakan) pe ...

Forumer tu cerita belakang ke dengan u
Besfren u lah ye kat forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa wife nya tak terjun sekali?
Macik speku suami dah lama tahu
Mungkin suami sengaja keluar malam tu cakap outstation pegi mancing ke ape

Sebab siap ada mangga pulak nak kunci grill depan
Takkan suami dia balik terkejut pastu berlari pergi 7e beli solex
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 11:19 AM
Mmg sheols dah tua pun, logik la loose... 48 umur nya this year... hahahahahahgaha ex momod ci...  ...

Cantik tak sheols?? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 26-6-2022 11:21 PM
tak check kesan koyakan ka? baru ka lama.

Ishhh..dah ada laki...koyakan benda tumpul lama dan baru tak releven dengan kes ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-6-2022 04:05 PM
Cantik tak sheols?? Hahaha

PM tepi uolz.. hahahahhahahahhaha

Bagi i tak cantik pun... mcm kurma berkedut kulit muka heshe... warna coklat
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjun atas tanah pun boleh pecah kepala ya?
Ingat atas simen berbatu konkrit je..mesti tanah tu keras padat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 27-6-2022 03:57 PM
apa puting sana sini


Dik bella... TQ bagi tacang
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-6-2022 03:59 PM
Forumer tu cerita belakang ke dengan u
Besfren u lah ye kat forum ni

Actually ada 16 orang besfren i dlm forum ni.. minus sheols dah laa skang ni.. eh takde thread lain ke.. mcm tak seswai plak nak bawang sini.... lain ler nak citer pasal scandals
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
taktau nak komen apa..
Kesian kt anak2 dia tu je..tgk mak perangai birah camni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 27-6-2022 04:04 PM
Kenapa wife nya tak terjun sekali?
Macik speku suami dah lama tahu
Mungkin suami sengaja keluar mala ...

Berani mati betul or selamba sheols bawak masuk laki lain dlm rumah...

Species amber heard ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:08 PM
PM tepi uolz.. hahahahhahahahhaha

Bagi i tak cantik pun... mcm kurma berkedut kulit muka heshe... ...

Selama ni, saya ingat dia cantik. Siap doktor foremer tersohor pun lentoks dgn sheols katanyer. Takkannnnla mcm kurma berkedut.
Kulit persis kurma pun ada daya tarikan ke?

Gittew saya ajak membawang
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:25 PM | Show all posts
lurve82 replied at 27-6-2022 09:57 AM
xbest skandal ni...baik pegi travel sana sini....

pegi travel sana sini dengan skandal pun best jugak
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:26 PM | Show all posts
makita replied at 27-6-2022 03:56 PM
Meols syak kes u jumpa I jump lah. Tapi si birah tak jadi jump pon.

Nak jump sekali dia mati pulak, terus cancel

Okay u terjun dulu nanti i sampai, i love you
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:27 PM | Show all posts
kat melaka ker? bayangkan la maki hamun laki dia macam mana , alangkan sembang biasa pun dah kasar ya amat..
agaknya laki dia dah lama tau, tunggu the right time untuk kantoikan jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 04:13 PM
Berani mati betul or selamba sheols bawak masuk laki lain dlm rumah...

Species amber heard ke :di ...

My scandal fell from balcony
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:28 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 27-6-2022 04:32 PM
Nurul8001 replied at 27-6-2022 04:24 PM
Selama ni, saya ingat dia cantik. Siap doktor foremer tersohor pun lentoks dgn sheols katanyer. Ta ...

betul.. mmg lentok, i mmg ada berpuluh2 (maybe beratus) gambar dan video sheols send, tp i simpan sendiri je laaa ehhh kosseerrrr nak menyebar.... tp the guy foremer is my friend as well, i rasa sbb dia SEPI dan sunyi je, bukan heols nak buat bini pun.. sbb tu tak ke mana pun hubungan derang.. maka kawen laa kot sheols dgn forumer BBNU lain.. tp ni sheols je yang cakap kat weols dia dah kawen.. sheols tak jemput kitorang BFF dia dan tiada gambar kawen pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:29 PM | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 12:10 PM
tetek layut ni lain, tetek akan layut apabila semakin tua usia, atau ramai sangat yg meraba...

...

mana pulak ipan,
from my research, puting panjang dan hitam ni selalu nya dia suka hisap sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 04:30 PM | Show all posts
_blackbird replied at 27-6-2022 12:35 PM
tak boleh nak imagine la panjang mcm mana . ada je perempuan yg i kenal mmg born wit ...

layut or saggy comes with age.
takde orang yang lahir dengan tetek layut,
sebab baby takde tetek.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 09:01 AM GMT+8 , Processed in 0.082466 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list