CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 7-7-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 7-7-2022 02:04 PM
dlm kes oren vs Ms Salvatore dan kes BL vs Kak Norm nampak mcm kes yang lebih kurang.

Bila aku baca ...

Ye Oren tu kaka tgk dia elok je boleh properly minta maaf for her wrong comment..

Kenapa sorg ni tetap proceed menganjing even dia sendiri yang failed jawab soalan kaka..

Takat kulikutip kerja pon level exec tp berlagak xmo kalah so marila kita lihat siapa yang kena

Make sure u got sufficient amount of cash yach!

To talam dua muka kt blkg tu..p buat derma kilat bantu acik Yan ko ni haaa...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 7-7-2022 03:29 AM
fc juga dgn perasannya bagitahu ipes nak kat dia, asik whatsapp dia, konon dia je malas layan padaha ...

What???!!!

Astaghfirullah... ipes tu kan laki orang, amende ramai forumer pompuan duk bercekau... SUAMI ORANG

Alllahu Akbar....

Aman2 ya korang2 semua.. buang yang keruh amek yang jernih... iols sendiri pun dah BUANG mende tak penting, walau sakit hati kena SCAM duit..

elok la kita move on, nak block sapa2 pun buleh... asalkan tak sakit mata.. biasa laa dalam forum.. luah pendapat, yang bercanggah itu biasa... boleh menambah baik pendapat kita...  experience dan ilmu masing2 tak sama...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 7-7-2022 12:29 PM
mojarean_X replied at 7-7-2022 12:26 PM
rumours kata gaji bermula dari rm4000. betul ke?


Betul ke? I heard mcm betul juga... tp bukan kat forum lah... ni kat FB dulu.. mmg ada company yang dibayar utk buat algorithm, jadi keyboard warrior yang auto reply bila certain keyword triggered di FB page tertentu.. bukan semua page algorithm tu merayap.. company tu dari india..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:36 PM | Show all posts
green~tea replied at 7-7-2022 12:28 PM
Betul ke? I heard mcm betul juga... tp bukan kat forum lah... ni kat FB dulu.. mmg ada company yan ...

iols dgr citer ni mmg unit perang saraf siap ada bajet lg mcm proper contact centre. tp lps pru14 mcm dh x de lg.
oh ye BN pun rumours kata hire Cambridge Analytica utk rampas semula kedah masa 2013
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 7-7-2022 12:25 PM
What???!!!

Astaghfirullah... ipes tu kan laki orang, amende ramai forumer pompuan duk bercekau... ...

apa maksud block kat sini…. block macam kat whatsapp tu ke. bila kita block, kita  langsung tak boleh baca apa yg dia tulis
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 7-7-2022 12:37 PM
apa maksud block kat sini…. block macam kat whatsapp tu ke. bila kita block, kita  langsung tak b ...


Kita boleh block kat dalam setting my friends tu.. then boleh add nick yang kita takmo tengok posting mereka... settle je sis.. kita opt out je dari baca bahasa2 orang provoke.. lebih mudah kan... i pun tanak amek tau hal org gaduh, provoke2... so just block camtu, notification pun takkan masuk.. sis cubalah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 7-7-2022 12:04 PM
dlm kes oren vs Ms Salvatore dan kes BL vs Kak Norm nampak mcm kes yang lebih kurang.

Bila aku baca ...

it’s all about N lah kiranya….


pusing2 dia . dijadikkan tuduhan & bahan gaduh . semua asal usul sebab dia hebat betul penangan N.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tiber rindu @Modngengada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 7-7-2022 12:36 PM
iols dgr citer ni mmg unit perang saraf siap ada bajet lg mcm proper contact centre. tp lps pru14  ...

Yes.. ada a few groups sbnrnya.. dia ada group yang focusing spread awareness pada intelligent people contoh nya the patriots... ni geng elit... payment pun mahsyuk dengarnya...

Mcm boskurr rempits branding tu mmg diorg nak target for geng2 mat rempit b40...

They have few segments...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 7-7-2022 12:39 PM
Kita boleh block kat dalam setting my friends tu.. then boleh add nick yang kita takmo tengok post ...

i dah jarang bukak forum.. ni pun buat baru sbb nick yg lama tak boleh log in . tapi dulu pun jarang mencelah. rajin SR nak lupakan dunia nyata serabut.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening aku baca komen sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:15 PM | Show all posts
Thread closed...to you know who you are, rasanya tak perlu nk PA org sampai nak sebut nama....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:06 AM GMT+8 , Processed in 0.088050 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list