CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 7-7-2022 10:12 AM | Show all posts
scorpionkiki replied at 7-7-2022 08:34 AM
Kesian arwah Duda ni dari hidup sampai mati, orang gaduh sebab dia....marilah kita bersama membaca A ...

jom

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 10:31 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 7-7-2022 03:29 AM
fc juga dgn perasannya bagitahu ipes nak kat dia, asik whatsapp dia, konon dia je malas layan padaha ...

jangan caya cakap oren ni. dia ni delusional kaki tembak je.  nah ni macam-macam dia tuduh aku. tak tau la info apa dia korek memang tak betul ke khayalan otak sewel die je





FYI ye oren :

1. Aku takde business aku tak hadap pun nak berbisnes. Company profile mana ko dpt tu wallahualam
2. Anak pun takde aku bujang trang tang tang bukannya bini kesunyian macam kau
3. Skandal ni memang takdelah, check in hotel tu memang fitnah 100%.  sape poremer yang contact ko tu habaq mai sat teringin gak nak berkenalan

kalau ikutkan aku bleh je nak saman kau sebab apa yang ko tulis tu memang fitnah. but then again watpe aku nak bergaduh ngan babi, yang seronok babi je yang penat aku.  tujuan aku reply kau ni sebab nak sedarkan ko je, kt porem lehla ko mendunia. ko maki-maki orang boleh tapi orang maki ko balik ko marah siap buat-buat cerita. wow wow wie tu namanya THIN-SKINNED, ciri-ciri sorang narcissistic.

pada poremer lain kalau terbaca posting si oren ni please take it with no pinch of salt at all. kalau dia boleh fitnah aku macam-macam, ape lagi ngan poremer lain yang dia burukkan tu

peace out biatch

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-7-2022 10:04 AM
nak mencelah jap. takde kene mengene pun tapi saje tambah perisa. ada poremer tny i direct i ni ju ...

Ai actually mula2 cakap kat dia, silap orang kot sebab dulu2 memang ada sorang lagi member pun ada mclaren jugak ID dia tapi panjang sikit daripada mine.

Dia kata bukan lah memang ai orang yang perangai teruk berskandal tu bla bla bla jangan nak deny bla bla

Lantaklah kau labu ha ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:55 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-7-2022 01:08 PM
mrs_salvatore replied at 7-7-2022 12:31 PM
jangan caya cakap oren ni. dia ni delusional kaki tembak je.  nah ni macam-macam dia tuduh aku. ta ...

reply ko ni matang n penuh info..direct xde kona2 probok2 macam sekor makcik pprt tu...
hahah...makcik pprt dah gelabah ke tu?siap tukar info ig nampak

harap selera lah nnt makan rendang daging korban ye..kang xmerasa bila masuk jail sbb xmampu nk bayar saman...kohkohkoh



oh ye..gigih ye yang kaki report tu pon awas! xpyh nk talam dua muka sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah al'azimm..Sudahlah tu oiii...bulan Zulhijah nak dekat raya ni..Ni thread orang meninggal. Sekurang2nya simpati lah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 7-7-2022 02:27 AM
Amboiii pittjie rupanya nama aku disebut2 di sini yach, ye lah pittjie akulah tapau semua gaduh dg ...

X de marah pun..

Btw thread ni dah kelaut ...elokla @admin6 tutup je.

Elok2 tutup sapa pulak gatai %^&* bukak balik ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 7-7-2022 11:08 AM
X de marah pun..

Btw thread ni dah kelaut ...elokla @admin6 tutup je.

Kaknor,sy dpt tau hanjeng ni korek info sy smpi xtido mlm smlm lpstu korek psl suami sy gak, so  expose kn kt sini dgn bangga nk ugut org sruh tkut.ko ingt forumer sume ni hamba abdi kau ke

To hanjeng liar ko tggu jap lagi aku buat report polis atas ko sbb ko mceroboh privacy org smpai keluar forum.

Mohon @admin6 jgn katup bng ni .biar hanjeng yg suka sgt korek n sebar info org bthun2 ni plk yg kena siasat.

Aku ni hrp je busy duk kje xsmpt nk menetek dlm forum 24j mcm hanjeng liar ni .

Takpe kau tunggu jap.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:29 AM | Show all posts
mrs_salvatore replied at 7-7-2022 10:31 AM
jangan caya cakap oren ni. dia ni delusional kaki tembak je.  nah ni macam-macam dia tuduh aku. ta ...

Ok utk ko, aku tak malu utk bagitahu yg posting aku pd serangan ko masa tu sebenarnya berkaitan seorg forumer yg dicakapkan dlm thread ni sbb masa ko tiba2 serang hendap aku ada foeumers yg mssg bagitahu ko ni mn N,  ko ni pun serang pakai MN so ada foeumers yg keliru ko punya mrs tu dgn mrs satu lg sbb tu ada yg bagi kisah dia kat aku, lps tu baru lah aku diberitahu nick ko bukan N sbb mn dia mrs lain. Ok tp cerita tu samalah dgn yg forumers dedahkan sini cuma aku dah malas sebut sbb bukan ada kaitan dgn aku.  Dan utk ko aku mintak maaf part yg aku serang tertukar info tu, tp part ko serang aku tiba2 tu just nak cakap be a man, tak perlu pakai MN, masuk gelanggang pakai identiti sendiri yach lps tu nak gaduh maki pun baru sedap. Aku dah byk kali kena banned aku takde nak menyamar2 buat MN lepas tu g serang org seronok2, whatt a farkingg joke! N utk pengetahuan ko aku takde rqsa susah langsung utk admit kesilapan walaupun ko ni asyik keluar n serang hendap aku. N utk pengetahuan ko serangan ko kat sini tak menyakitkan, aku lebih tumpu utk bagitahu kebenaran.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 7-7-2022 11:27 AM
Kaknor,sy dpt tau hanjeng ni korek info sy smpi xtido mlm smlm lpstu korek psl suami sy gak, so  e ...

Ok ok....teruskan..

Mcm kes saman kan..kita akan tahu juga detail pihak yg menyaman kita kan...elokla..masing2 kenal kat realiti siapa disebalik id forum ni...kalau kak mmg teringjn nk tahu realiti disebalik id yg menyerang kak..hebat sangat kah hidupnya....mcm tula..ada beberapa id yg kak x kenal yg suka provok kadang2...rasa pelik juga...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:43 AM | Show all posts
Nnoor2 replied at 7-7-2022 11:08 AM
X de marah pun..

Btw thread ni dah kelaut ...elokla @admin6 tutup je.

Biasalah forumer menjoyah sebut2 nama aku kat sini psl FC, elok jugak org tahu apa yg FC buat pd noor sbb imej yg dia tunjukan paling molia kat cari

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 7-7-2022 11:39 AM
Ok ok....teruskan..

Mcm kes saman kan..kita akan tahu juga detail pihak yg menyaman kita kan...el ...

Sy xheran pn bab nk saman forumer or sesapa biasa hanjeng liar ni berani blkg je,beria xtido mlm korek info psl org .

Spesis cmni yg suka sbr personal info forumers serta gmbr merata mmg xleh dibiarkn.org bforum tkde la segigih spesis ni smpi nk korek semua psl porumer n exposekn.

Tkpe benang ni ditutup ke x ditutup sy mmg akan buat report polis. So kita tggu jgk surat saman dia kehulu kehilir tu.

Dia ingt forumer2 dlm ni spesis hanjeng liar mcm dia ke takde otak lps tu sume org kena takut n tunduk wt maaf tbuka gk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 7-7-2022 11:29 AM
Ok utk ko, aku tak malu utk bagitahu yg posting aku pd serangan ko masa tu sebenarnya berkaitan se ...

Oren mmg terbaik...x segan mengaku kesilapan...

Noor pun yg org tuduh MN noor beratus....jika tu mmg MN noor mmg noor mengaku....tapi asyik kena provok pasal MN dulu..hehe

Nk menipu menyangkal mati2 pun buat apa....lama2 akan terbongkar juga..sebab cara kita posting..x kan boleh ubah style kita..mmg boleh nampak...dan lama2 cerita2 yg kita post akan sama dgn nick lama tanpa kita sedar..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
korang kalau hati tisu tolong lah tak payah nak berforum. Kita kat forum ni bukan main lg kutuk artis sana sini, kalau artis tu hati tisu dah lama kita semua dalam forum ni kena saman. Kita nganjing / kutuk orang boleh, orang nganjing/ kutuk kita tak boleh pulak kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:04 PM | Show all posts
dlm kes oren vs Ms Salvatore dan kes BL vs Kak Norm nampak mcm kes yang lebih kurang.

Bila aku baca balik apa yg oren serang M Salva tu sebijik cerita mcm kat awal2 tred ni pasal si N tu..
Pastu aku baca balik benda yang BL serang kak norm, pasal call forumer, buat grup tele, share gamba2 forumer pun sebijik cerita mcm kat awal2 tred ni pasal si N tu..

Korang tak rasa ke?? mcm berpusing2 tred ni.. awal2 cerita allegations pasal N on the above, hujung2 pages keluar allegations yang sama tapi on org lain.. kah kah kah..

BL tembak orang yang betul ke?? how confident are you?? nanti jadi mcm kes oren plak
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
la ingt dh katup tered ni
ok kita takde kaitan pape isue acik porem saja nk baca..
slmt hr raya semua..
plg sian duda yg meninggal itu..bertabah la bang tered kena rape
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kjp ye korang

Nti aku menetek hanjeng liar ni yg bhati bangkai ni

Bg aku setel keje jap

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:13 PM | Show all posts
Apalah kau orang ni.
Tak habis2 bertekak.
Kau tengok aku...........aku cakap apa yang aku nak cakap.
Forummer respond ke tak respond ke........ada aku kisah.
Peribadi orang, kisah dalam kain orang........is not my concern.
Hidup masing2......syurga neraka bergantung pada perbuatan masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 7-7-2022 12:04 PM
dlm kes oren vs Ms Salvatore dan kes BL vs Kak Norm nampak mcm kes yang lebih kurang.

Bila aku baca ...

Since komen meols yg fisrt dlm tred ni xpnh diedit ok.klo rajen chuols boleh baca dr awl .komen general je .

Tp

Ada plk hanjeng liar ni tetiba cr tuan tp xde sapa hingin nk adopt

Pelik jgk siap nk suruh semua forumers mintak maaf tbuka kt sheols.Penting sgt ke sheols tu

To phm la hanjeng liar dr jauh pn dh bau bangkai,dia korek plk info forumers dgn bangga .

Tp smpai hari ni stil xleh hadam apehal seko hanjeng liar ni beria terasa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lista replied at 7-7-2022 11:04 AM
Astaghfirullah al'azimm..Sudahlah tu oiii...bulan Zulhijah nak dekat raya ni..Ni thread orang mening ...

uols… no alfatihah for u sbb meninggal tinggalkan makwr terkontang kanting ngadap laki sorang2 huhuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.340644 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list