CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 7-7-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols serammmmm namatey masuk benang ni tapi iols nak tacang je...jgn gaduh nak raya dah..mtk ampun cpt...haippppp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 02:58 AM | Show all posts
Sheram mmg sherammmm bila memikirkan seorg manusa yg berlakon semolia malekat rupanya shaithonirrajjim

Oh duuuniaaa iniiiiii
Penuhhh kepalllsuaaannn
Oh mungkinkah tiada keikhlasaaannnnn


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:29 AM | Show all posts
fc juga dgn perasannya bagitahu ipes nak kat dia, asik whatsapp dia, konon dia je malas layan padahal dia sakit hati kat sorg forumer pompuan lain yg ipes rapat jugak. Ipes taknak kat ko lah fc oiiii tak perlulah ko perasan berbunga2 di hati tu, kalo ko kangkang free dia tak menolak rasanya tp setakat one night stand je lah yachhhh, kot lah ko teringiiiinnnnnnnn mengidammmm sgttt nak merasa main kan lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:24 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni aku nk tny si norma apa mslh kau ye. yg kau pns bontot kerak dr ari prtama aku msuk sini smpai today .even nama aku btol ke xbtol or kau menokok tambah sume cite psl aku kesah plk aku.

Well aku diam lama sape kau pn aku tak knl tp kemain belakang kau buat cite psal aku ni nk tny sape yg ada mslh ati bangkai?

Kau dlm ni duk provok org sana sini dgn bmacam cite aku xpnh ambik tau sbb aku xhingin dan tak pnh bminat nk ambik tau iya bkn mcm kau gigih col org sana sini duk buat tele bodo n sebar gmbr bermacam forumer dlm tu trmasuk sarag lps tu cuci tgn  and tuduh forumer lain yg buat

So bila nak saman aku?

Penting sgt ke kau sampai sume org nk kena tunduk n takut
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh well tertanya2 jgk meols apehal si norma ni btol2 pns sdgkn xde sape petik nm dia pn dr awl.tp dia pnya meroyan tu mngalahkan hanjeng liar btol smpai beria cr psl org korek psl org .

Dh tu mggelupur mcm idup kt forum je 24j  bangga dpt ugut n korek info psl org semata nk sruh semua org takut . Org ni klu xbuat mcm dlm komen2 yg forumer dlm ni ckp xperlu nk mggelupur. Tp yg ni dia punya lvel mggelupur tu dh mcm skit mental beria plk korek psl org menokok tmbh cite

Meols xpetik nm sape dr awl n komen general lg2 bab sebar gmbr n buat MN sarah gunakan gmbr sarah tp tuduh meols smpai few gorumer bgduh dgn sarah yg meols sndri pn xpnh bc n xpnh ambik tau kes ape.Alih2 si hanjeng ni cuci tgn xmngaku n tuduh meols.

So bila nk saman aku ? Nak tnjuk kau terpaling sgt smpi sume forumer kena tunduk mtk maaf terbuka sdgkn org tu xde petik nm kau.so ape yg kau mggelupur sgt ke buta2 nk mngaku mmg slama ni kau la dalang sebar gmbr semua forumers n burukkn dorg
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak ngahcow ijau andartu forever 40 tahun pelahap laksa Kedah tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:37 AM | Show all posts
No words for this thread. im just amazed with all this stuff n grab my popcorn. iloikeee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 07:43 AM | Show all posts
dh la chuols.. nk raya ni.. salam kosong2 aja...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:46 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 6-7-2022 06:27 PM
Amboiii pittjie rupanya nama aku disebut2 di sini yach, ye lah pittjie akulah tapau semua gaduh dg ...

woww wowww just wowww barai chuolssws

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian arwah Duda ni dari hidup sampai mati, orang gaduh sebab dia....marilah kita bersama membaca Al Fatihah kepada Arwah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:16 AM | Show all posts
Edited by faraway1 at 6-7-2022 08:52 PM

Ok me nak pergi camping besok, harap jika nak lock thread ni ke apa, tunggu ahad yea, bagi can baca dulu sampai habis mekasih..

Ok nak buat popcorn jap..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Baiklah kita reramai CSI punca benang sebelah kelar anak bini dia...sheeeraamm iols baca yachhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:32 AM | Show all posts
faraway1 replied at 7-7-2022 09:16 AM
Ok me nak pergi camping besok, harap jika nak jangan lock thread ni ke apa, tunggu ahad yea, mekasih ...

Tak menahan far pun kena tembak sipi2.. ahahahahaaku dah lama tak nampak far sebenonye



Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 7-7-2022 02:27 AM
Amboiii pittjie rupanya nama aku disebut2 di sini yach, ye lah pittjie akulah tapau semua gaduh dg ...

gigih i baca panjang2… i like part siti nurhaliza tu yachh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:55 AM | Show all posts
tompie replied at 6-7-2022 08:32 PM
Tak menahan far pun kena tembak sipi2.. ahahahahaaku dah lama tak nampak far sebenonye

Masih busy belek anak walaupun anak dah 6 tahun lebih hi hihi.. Tu jarang..
Tapi forum sekarang bukan cam dulu... Setakat nak dengar orang umpat itu ini, orang sama aje walaupun tukar nama.. Bosan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 10:04 AM | Show all posts
mclaren replied at 6-7-2022 10:33 AM
KimK pun tuduh ai ni 'mamadil'. Ai tak penah dengar mamadil ni ingatkan nick member kat forum so s ...

nak mencelah jap. takde kene mengene pun tapi saje tambah perisa. ada poremer tny i direct i ni jual perfume ke?  sbb kt tiktok ada pakai username i jual perfume. mmg idoklah i nk pakai id kt porem carik ni kat socmed yg lain. also i pun takde tiktok.  i bukan la nk marah poremer tu in fact i appreciate la die direct tny i, tp i terfikir gak berapa ramai gamaknye dlm porem ni yg pakai main tembak je kan identiti sebenar kita kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:07 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 7-7-2022 02:27 AM
Amboiii pittjie rupanya nama aku disebut2 di sini yach, ye lah pittjie akulah tapau semua gaduh dg ...

ramai benor wanita sewel dlm porum ni ye....supermod pun kaki ngeseks juga? lebih baik forum ni jadi tempat mencari betina2 sundal, bohsia, janda2 kegersangan dan jantan2 gay...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:10 AM | Show all posts
marilah kita sedekah al fatihah utk si mati

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 7-7-2022 08:34 AM
Kesian arwah Duda ni dari hidup sampai mati, orang gaduh sebab dia....marilah kita bersama membaca A ...

Sorrylah scorpion...nak tekan edit tertekan pulak report.

Inna lillahi waiina ilaihi rojiun

Al fatihah (dibaca)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.253436 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list