CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 6-7-2022 10:07 AM | Show all posts
beautifulliar replied at 6-7-2022 12:03 PM
Eh hanjing liar ni bila plk meols mnggelabah nk kena saman ?Mmg btol la hanjeng liar lupa ape yg k ...

ok if thats what u wish for...

glad that u are not scared!
bacul mcm ko ni mmg layak disaman sampai tinggal spender jgn lupa ya..komen2 semua sudah discreenshot...link ini juga sudah direkodkan..not going to waste anymore time reply to u,stew pig s hole wait for my lawyer ya!

yang lain2 tu korang kaka bg masa 24jam utk minta maaf secara terbuka kat sini or else u will also be served with LETTER OF DEMAND
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 10:14 AM | Show all posts
mana pergi mn tadi ek.. @shinkansen22 kenapa senyap

tadi beriya tuduh kaka norm now hilang dibawa angin lalu ka?


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-7-2022 01:37 AM
Yang dok RBA kulu kilir tu rasanya memang weng sister. Aiol masih syak heshe itu Nobito. Kebetulan ...

ada one time tu semua porumer hadi rba..yang otai2 habis dituduh rba jugak..ingat semorang takde life ke nak sembang politik 24 jam kat porem
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh Tkut btol la nk disaman oleh hanjeng.Slamat maju jaya hanjeng liar.

Xleh hadam lagi knp dlm reramai ni ada seko hanjeng liar terlepas siap terasa dgn komen2 speku meols. Sdgkn forumer lain aman2 tak terasa

Meols ni bukan kaki edit komen mcm spesis hanjeng ,klo rajen boleh lah beklog dan rumuskn siapa sbnrnya hanjeng liar ni

Pastu siap twist org ada MN sdgkn spesis hanjeng ni mmg musuh merata

Nk jgk tgok surat saman dr hanjeng smpai celah mana.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 08:49 AM
Memang nak buat dah..

Dulu si siyal KimK tu tuduh kaka mcm2.csi jumpa je dia punya info..so apela ...

KimK pun tuduh ai ni 'mamadil'. Ai tak penah dengar mamadil ni ingatkan nick member kat forum so searched la tak jumpa pun.

Searched internet rupanya stokis ke apa entah.

KimK tuduh ai ni MN lepas tu ada skandal dengan god knows who kat forum ni. Tak paham kenapa tiba2 dia serang ai coz tak pernah sekali pun sebelum tu ai kacau dia. Ai dok replying thread kutuk ti em jey sekali KimK replied kat ai dalam tu fitnah bukan2.

Ai mulanya cakap la kot2 silap orang kot but dia beria2 tegak benang basah yang confirmed memang ai ni mamadil dan berskandal dengan orang yang dia kenal dan ai dok bagi gincu free kat b40 (???? Lawak angkasa lepas ha ha).

Ai cabar dia suruh letak la my personal particulars and pics if dia rasa dia betul coz I have nothing to lose sebab ai tahu dia silap orang since ai tak pernah berskandal seumur hidup tak pernah bagi gincu kat sape2 and mamadil pun ai tak tahu apa benda masa tu.

Dia tak provide pun..... short circuit somewhere kot budak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:34 AM | Show all posts
mclaren replied at 6-7-2022 12:33 PM
KimK pun tuduh ai ni 'mamadil'. Ai tak penah dengar mamadil ni ingatkan nick member kat forum so s ...

komen ko ni lawak la dik dah nape gincu pulakkk?hahahahadoi
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 10:34 AM
komen ko ni lawak la dik  dah nape gincu pulakkk?hahahahadoi

Entah ai pun tak paham kaka tiba2 dia serang ai kat thread ti em jey tu, masuk pula bab tuduh ai derma gincu akt golongan b40.. tak masuk akal betul post dia tu, ai baca dua kali nak make sure betul ke dia reply kat ai?


Tu yang jawab balik, silap orang kot?

Dia kata tak silap, dia memang confimed ai ni mamadil dan berskandal bla bla bla. Pening baca posting dia sebab kita tak paham hujung pangkal apa dia marah sangat dan merepek bukan2.
Maybe tak makan ubat kot hari tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:49 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 6-7-2022 01:08 PM
mclaren replied at 6-7-2022 12:42 PM
Entah ai pun tak paham kaka tiba2 dia serang ai kat thread ti em jey tu, masuk pula bab tuduh ai d ...

some forumers here bila bercakap mmg otak tu masuk terus kat lubang jamban dik..

tgk jela si sewel beruk liar tu haaa...

soalan kaka simple je...ko maksudkan siapa?tunjukla bukti kalau betul ada..tapi tak..dia pusing2 la argument basi konon porumer lain xterasa kaka je yang terasa..alahai nmpk sgt dah xde modal

lg kelakar hat yang busuk hati kecam kaka without basis...cek la diri tu sikit..ape masalah hati ko yang meluat sgt dgn kaka norm?

butang block ada..tekan laaa klu rengse sgt..tak tekan pastu kecam kaka konon itu ini..hujung2 xde bukti..

macam kes dgn kimk ko ni dik..kita bukan xminta dia bg bukti..tp dia xnk bg bukti..so kesewelan dia tu mungkin asbab org yang dia fitnah berdoa kat Allah laa kot..including yours
Ps: baru perasan ramai eh anjing2 hitam dok visit page profile kaka..kaka suruh ko BLOCK bukan visit profile kaka..dh alang2 online tu meh tunjuk jela bukti ko xpuashati sgt nk kutuk kecam kaka sgt tu haaaa...bodow!






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:53 AM | Show all posts
Adoi pening.. peluru bertaburan.. semua kena tembak..

GT serang NA, NB serang GT, masuk BL dengan forumer2 baru (MN sapa plak) tembak NB..
Pening betul.. hahaha

Acik2 kalau bergaduh abis semua meletop... ilek2 ahhh..
Aku takut banyak salah faham aje... ramai pun agak2 aje MN sapa2.. kalau bukan MN kan dah teruk..
Kadang2 tembak menembak dengan konfiden yang orang yg kita tembak tu orang betul.. tgk2 salah org..

Semua lebih kepada Speku tapi sampai menginsult dengan sepenuh hati...
Ilek2 lah acik2 dan kaka forum... nak londeh melondeh buat belakng2 la.. PM direct je apa yang tak puas hati sgt

PEACE
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:57 AM | Show all posts
acik3 porum lubang luas tak habih lagi ke sembang?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:10 PM | Show all posts
ifanonline replied at 6-7-2022 11:57 AM
acik3 porum lubang luas tak habih lagi ke sembang?

Rehat jap.. lunch
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 6-7-2022 11:53 AM
Adoi pening.. peluru bertaburan.. semua kena tembak..

GT serang NA, NB serang GT, masuk BL dengan f ...

Ingtkn spesis hanjeng kt luar sane je liar merata2, rupanya dlm forum sama gak.

org xpetik sapa anjing liar or brtuan tiba ada plk spesis hanjeng xdan2 nk menggelinjang

Forum ni public forum sesape pn leh speku n bls komen suka ati tp spesis hanjeng liar mmg cengitu nk diajar pn pyh

Klo terasa sgt dgn spekuan org,better hanjeng liar ni saman diri sndri sbb prangai sebjik hanjeng liar dlm komen2 forumer

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 6-7-2022 12:29 AM
plasminas replied at 5-7-2022 04:22 PM
alaaa x best la, yg melondeh dah bergentayangan kat serata alam, x jenguk pun kat sini

padahal di ...


Tidak tahu siapa anjing etc..... I tidak pernah ambil tahu issue luar dari forum di board CI... Banyak i tahu dan baca semua depa ber gasak di CI... CI jadi ring WWE ..... I cuma cheer up bagi cukup 100 pages saja... Juga i rasa ada yang shakey takut nama di sebut sedang kan takkan lah GT dan noraidil saja ber gosip kan.. 100 pages mungkin cukup untuk tidak bawa issue kecil begine sehinga ke kubur......done jadi hantu sis
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow panasnye thread ni bagai berjalan atas bara api. Meols keluar dulu yach! nanti dah shejuk shikit meols masuk balik. Selamat berganyang sume
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 6-7-2022 04:18 PM
Tidak tahu siapa anjing etc..... I tidak pernah ambil tahu issue luar dari forum di board CI... Ba ...

Hahaha.... Ok2

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkah ada yg kantoikan diri busuk last2 mental sndri xleh trima kyataan.

Ingtkn spesis hanjeng liar ati batu rupanya ati tisu siap report momod suh ban komen meols

Msih lg mnunggu surat saman lm btol nk smpai dr kerajaan langit mn agaknya

Sape kau si hanjeng liar smp nk sruh sume forumer mintak maaf secara terbuka

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols doakan korang tak sampai bergaduh dan saman menyaman walaupun duit korang sebanyak buih di lautan.
“Sesiapa yang meninggalkan perbalahan, sedangkan dia di pihak yang salah, nescaya dibinakan untuknya sebuah rumah di sekitar Syurga dan sesiapa meninggalkan perbalahan sedangkan dia di pihak yang benar, nescaya dibinakan baginya sebuah rumah di tengah Syurga. Dan sesiapa yang memperelokkan perangainya, nescaya dibinakan baginya tempat yang paling tinggi di dalam Syurga”.(H.R. Abu Daud, At-Tirmidzi, Ibnu Majah dan Baihaqi)

Gigih iols gugel hadis. Selamat Hari Raya semua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mencemar duli untuk report je. Rasew kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:27 AM | Show all posts
pittjie replied at 6-7-2022 09:50 AM
oren gaduh dgn FC jgk ke? ingatkan gaduh dgn sarah. amboi kau oren. semua org kau ajak gaduh. haha ...

Amboiii pittjie rupanya nama aku disebut2 di sini yach, ye lah pittjie akulah tapau semua gaduh dgn org, aku kann jahattt haruslah gaduhh sana sini, org lain semua baik tak macam aku tambah2 FC lagilah maha molia baik sopan tak gossip tak lagakan org tak mengumpat padahal bagi aku dia lah shaithonirrajjim nombor satu kat forum ni, sbb dia berlakon terlalu baik mcm malekat dlm forum tp belakang taber mcm shaithonirrajjim nokharommm tu. At least forumers lain takdelah imej maha molia mcm dia. Dia ni sebijik mcm siti norhaliza mula2 muncul dulu, terlalu baik, terlalu lemah lembut terlalu sopan terlalu segalanya, dia lah terpaling, byk sgt lakonan terpaking, ujung2 rampas laki org huh

act aku tak perlu buat penerangan pd sesiapa tp aku dgn rela hati n  ada mood nak dedahkan psl nokharom @FanTasyCreaTioN biar semua tahu perangai betina celaka ni. Aku punya style org tak kaco aku akutakde nak cari psl, tp nokharom ni mulott jahatt jugak sebenarnya pernah true color dia terkeluar dia kutuk aku bila aku gaduh dgn foeumer lain so aku pun londehkan cerita bqngsattt dia dibelakang taber yg aku sembunyikan sebelum tu. Fc ni dr dulu2 mula dia join cari lg jenis suka hegeh2 tunjuk baik mssg aku bagi2 bunga rindu akaklah bla bla bla biasalah nokharom mulot manis ni. Aku jawab je lah setiap kali dia mssg2 tp aku sendiri tak pernah mssg2 dia. Sekali tu dia mssg aku utk hasut aku yach tebtang noor, dia suruh aku hati2 dgn noor n bagi hint noor ada gossip2 hal aku kat forumers. Aku terkejut jugaklah fc tulis mcm tu sbb sampai aku baca duabkali mssg tu mcm tak percaya betulke fc tulis mcm ni. Tapi aku tak layan dia gossip aku just reply apa yg patut n tak tanya pun apa yg noor kutuk/goosip aku tu n kat siapa bla bla bla, langsung aku taktunjuk interest. So perbualan tu habis kat situ saja sbb tak dpt perhatian n reaksi utk bergossip panjang.Tapi aku mmg tak sangka FC tulis mcm tu sbb aku tgk dorg mcm baik kat forum tak sangka pulak fc akan mssg2 cakap benda2 gitu psl noor. Aku sendiri takde rasa takut apa org nak gossip psl aku sbb ntah bagi aku forumers blh tgkjahat aku kat forum, aku mmg bukan belakon suci yachhh, aku gaduh satu forum tahu, posting2 aku pun biasa2 byk jugak yg tak elok psl aku aku post je klu kena tajuk lol konsep ada aku kesah so nak gossip apa lagi. Berbalik pd fc seorg yg sopan santun  lemah lembut bahasa molia2, utk mssg2 forumer ingat2 kan suruh hati2 dgn forumer sekian2 n bagi hibt forumer sekian2 tu ada bwk mulut cerita forumer yg dimssgnya, bagi aku sesuatu yg bukan normal, sbb aku sendiri yg nmpk jahat sgt bila gaduh dgn mana2 forumer kat forum tak akan saja2 tiba2 g mssg forumer pesan2 suruh2 hati2 dgn forumer mana2, org normal tak buat perangaiiiii mcm ni, org mulottt jahat joyah.com jah berani buat benda mcm ni. Tapi aku mmg mula2 takde cita pun dekat noor walaupun aku jahat bila gaduh dgn org tp aku taknak jd punca org gaduh, janji jgn kaco aku. Bila dia dah buat dajjal dgn aku psl komen dia bila aku gaduh dgn foeumer gossip retis, mmg aku tak bagi peluang lg nokharom ni. Bila noor tahu dia blh belit2 jugak cerita dia konon nasihat je lah lps tu dah mintak maaf kat noor lah bla bla, nokharom ni rupanya kuat menipu jugak yach demi nak lepaskan diri, yg sebenarnya dia kutuk noor tu lps perbualan dia dgn nooor, bukan sebelum tp dia tipu kata dia dah bagitahu nooor dan minta maaf padahal noor tak tahu apa. Sbb lepas aku dedahkan tu aku n noor ada  sembang berterus terang rupanya fc mmg mssg aku lps dia dah sembabg lama dgn noor kat phone, tu pun dia fitnah noor mcm2 padahal dia menjoyah psl mcm2 forumers dekat nooor tu yg lama berbual. Padahal noor call dia sbb noor tegur dia kat forum nape matikan aku, dia mssg noor marah tak suka noor tulis mcm tu suruh noor padam posting tujgn tegur dia depan forum katanya suruh mssg lol nmpk tak betina sundal ni punya perangai dibelakang tabir mcm mana, tak mulia mana, tak blh ditegur dgn jawatan smod dia tu, punyalah perasan bagitahu konon admin lantik dia direct jd smod takde undi2 lol jakun beno rulanya si sakai seko ni setakat jd mod forum. Jenis duk rmh takde proper keja buat kraft2 gitu je kat hulu banat mana lah tiba2 dpt jd mod forum haruslah jakun utk seeko fc nokharom. Berbalik pd noor n dia, noor call dia tu utk perjelaskan psl posting dia yg fc marah sgt tu tp dia tuduh noor gossip sampai dua jam, yg sebenarnya nokharom fc mmg kaki mengumpat cerita hal org selama ni cuma imej dekat forum tu terlalu kemalekatan sampai tak terduga fc ni perangai gini.

Berbalik pd noor bila dia tahu fc mssg aku burukkan dia ofcozlah dia sedih sbb dia baik dgn fc tak sangka belakang dia fc sampai thp mssg forumer burukan dia, hancur hati dia. Lps dah pecah lobang fc mssg aku burukan noor, noor pun mula ingat balik segala yg fc suka cakap2 pd dia masa sebelum gaduh tu, rupanya betina nokharom fc tu suka saiko noor mcm2 rupanya tp noor mcm tak begitu sedar sampai noor selalu rasa sedih n tak faham kenapa ramai forumers tak suka dia tanpa sebab, ada yg diia tak pernah gaduh or sembang tiba2 perli2 dia, cari gaduh dgn dia, yg dia biasanya berbaik dah tak bertegur dia, rupanya si fc ni selalu suka cakap pd noor forumer ni tak suka noor forumer tu tak suka noor, ayat dia mcm ni ....eh ipes tak suka akak tau , dia kata akak tak cantik pun, dia tak bagi saya baik dgn akak tau... aku nak tanya org baik ke ckp benda2 mcm ni? ni org mulot joyah:com punya perangaiii, org normal tak cakap benda gini katorg lain tambah2 utk imej semalekat fc,  lagi antara ayat2 fc saiko noor...ace tak suka akak tau dia tak kasi sayabaik dgn akak, admin pun tak suka akak dia pun tak bagi saya baik stt dgn akak, sarah tak suka akak tau, eh nape akak baik dgn sribulan tak payahlah baik sgt dgn dia tu, eh takpayahlah baik sgt dgn adiela dia kata akak teruk tau n d list goes on. Noor sampai cakap kat aku act masa fc suka cakap2 benda2 gini kat dia, dia pun tak tahu nape fc suka bagitahu kat dia benda2 gitu, sbb semua tu buat dia rasa sedih, asyik kena dgr ramai org tak suka dia dan dia sgt tak faham, adoiii kesiannya kat noor kena saiko dgn betina sundal nokharom ulu banat tu. Noor kata patutlah sekali tu sarah gems pnh tulis posting siap tagged noor, dia tulis berhati2 dgn noor2 sbb ada forumer lama bagitahu warning dia katanya, noor kata dia tak faham kenapa sarah gemoks tiba2 cari psl dgn dia sampai thp gitu siap tagged nama dia lagi padahal tak pnh gaduh, dia tertanya2 masa tu siapakah forumer lama tu, lps terbongkar kes fc mssg aku baru lah noor nmpk mcm puzzles tu mula bercantum, klu fc berani mssg aku burukkan noor ofcoz dia blh burukan noor pd forumers lain jugak.Si sarah gems pun nampak tak saja2 cari pasal, padan muka si gems dia salah cari psl dgn aku ujung2 lari tak cukup tanah. N itu baru cerita dia burukkan noor n saiko noor belum lagi dia mengumpat mcm2 psl forumers. Mmg dasat yach forumer yg terlalu nmpk baik mcm dia kat forum posting pun jarang rupanya aktif belakang taber burukan org, laga2 kan org, saiko org, kaypoh hal org mengumpat sana sini. Rupanya mcm2 dia gossip psl forumers si joyah.com ni, antaranya noraidil tu bukan lawyer lah sbb dia tanya2 mcm noraidil tak tahu jwb kononya si fc cakap family dia bukan sebarangan jugak so dia tahulah perihal lawyer2 ni kohkohkohhhh kelakar dgr tp utk seorg fc mengumpat  benda2 gini ya ampon mulot joyahnya, aku bukan kata aku baik tp aku semua urusan bergaduh dgn forumers kat open forum jah, cuma hari tu lps kes fc pecah lobang barulah aku ada cakap dgn noor utk kita sama2 jelaskan isu psl tu, tp biasanya aku mmg tak peduli nak begossip hal forumer kecuali klu cari psl dgn aku baru aku attack tak cukup tanah lol kohkohkohhhh. Berbalik pd fc byk lagilah mulot sial nokharom ni bergossip psl forumers , ace keluar dgn noraidil g ipoh semua dia yg jaja, forumer mana ntah nak bercerai ada hutang bank, mak joyah.com betul mulott dia yachh siapa sangka siapa menduga lol mula2 pecah lobang dia masih masuk jugak skit2 lps tu terus hilang, konon sakit baca ace tulis, ko mamposs pun aku takde simpati utk manusia sejahat mcm ko, ko skit2 ko jatuhkan semangat noor tp konsiaten, punya jahatlah lahanat ni, ini bukan perangai manusia baik

Noor sorry aku pecah lobang skit2 psl detail kes mulot fcjoyah@kampong.com, klu nak marah pun tak apa lol biar terbaraiii perangaii dia yg sebenar shaithonirrajjim bertooengkan manusia seko ni. Kesian noor dia saiko habis2 an, apalah motif dia buat noor mcm tu. Semoga semangat noor kenbali pulih skit2 . Lps ni just hati2, jgn biarkan org pijak kita fara halus or kasar, jatuhkan semangat kita, cuba hancurkan jiwa kita.

Pada yg tak tahu siapa fc, ni pic dia, pic ni dah mmg public yach takde istilah sebar. Org sarawak, buat kraft kat rmh jual kat group makcik2 jugak katanya, betina sundallnokharom ni betul2 celaka punya manusia sbb dlm berbaik ye dia jatuhkan semangat org tu, belakang org tu dia tikam sana sini, sungguh busuk hati dia



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.258700 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list