CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 6-7-2022 08:25 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-7-2022 12:23 AM
ehhh deme ni laju je cop org RBA hokehhh , meols pun masa baru2 berporem pun deme dah awai2 cop RB ...

Yang mula2 berRBA kulu kilir tu sorang ja. Yakni nama yang disebut tu lar. Tu memang 100% MN lah confirm punya. Cerita pun banyak bau fantasi2. lol:
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:27 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-7-2022 08:25 AM
Yang mula2 berRBA kulu kilir tu sorang ja. Yakni nama yang disebut tu lar. Tu memang 100% MN lah c ...

hat mana ? motha fokka ke si kimak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 10:12 PM
rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma ...

Dah tak tahu Isekarang dah berapa okg..
4? 5?

Plot twist bagai.. Lagi plot twist dari Korean series - Strangers yang I tengok... Fuhhh dia punya plot twist dalam series tu sampai final episod

Kisah the okgrians acik forum tak kurang plot twist nya.. 7
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
shinkansen22 replied at 6-7-2022 10:25 AM
bukan sis.... sis normabaru tu lah... dulu tak silap dia pakai nick ladybird.. tp dah aruwah

betul ...

Bila masa pulak????


Tunjuk bukti bila bercakap ye..

Kalau nak kutuk tu make sure jgn smpi memfitnah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:29 AM | Show all posts
moonela replied at 6-7-2022 08:27 AM
Dah tak tahu Isekarang dah berapa okg..
4? 5?

utk kesejahteraan kita smua berporom.. meols suggest kluar je la nama2 okg nehh... sekali mn deme...

haaa baru best...




Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Theread ni memula si A ke gosip oleh B. Pastu si B kena gosip oleh si C. Pastu si C kena gosip balik oleh d e f g h i j k l m n pastu ada A point one. B point two dan seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-7-2022 12:27 AM
hat mana ? motha fokka ke si kimak?


KimK la. Rasanya MF itu tiada MN. Boring betul ramai nau hada MN.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri MN apa pasai...



Nampak sgt BACUL


Tak berani tak payah sembang laaa....

Nak kutuk kaka apa je...


Sakit hati dengki sebab apa?


Sebab kaka berforum?
Tak suka tekan je BUTANG BLOCK

KANG CKP BODOH KANG MARAH

TP KO MMG MENTAL SAKIT HATI TAK BERTEMPAT!

ni bukan porum bapak ko...xnk baca lomen kaka..skip je..xperlu tunjuk sgt yg ko tu mental..semua benda nk kecam..konon acah baik..nak naik sampai SKMM mailaaa..kaka cabar...
Masa tu jangan kecut telur plak

Ingat ya...semua kaka da screenshot

Tak payah blg batu sembunyi tangan..
Talam dua muka tu..kalau kaka nk CSI kejap je..ko tunggu jap...

YANG MANA ADA MASALAH DGN KAKA..MEH SINI TUNJUK BUKTI APA MASALAH KAU!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-7-2022 08:29 AM
utk kesejahteraan kita smua berporom.. meols suggest kluar je la nama2 okg nehh... sekali mn deme. ...

Syabbas betey... Demi kemaslahatan, ukhuwwah dan kesejahteraan kita semua berforum, berlapang dada, tanpa prejudis, transparent dan tiada pransangka..

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:37 AM | Show all posts
shinkansen22 replied at 6-7-2022 08:25 AM
bukan sis.... sis normabaru tu lah... dulu tak silap dia pakai nick ladybird.. tp dah aruwah

betul ...

oooo gitu ke

akak is blur, skrg baru faham apa yg si beauty sampaikan

thanks shinkan
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:40 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-7-2022 08:35 AM
KimK la. Rasanya MF itu tiada MN. Boring betul ramai nau hada MN.

haaaa kan.. then sikit2 gila isim pulak.. mcm flavour of the month gitu...

naseb sheols dah takde.. aman sikit
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:42 AM | Show all posts

leksss kaka norma.. nah munger
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:46 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-7-2022 08:25 AM
Yang mula2 berRBA kulu kilir tu sorang ja. Yakni nama yang disebut tu lar. Tu memang 100% MN lah c ...

Tapi sis. Iols suka masa beliau dgn Sarah dan OKG bergandingan membuka benang fantasi di MPS.
Her imagination tuh seriously wild and untamed gittewwww!!!

Cumanya lelama tu bila berterusan manak stinger PA dah jadi macam split pulak.... pastu bercekau pulak dengan Sarah....langsung sendu MPS. Pacit Otto pun dah tade sejak OKG meletak jawatan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 03:29 PM
ada akta dia chuols... yg meols tag tu mmg kata gambo dme kena jaja dan dibuat lauk oleh geng2 okg ...

Memang nak buat dah..

Dulu si siyal KimK tu tuduh kaka mcm2.csi jumpa je dia punya info..so apelah sgt nk cari vavi2 sewel yang ckp xde asas..

Ko kata xde kaitan dgn kaka..tp p tgk page blkg siapa yang menyalak mcm gila..kaka komen 1 dia bls 18 Masih lg nk ckp ko inesen.ko tunggu jap ye..

Although msia ni corrupt level tinggi..tp ashekali ashekala bg ajar porumer mulut puaka ni terduduk elok jugak!!!


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-7-2022 10:42 AM
leksss kaka norma.. nah munger


Mmg dah rilek dah..in fact xde bertunggu tangga kt page ni..unlike some stew pig yg tak hbs2 bitter...

Ape masalah deme ni ntahla..

Ko byr bill kaka ke yg ko sakit hati naw kaka bporum?
kaka curi masa ko bila kaka bporum?
Laki ko kaka sondol ke yg ko nk sgt bitter mcm pxkimak xhbs2 bitter..

Kaka jenis simple..

Ko ada masalah DM kaka meh kita setelkan..

If setakat ko nk sindir mcm notelur pakai MN..then ko tunggu kejap..msia ni ada undang2..since I have all the time in the world..apela sgt setakat bg perhatian kt ko yg pathetic tu..

U want my attention..ok u've got it
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:59 AM | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 08:49 AM
Memang nak buat dah..

Dulu si siyal KimK tu tuduh kaka mcm2.csi jumpa je dia punya info..so apela ...

gitu pulak
kaka dah saman ke si kimK tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
shinkansen22 replied at 6-7-2022 08:25 AM
bukan sis.... sis normabaru tu lah... dulu tak silap dia pakai nick ladybird.. tp dah aruwah

betul ...

Entah la sbb meols takde petik sesape dr awl.
Smp meols skali terpalit disebar gmbr meols tah dr mana pstu buat cite psl meols diluar forum  dituduh gak buat MN attack sarah dituduh mcm2 mmg nk mampus la cr psl dgn aku yg xpnh usik kau tu knl pn tidak. So komen meols tu general sape mkn cili dia yg mkn pds
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
plasminas replied at 6-7-2022 10:59 AM
gitu pulak
kaka dah saman ke si kimK tu

Dah otw...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 6-7-2022 12:46 AM
Tapi sis. Iols suka masa beliau dgn Sarah dan OKG bergandingan membuka benang fantasi di MPS.
Her ...

Sebab tu ai syak heshe Nobito. Haha. Sama aiol kengkadang heshe ok kengkadang heshe tak ok dengan ai. Ikut mood. Tu yang lagik menambahkan kesyakan aiol. Selain ngaku blaja di Sarawak. Kebetulan pula. Tapi kalau memang perempuan betul, ampun naaf dipinta la yach.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 04:09 AM GMT+8 , Processed in 0.223998 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list