CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 27-6-2022 01:43 PM
Ya..kak pun minta maaf sb kak menyerang pertahankan diri...kak selama ni pun x pernah ada masalah  ...

Byk kita off topic ni... ini thread cerita laki bini orang menyundal

Moh le back to topic
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 27-6-2022 12:41 PM
Sumber: Melaka Kini

Confirm klu Kes ni masuk court..berangkut lg tilam

Si bini sah2 laki dia xmo sentuh dh pasni..klu benih lekat..ko sara la dosa hitam ko seumur hidup..lg worst lg dpt pakej HIV std skali...mmg mega bonanza cash n carry

Yg mati Dan yang hidup..seiring Dan sejalan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 27-6-2022 03:55 PM
ifanonline replied at 27-6-2022 01:17 PM
memberi penerangan perlu jelas dan terang supaya forumer lain tidak confuse dgn penjelasan yg dibe ...


Ko dpt MBBS or PHD in sexuality orgasmic Dr Uni mana?

Uni sembang bebi terbang ke

Porumer ipan ni blh la kot amik tugas tuhan pasni..tentukan yang curang n xcurang berdasarkan saiz kelentit n nipple..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati selepas bersedapan semalaman, puas la hati dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke. Tah2 kena tolak dgn girlfren atau husband pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
vespa_oren replied at 27-6-2022 08:29 AM
Apartments jasin bestari rasanya

Benarann. I ols google memang rupa itu pangsapurinya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 01:34 PM
Dia lari tak bayar hutang i... block i kat whatsapp.. pastu remove i dari grup telegram... i rasa  ...

Mak N tipu kak green? Siap berhutang bagai. Bukan ke saling kenal? Siap dia yg byk tolong masa kes kak green dulu, dgn ilmu yg dia ada. Ke saya salah orang?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 27-6-2022 02:13 PM
Nurul8001 replied at 27-6-2022 02:00 PM
Mak N tipu kak green? Siap berhutang bagai. Bukan ke saling kenal? Siap dia yg byk tolong masa kes ...


Dia tipu duit i rm20k tak bayar2... 2018 dia pinjam... ada i snap bukti resit kat thread luahan FD.. sheols pinjam sbb law firms dia tgh sakit.. now all 3 law firms dia dah tutup lepas covid tu...

I bukan marah sgt dia hutang takmo bayar 5 tahun drag.. tp i marah ni sbb dia mmg niat takmo bayar siap unfriend i kat FB, IG, remove i dari group telegram... tetiba plak tu... biasa org camni nak lari hutang ke apa kan

Mmg dia ada tolong i kes mahkamah, carikan lawyer syariah utk i dulu2 in 2017 (kes harta sepencarian)..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 27-6-2022 02:13 PM
Kak tak.jenguk pun FD hari ni..nanti nk jenguk..ni tgh bz...masuk td waktu lunch je..nk sambung ke ...

Yes better la bincang balik kisah pakcik terjun flat jasin ni.. huhuhu...

How lah dia terfikir nak bergayut kat dawai.. alahai...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-6-2022 02:14 PM
Yes better la bincang balik kisah pakcik terjun flat jasin ni.. huhuhu...

How lah dia terfikir n ...

Org dah terdesak, dawai pun dawaila.
Harap2 takde la terbenih anak haram.
Kesian kat budak2 kecik yg tak tau apa2.

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-6-2022 01:53 PM
Ko dpt MBBS or PHD in sexuality orgasmic Dr Uni mana?

Uni sembang bebi terbang ke

Nipple you panjang ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-6-2022 01:17 PM
Wife dia takde kunci spare ke? Ke otak jamn takleh fikir?

Aiols speku laki dia lock grill dengan mangga lain. Sb tu takleh lari dah. And maybe kat luar tu dah ada berapa org jaga sementara tunggu polis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 04:43 PM
Nipple you panjang ke sis?


Totey u micropenis ke pan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 02:59 PM | Show all posts
ye ke mati, entah2 lakonan semata2. esok lusa datang lagi rumah tu ngeseks dengan skandal dia lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
domestobot replied at 27-6-2022 02:59 PM
ye ke mati, entah2 lakonan semata2. esok lusa datang lagi rumah tu ngeseks dengan skandal dia lagi.

yg dtg tu hantu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:29 PM | Show all posts
You jump i tengok u mati kekdahnya, gila lah terus mati kau.. Tanpa sempat nak taubat ke hape
Scary nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-6-2022 01:37 PM
Hahahaha...

No warranty provided

Lebih kurang nice to hold nice to see ke ni hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 11:05 AM GMT+8 , Processed in 0.081457 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list