CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 5-7-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali dgn anak anak dalam rumah. Wah hebat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 5-7-2022 09:30 PM
Rba b40 gapo pulop meghank? B40 I tahu..

I tengok nick menghank I fikir empunya diri persis ...

rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma sesekali ada la selit2..ada seko siap kata iols dengki kat dia sebab dia puteri umno..dia ingat kita heran puteri putera bagai tuh

iols ni takde la persis meghan markle atau megan fox tu tapi iols mmg bersaiz S/M jah..tu pon kena kutuk gundu oleh okg dan rakan2 seperjuangan..imejin la kalau badan acik porem saiz L taktau la dorang kata apa kan jaga2 acik porem..jangan sampai gamba anda terlepas
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuyoooo ada sambungan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:46 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 12:29 AM
ada akta dia chuols... yg meols tag tu mmg kata gambo dme kena jaja dan dibuat lauk oleh geng2 okg ...

Kaedahnya ramai merangkak di padang mahsyar kelak..

See you there gitu...

Tapi ramai mulut jahat tetiba naif naif belaka baik budaknya kat sini.....

Kira insaf atau berpura pura aje, biar ngata orang, penting orang jangan kata dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 10:12 PM
rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma ...

Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bean army ni apa pulak?

Baca beautifulliar punya posts pening jadinya, sebab tak paham hujung pangkal

Takpelah, sekadar baca je. He he.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba buat summary sikit sape geng baik sape geng jahat kat sini.. Leceh la nak scroll
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 10:50 PM
Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bea ...

Red Bean Army tu tentera siber upahan DAP untuk buruk-burukkan kerajaan, cybertrooper cyberterompah DAP, juga dikenali sebagai Rosmah Badak Air!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 10:50 PM
Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bea ...

iols pon taktau..iols kenal term read bean army kat porem jugak tapi taktau maksud sebenar camne
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Melalut dh tred ni..sedangkan anjing yg sbnr masih bebas di luar sana
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 5-7-2022 10:58 PM
Red Bean Army tu tentera siber upahan DAP untuk buruk-burukkan kerajaan, cybertrooper cyberterompa ...

Macam2 ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 02:12 PM
rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma ...


Yang dok RBA kulu kilir tu rasanya memang weng sister. Aiol masih syak heshe itu Nobito. Kebetulan sangat dua2 pernah blaja di Sarawak. Wakakakakaka. Tengok sekarang dah hilang. Atau ada ja bergentayangan dengan MN baru.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 5-7-2022 10:12 PM
rba red bean army tu kak..taktau la celah mana jadi rba padahal iols jarang komen bab politik cuma ...

Tu kan tipikal acik porum dah gundu keraks plk

Tp yg mngutuk dan gigih korek info sebar gmb forumer diluar forum ni konfem lg gundu..ye lah life sndri berkisar kt forum je sbb tu bykkk sangat masa tilik kebahagiaan org smp mbawa keluar forum sbb diri sndri xbahagia tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 10:50 PM
Ai baru nak tanya rba tu apa nasib ada orang dah tanyakan.

Tapi jawapannya red bean army, red bea ...

Meols kebetuln terjumpa hanjeng liar dlm ni asalnya nk cr org lain

Dh terjumpa makin byk plk yg terungkai sbb bkait2 hanjeng yang sama rupanya

So semua posting meols tu mmg istimewa utk hanjeng liar tu org lain takde kena mngena
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:12 AM | Show all posts
Perwira2022 replied at 5-7-2022 10:54 PM
Cuba buat summary sikit sape geng baik sape geng jahat kat sini.. Leceh la nak scroll

2x5 jeeee, dah sama2 okg.. baik yg dilondeh or melondeh

geng comolot je sedari dulu, kes tak puas hati kena tendang group denga cerita, jadi la kes londeh melondeh masalodehh
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:14 AM | Show all posts
faraway1 replied at 5-7-2022 10:46 PM
Kaedahnya ramai merangkak di padang mahsyar kelak..

See you there gitu...

kan,,, tp meols idok le boleh cam MN kut bertukar2 kaka oiii

meols innesen...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:17 AM | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 04:15 PM
Motherfoker tu sah2 jate sbb pnh tgok dia pos gmbr kt forum duk tgh2 pokok blubang kt tgh ket ...

ye le kut.. acik2 terpaling kepam ni ingat meols jante le kut guna gambo tucen..kekonun nak jadi fomfuan

sbb meols salu kutuk2 umngok sama geng kitol.. aaagichewww

meols pulak takde nak mencurah2 citer  dalam luar kain berlaki beranak masak bermacam2 lauk mcm acik2 kepam laen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepat habis kan 100 page thread... Nanti mod akan tutup kata thread bukan current issue lagi... Hurry up!

Ramai view thread ini mungkin kaki bawang pernah kutuk sama sendiri tidak tidur malam takut nama naik... Asyik masuk thread ini saja kan.... Akak suka abstraction dan pobabalities... Apa boleh buat
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:20 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 5-7-2022 10:58 PM
Red Bean Army tu tentera siber upahan DAP untuk buruk-burukkan kerajaan, cybertrooper cyberterompa ...

dia ni kan, mmg menghiburkan
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:22 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 6-7-2022 08:18 AM
Cepat habis kan 100 page thread... Nanti mod akan tutup kata thread bukan current issue lagi... Hurr ...

alaaa x best la, yg melondeh dah bergentayangan kat serata alam, x jenguk pun kat sini

padahal dia yg mulakan

adakah dia si anjeng liar yg diperkatakan cik beautifuliar
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:23 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-7-2022 01:37 AM
Yang dok RBA kulu kilir tu rasanya memang weng sister. Aiol masih syak heshe itu Nobito. Kebetulan ...

ehhh deme ni laju je cop org RBA hokehhh , meols pun masa baru2 berporem pun deme dah awai2 cop RBA, siap kata meols mn si motha fokka yg kunun duk bunglow but umah settinggan sajork haku kenai pun idak si motha fokka itew

tu sapo dah takde dah nick sheols, ke tukar MN, kimak ke kimK ke nick sheols dulu .. weng minah tu satu geng comolot la ngan okg2 ni smer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 11:26 AM GMT+8 , Processed in 0.210136 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list