CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 5-7-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 5-7-2022 01:25 AM
@Normabaru
Tengs choulz.. meols dah boleh masuk gua balik jadi SR

Eh..Tu bukan info kaka yach..tp kasih ko kaka terima.haha..welkam!



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 4-7-2022 09:46 PM
Makan cili lettewww tu yg sentap2 kepanasan. Byk betol masa heshe nak sentap2. Hari2 sentap dengan ...

Biasa la hanjeng ni spesis hanjeng gila liar org xambik tau hal dia pn dia tersentap2 dtg. Hanjeng liar lg satu sifat,dia tetap balik tmpt sama which is tmpt dia berak dgn air liur mnjejes2 dgn muka xmalu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:21 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 3-7-2022 08:06 PM
Xsmpt nk bc hat blkg ni gmbr naked ape?komen meols rsnya gmbr2 yg disebar tu mksdnyq bofy shape dr ...

dah kena delete le ngan aceheng.. kan bebenang ni kena gam sekejap utk kerja2 pembersihan.. meols baca sekali lalu mmg caca marba  sangat,, padahhal awal2 tu moles dah perli jugak la subtly ckp bebenang dah terpesong sangat, tu yg layan ipes mereng tu .. tp ingat sheols nak stop, tp lg banyak sheols londeh sana sini, siap kata ada gambo2 terpaling lah

maciam2
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:22 PM | Show all posts
plasminas replied at 4-7-2022 04:27 PM
Doa org2 teraniaya dimakbulkan Allah, alhamdulillah....bak kata org tua2, buat baik berpada2 buat ja ...

kannn... meols pun

cam takde rasa pepe pun... still la posting2 pun terpaling lagi yach
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 4-7-2022 01:09 PM
Macam familiar je kisah ni.

Hazel ke? Rasa dia yang 2nd wife lecturer universiti mana entah.

Termasuk sini.

Terbaca ini.

Watdefucukubimasaklomak sis Hazel ka ropanyaaaaa hallllahhhhh halllahhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:29 PM | Show all posts
faraway1 replied at 3-7-2022 07:05 PM
Oh my god tak sedar diri dedua ni...

Hulu hilir kutuk diri ku bertahun alang alang kena kutuk, te ...

ada akta dia chuols... yg meols tag tu mmg kata gambo dme kena jaja dan dibuat lauk oleh geng2 okg smer

kut meols, mmg cari la sampai lubang cacing.. apa la sangat LOD rm450 itew vs my dignity, time tu dgn smod ke momod ke admin ke owner porom cari ni meols tibai satu kali yach ... besides kita nak suke2 berporom aje. apa kes nak jumpa2 kat luar.. kalau buat menda baik tak apa juga.. ni mengata2 org dlm porom.. dapat apa? dosa aje ada le.. tak ingat nak mati ke, dah tuer2 pun... bebila je boleh dijemput tuhan.. esok2 tak sempat nak mintak maap.. akai ada ka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:31 PM | Show all posts
MeghanK replied at 3-7-2022 08:46 PM
thanks kak kitty

+ 2juta kedit

macihhhhh nah munger
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 01:29 PM
Termasuk sini.

Terbaca ini.

Dia still aktif kat forum ke?

Ai memang tak boleh lupa that word sebab spelled in that konon cutesy way ha ha ha ha

Geli ......

Masa tu lah first time tahu dalam forum ni ada yang bawak onlineship ke dunia nyata.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 05:35 AM
Dia still aktif kat forum ke?

Ai memang tak boleh lupa that word sebab spelled in that konon cut ...

Tak. Lama dah tak aktif. Tak tau la kalau ada MN. Tapi tasangkaaaaa sheolzzzz ropanya yang tersungkur di kaki kutil tahi tu alahaiiiii soooooo rugiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 05:35 AM
Dia still aktif kat forum ke?

Ai memang tak boleh lupa that word sebab spelled in that konon cut ...

Aiol suka baca komen2 sheols dulu. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:41 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 01:22 PM
kannn... meols pun

cam takde rasa pepe pun... still la posting2 pun terpaling lagi yach

org hidup senang harta jota2 kita pun hidup senang harta jota2, org kena sihir kita pun kena sihir, org kena aniaya kita pun kena aniaya, org dapat laki havoc kebabomm kita pun dapat laki cenggitu, org acah2 teraniaya dgn ex somi kita pun sama, org high sex kita lagii high, xleh kalah....pendekata life dia tu semuaaaaaaaaaaaaaaaa ada, terpaling yg takleh nak berpaling kekdahnya

kulit muka setebal kulit dereyan agaknya, tak pun lebih lagi, terpaling la katakan

hahaha

si boncit ipes tu pun sama, muka tak malu


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 08:23 AM
Angin btol meols pnya la aman2 lm xbforum,msuk je alih2 dpt info si hanjeng ni guna nm meols wt ta ...

Ni pun aiol takajut baca jika betul.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:44 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 01:29 PM
ada akta dia chuols... yg meols tag tu mmg kata gambo dme kena jaja dan dibuat lauk oleh geng2 okg ...

biasanya org cenggitu umur panjang, payah nak mati...makin tua makin mendonia

bukannya deme tu ingat mati cik kitty, kalau ingat mati, x sanggup nak mengangkang merata
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-7-2022 01:21 PM
dah kena delete le ngan aceheng.. kan bebenang ni kena gam sekejap utk kerja2 pembersihan.. meols  ...

Ptut la ms msuk sini byk kmen kena ban mmg xsmpt bc kes ape.Tp adakah hanjeng dlm kmen2 meols merupakn hanjeng yg sama dlm bng ni yg duk kmen2 terpaling ada gmbr mcm2 tu ? Sbb tiba2 xtau ujung pangkal dlm reramai ni ada seko hanjeng sntap dgn komen meols yg xde petik sesape.

meols msuk sbb dpt info gmbr kt bng hanis haizi tsebar.Dh msuk sini dpt lg mcm2 info baru yg actually ada plk hanjeng yg siap buat MN dan guna gmbr Sarah utk profile pic dan attack sarah tp tuduh meols.

But time tu mcm biasa hanjeng ni xmngaku bila ditanya wlpon kantoi bodoh dgn org2 forum.. sbb buat byk MN kt forum tp tetap guna gmbr sama kt profile pic telegram bodo yg sheols buat berkali2 invte org sane sini utk mgutuk forumer n sbr gmbr dlm tu .

Pstu dpt lg info hanjeng yg sama jgk sbr gmbr meols. Jdd  tol lah slama ni kaki mfitnah org dan sbr gmbar2 forumer lps tu msuk forum bukak hadis tu hanjeng trpaling ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 01:41 PM
Ni pun aiol takajut baca jika betul.

Meols kmen general dr awl smp skrg pelik gk knp dlm reramai ni ada plk yg tetiba terasa

Indirectly meols boleh rungkaikan jgk kes meols yg kaki duk sbr gambr ni actually siapa n yg duk buat MN guna gmbr sarah n attack sarah tu sbnrnya siapa.Tp bsukkn nm meols tnpa pngetahuan meols btahun2 .

Lg satu meols dpt info sblm ni sheols ada gduh dgn forumer lain,pastu mampus kena ban,buat MN bru sheols smbung serang forumer yg sm guna id bru tu. dan guna gmbr yg sama kt forum dgn Telegram. lps kantoi dan2 tuka
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 06:01 AM
Meols kmen general dr awl smp skrg pelik gk knp dlm reramai ni ada plk yg tetiba terasa

Ind ...

Otak aiol dah jem. Ini suma terlalu berat huntok aiols. Aiols takat komen tepi ja la yah. Dah la takajut busat bila baca komen acik @Mclaren. Bertahun2 nak tau sapa, bila tau, ya hampooongggg lagik baik tak tau supaya aiol tadak persepsi negatif hapa2 kat orang tuwwwww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 5-7-2022 02:19 PM
plasminas replied at 5-7-2022 01:41 PM
org hidup senang harta jota2 kita pun hidup senang harta jota2, org kena sihir kita pun kena sihir ...


Ehh sowiu tertekan report ya ampunn.. guna henpong ni dah tataw mana butang nyeee

Haaa kan.. gigih la up rega keta baru nyerr kang ongkata bawak hrv saje

Bydeway hrv baru pun cun taww.. tak salah keta apa pun, axia kompang pun xpe.. dlm porom ni xde sapa pedulik pun.. esok mati takkan malaikat nk tanya bawak keta brand aper, kelek bag brand haper… yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 01:50 PM
Ptut la ms msuk sini byk kmen kena ban mmg xsmpt bc kes ape.Tp adakah hanjeng dlm kmen2 meols meru ...

Meols xkenai mn deme ni kaka oii dedulu geng terpaling ni ada yg tuduh meols mn mother foker tu. Deme kata meols RBA

Kira selamat la sbb deme ingat meols jantannnn
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-7-2022 02:08 PM
Otak aiol dah jem. Ini suma terlalu berat huntok aiols.  Aiols takat komen tepi ja la yah. Dah l ...

Ntah2 chuols pnh di invte msuk Telegram bodo heshe.Sbb heshe mmg terpaling ada semua gmbr forumer katanya dan pas gmbr semua org dlm tu tmsuk gmbr meols dan juga dgn yakinnya cite pnh berkwan dgn meols smp tau hal suar dlm meols. Sape plk yg berbaik dgn hanjeng ni meols lak kena petik

Meols suka nk pnggil hanjeng sbb prwatakan xmcm mnusia biasa dan suka tunggang agama dengarnya....Lg satu dh elok2 btudung tu jgn la jd hanjeng
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 5-7-2022 06:19 AM
Ntah2 chuols pnh di invte msuk Telegram bodo heshe.Sbb heshe mmg terpaling ada semua gmbr forumer  ...

2022 ni banyak cerita bikin ai takajut. Pasal FC gado dengan Oren tu pun ai takajut.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:23 PM GMT+8 , Processed in 0.248209 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list