CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 4-7-2022 04:09 PM | Show all posts
best la baca benang ni, sanggup ai daftar id baru sebab nk tumpang bergosip.

id lama udah lupa password
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 04:12 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 4-7-2022 03:59 PM
Mcm mana dorang tau identity? Mereka bermasyarakat smpi ke dunia nyata ke? Iols ingatkan forum ni  ...

yelah tu uols..siap ada whatsgroup bagai..tpi tk patut la yg mana org lain pulak reveal identity org lain untuk dikecam..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 4-7-2022 04:12 PM
yelah tu uols..siap ada whatsgroup bagai..tpi tk patut la yg mana org lain pulak reveal identity o ...

Angin btol meols pnya la aman2 lm xbforum,msuk je alih2 dpt info si hanjeng ni guna nm meols wt taik.Babi btol.

Jd btol lah selama ni dia lah setan bsr duk gigih col n invte org merata msuk tele bodo tu.pastu duk mgutuk forumer dlm tu share2 gmbr acah trpaling dpt info mcm2. Org yg xde kena mngena pn kau korek info n sbr gmbr dlm tu jdkan mngutuk.

Ni aku nk tny hanjeng ni yg mmg baca kt sini,ko nk buat MN bjuta pn bkn mslh aku ok setan tu kau punya psl tp jgn bodoh duk guna profile pic sm ,attack musuh2 yg sm yg xabih2 bdendam dgn Id lm smp org pn bleh tau kau tu sape.Pastu kau tuduh plk org lain buat pdhl yg setannya kau

Lps ni xyh guna hadis2 lg klo yg setan dr akar umbi tu adalah kau.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:27 PM | Show all posts
Doa org2 teraniaya dimakbulkan Allah, alhamdulillah....bak kata org tua2, buat baik berpada2 buat jahat jangan sekali

dulu jadi mcm anjing suruhan, menyalak ke sana ke mari defend nenek kertu tu, last2 dia sendiri yg londehkan kesundalan so called bff till jannah, nampak sgt dua2 bangang, hahaha

tapi sejenis kulit muka tebal, buat mcm takde apa2, berforum mcm biasa, yg tu mmg iols kagum...fuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:28 PM | Show all posts
anyway, nak tanya....si acik kertu noraidil06 n greentea ni org ganu ke

boleh join acik jual air buah dada yg kat setiu tu...sama2 birah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni kurang masuk forum, masuk kelmarin nak baca pasal si mati high probability tak sempat taubat kot lepas buat maksiat dengan bini orang...

Sekali ada pulak gossip warga forum dalam ni.

Kenapalah korang ni suka sangat nak berkawan2 sampai ke dunia nan fana dengan orang2 alam maya ni?

Kan dah datang masalah. Tak kuasa ai nak kenal2 orang2 dalam ni kat luar forum. Unless memang dah kenal bertahun kat dunia yang nyata sebelum wujud forum ni.
Tak mustahil kot ramai yang ai kenal from kerja or sekolah or ada ikatan darah pun berforum dalam ni but I don't want to know who they are and prefer them not to know me. Aman macam tu.
Tujuan join sini sebab nak tukar pendapat dan timba ilmu, bukan nak make friends / enemies.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:17 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-7-2022 10:45 PM
pinksarah replied at 3-7-2022 11:05 PM
nak londeh pon bukan berkait dgn i..

dia nak kongkek 100 jantan pon lantak la body dia yg lunyai. ...

jap...ni melalut ke jurang mariana psl siapa?

si vespasilbe tanya pasal identity porumer yang kongkek dgn manak...bukan pinksarah dulu ada tulis dlm benang psl manak tu yg pinksarah kenal porumer tu ke?bini kedua prof upm ke ape ntah..

so kaka norm tag la nama pinksarah...xde kaitan pun dgn si nenek nora mahupun acik porum gila isim gigih meroyan dlm benang ni...tak juga berkait dgn batu api jilake yg hati dgn otak sama busuk sama hitam kepam sehitam namanya

@VespaSilbe itu hari ko mmg tanya pasal porumer yang berskandalicious dgn pak gad lendir ijo kan ?


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-7-2022 03:59 PM
Mcm mana dorang tau identity? Mereka bermasyarakat smpi ke dunia nyata ke? Iols ingatkan forum ni  ...

Tak ada tempat selamat bila dah nama internet. Kalau tak, tak wujud lah istilah "berangkut pc". Zaman sekarang berangkut phone lah kot Apa2 pun berpada2 bila menulis di alam maya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-7-2022 08:17 PM
jap...ni melalut ke jurang mariana psl siapa?

si vespasilbe tanya pasal identity porumer yang kong ...

Macam familiar je kisah ni.

Hazel ke? Rasa dia yang 2nd wife lecturer universiti mana entah.

Lepas tu ada orang shared her text messages dengan member lelaki dalam ni (lupa siapa at this moment, kisah lama sgt dah ... so manak la eh? Banyak sgt MN manak ni dah tak ingat).
Yang ingat one of the convos tu ada sebut nak "doggie" (note the spelling ha ha ha).
Abis entah siapa londehkan si Hazel tu.

Moralnya, jangan lah bawak teman2 diskusi dalam forum alam maya sampai ke alam fana. Keep online, online.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 4-7-2022 02:15 PM
Kalau yg suka berhadis ni yg meol tau tu je lah yg duduk flat tingkat 4 tu  selain suka tepek  ...

Chuol kmen general xde petik nama sm jgk kmen2 meols dr awl kt bng ni. Pelik plk knp ada tibe2 ni tlebih mkn cili sah prgai sbijik dlm kmen2 meols dr awl sdgkn org lain xde ape..tp elok hanjeng ni seko menggelinjang atas bwh

Lama x di servis hat dlm kain cmtu la jdnya mbawa ke otak trus biol tetiba sentap dgn komen meols dr awl..pdhl xde satu porumer lain yg sntap melainkn ganjeng terpaling ni.so indirectly mngaku la selama ni dia la hanjeng sbnr siap buat MN bkali2 serang musuh tradisi tp wt taik nm meols

Sekali lg komen meols adlh general cuma terasa malu dh tua2 nk mereput ni malu sgguh kesana sini hadis tp dlm ms sma berminat jd hanjeng
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 06:25 AM
Xtau la kot org yg sama. Biasa la hanjeng2 yg suka tunggang agama ni,prsonaliti mmg lebih kurang ...

Maybe org yg sama kalau tak masakan heshe boleh tersentap2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 4-7-2022 09:20 PM
Maybe org yg sama kalau tak masakan heshe boleh tersentap2.

Chuols klo rajen boleh beklog komen meols dr awl mmg xde petik nm sesiapa. Dlm reramai boleh lak hanjeng sekor ni terasa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 01:14 PM
Chuol kmen general xde petik nama sm jgk kmen2 meols dr awl kt bng ni. Pelik plk knp ada tibe2 ni  ...

Yg ni kelakor. Ahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 01:26 PM
Chuols klo rajen boleh beklog komen meols dr awl mmg xde petik nm sesiapa. Dlm reramai boleh lak h ...

Heshe terasa la tu org mengata. Tapi kalau tak buat kenapa sentappp?????? Org lain lek lek john jekkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 4-7-2022 09:30 PM
Heshe terasa la tu org mengata. Tapi kalau tak buat kenapa sentappp?????? Org lain lek lek john je ...

Klo terasa dgn kmen2 general cmtu sdgkn org lain xde satu pn terasa dr awl so meols rumuskn hanjeng ni mmg btol sebjik dlm komen tu. Buta2 ke kantoi bodoh tp msih lg degil Kene buh rantai besi kt leher.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 01:41 PM
Klo terasa dgn kmen2 general cmtu sdgkn org lain xde satu pn terasa dr awl so meols rumuskn hanjen ...

Makan cili lettewww tu yg sentap2 kepanasan. Byk betol masa heshe nak sentap2. Hari2 sentap dengan pelbagai perkara. Wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cili mili gaya, merah cili gaya, selamat tahun baru, mili higaya, miligaya, ooo mili higaya, koi mil gaya



Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 4-7-2022 09:09 PM
Macam familiar je kisah ni.

Hazel ke? Rasa dia yang 2nd wife lecturer universiti mana entah.

@Normabaru
Tengs choulz.. meols dah boleh masuk gua balik jadi SR
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 4-7-2022 11:09 PM
Macam familiar je kisah ni.

Hazel ke? Rasa dia yang 2nd wife lecturer universiti mana entah.

Xpasti dik..sbb tu kaka tag si pinksarah tu..

Takut silap fakta kang jd pitenah plak



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 10:39 PM GMT+8 , Processed in 0.226006 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list