CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 3-7-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 3-7-2022 04:36 PM
lahhhhh meghan lelaki rupanya

silap.. tersalah orang

meghan ada reply tu dia cakap dia pompuan sejak dari asal kejadian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-7-2022 09:58 AM
ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out at ...

Tu lah chuols,spesis nk kene suap details mcm bebudak kls pmulihan ni payoh xpyh la terangkn lg bia dia bodoh setempat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 3-7-2022 08:06 PM
Xsmpt nk bc hat blkg ni gmbr naked ape?komen meols rsnya gmbr2 yg disebar tu mksdnyq bofy shape dr ...

Kak masih x faham apa makna OKG...biasala org tua...asyik ketinggalan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 2-7-2022 11:59 PM
iols wanita tulen ya uols..motip hahahahhahaha astaghfirullah lawak nyaaaa hahahahah

iols p ...

Sape la yg sebarkn chuols ni jate xketahuan Blom lg musibat yg byk ms tluang duk buat fake fb buh gmbr tino mana xtahu pastu sebar kt org forum kononnya itu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 3-7-2022 08:16 PM
Kak masih x faham apa makna OKG...biasala org tua...asyik ketinggalan

Org kena gentel kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 3-7-2022 08:22 PM
Org kena gentel kot

Ohhhh...hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 3-7-2022 08:16 PM
Kak masih x faham apa makna OKG...biasala org tua...asyik ketinggalan

Laka laka la kau noor. Hahaha. Mcm newbie je tak yahu apa tu okg. Orang kena gosip la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 3-7-2022 07:05 PM
Oh my god tak sedar diri dedua ni...

Hulu hilir kutuk diri ku bertahun alang alang kena kutuk, te ...

bila iols kutuk uols..tepek ss sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 3-7-2022 12:37 PM
utk kaka @MeghanK @beautifulliar  dan sengkatan, ni ada satu akta utk chuols kalau chuols rasa di ...

thanks kak kitty

+ 2juta kedit
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 3-7-2022 08:21 PM
Sape la yg sebarkn chuols ni jate xketahuan Blom lg musibat yg byk ms tluang duk buat fake fb ...

heran kan konon level up sangat tapi siap buat fake fb
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 3-7-2022 08:47 PM
heran kan konon level up sangat tapi siap buat fake fb

Level up kt forum tp irl benak ubi dh la MN berdedai2 Serupa musibat pembongak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 3-7-2022 08:42 PM
Laka laka la kau noor. Hahaha. Mcm newbie je tak yahu apa tu okg. Orang kena gosip la.

Ohhhhh...ok ok...tq...serius mmg x tahu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 3-7-2022 08:51 PM
Level up kt forum tp irl benak ubi  dh la MN berdedai2  Serupa musibat pembongak

Dah dapat x....akak nak log out ni....mlm nk tidur...demam..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:05 PM | Show all posts
Normabaru replied at 1-7-2022 02:30 AM
Klu ikut benang lama tu porumer otai mcm @pinksarah tu dia tahu..tapi pinksarah ni kaka tgk porume ...

nak londeh pon bukan berkait dgn i..

dia nak kongkek 100 jantan pon lantak la body dia yg lunyai..

yg i sakit hati bila i dpt tau depa ni korek gmbr i dr fb kwn i,lps tu mengutuk!

i bukan dlm circle noraidil06 or greentea..so what did i do yg nak kena korek gmbr org tak berkenaan dlm group depa and kutuk2?

tp Tuhan Maha Adil, byk plak gmbr2 noraidil06 dgn ipes with different style tersebar..

klu depa berantakan sesama dorang tu haa baca je la, ni pehal plak yg tak de kaitan dlm group tele tu pon terkait sama?

geram!

ni ada plak org pm i bgtau si ipes deleted my post, pehal plak?

cubaan nak kutip taik sendiri ke?


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 3-7-2022 09:05 PM
nak londeh pon bukan berkait dgn i..

dia nak kongkek 100 jantan pon lantak la body dia yg lunyai. ...

Sis sarah,ingt x dlu pnh share gmbr dlm bng HH psl kita duk exrsce cut sugar etc ade yg duk sebarkn gmbr dr situ jgk.

Pdhl gmbr selfie biasa tu pn xnmpk muka.Bodoh ya acik kepam dlm ni sah sah la skit ati sbb bdn sndri gundu kerak.

Stkt gmbr gitu pn smpi nk mbawak ke tele n smbung hal forum kt situ.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat rumah bawah tu mahu tak sidai baju sampai bila-bila ker pindah rumah terus ????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:30 AM | Show all posts
beautifulliar replied at 3-7-2022 12:06 PM
Xsmpt nk bc hat blkg ni gmbr naked ape?komen meols rsnya gmbr2 yg disebar tu mksdnyq bofy shape dr ...

ntoh la meol pon tapaham sebenarnya, meol tak nengok pon gambor nya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 4-7-2022 10:30 AM
ntoh la meol pon tapaham sebenarnya, meol tak nengok pon gambor nya.

Ntah la meols cuma nk hanjengkn seko pembongak dlm ni mls nk sebut nm biar sdiri mkn cili sndri pds.

Hoi hanjeng udah2 lah sebar gmbr org sane sini duk gigih col org buat grup tele smata nk bgosip hal forumer. Tu dgn yakin duk buat cite psl org pdhl tah mn2 info kau dpt.xyh tnjuk terpaling tau sume bnde pstu guna ayt quran etc nk nafikn kau tu suci.

Dh kantoi bodoh guna byk MN serang bnda sama n org sama lg muka tebal.Ko ada mslh dgn mn2 forumer bkn mslh aku la sial. Siap petik nm aku buat MN serang Sarah hoi hanjeng sdgkn tu kau.Bila ms aku prob dgn sarah tu knl pn tidak . Duk korek info org sne sini pastu sbr kau ada mslh mntal ke ape

Ni nk psn seko hanjeng dlm ni btahun2 gigih pm org merata acah2 rapat smpi mtk no fon org buat tele etc pastu dlm ni acah2 suci.org bforem aman2 je xde mcm kau gigih smpai kaki setan buat tele sbr gmbr org
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:00 PM | Show all posts
acik3 porum, tak habih lagi?...please dont compare pussy holes among yourselves...they are just as wide as elephant's pussiies...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:00 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 4-7-2022 03:56 AM
Ntah la meols cuma nk hanjengkn seko pembongak dlm ni mls nk sebut nm biar sdiri mkn cili sndri pd ...

ni cuols ckp pasal yg duduk rumah flat tingkat 4 kat mrt tu ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.215156 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list