CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 3-7-2022 09:58 AM | Show all posts
edayildiz replied at 2-7-2022 02:54 PM
kan sis..i pun curious
lg satu ixfhm mcmana gmbr naked blh tersebar..mkorg saling hntr gmbr na ...

ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out attire?? ke meol yg salah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-7-2022 09:58 AM
ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out at ...

rasa mmg takde naked tatau la kot i yg xpernah tgk
even pic sesudah jimak/pre-jimak pun selpi muke okg+blkg partner x berbaju je. idok la nmpk sesuatu yg membolehkan sertu mata
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:38 AM | Show all posts
syamzana replied at 3-7-2022 02:15 AM
rasa mmg takde naked tatau la kot i yg xpernah tgk
even pic sesudah jimak/pre-jimak pun selpi mu ...

i mmg tak tgk pon gambar nya tak kuasa bukan i kenal pon hihihi tapi base on description semua acik2 kepam meol conclude kan gambar sebenar idok ler seteruk mcm yg disembangkan. biashe2 je pong. tapi yelah acik2 porum kepam dlm ni kan semua lebih sudu dari kuah mmg acah2 terkujat2 beruk
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 2-7-2022 11:36 PM
if ai em not mistaken.. sis meghan merupakan salah sorang lelaki yg cuba diperangkap oleh okg.. yg ...

la sis meghan tu lelaki ke
ingtkn perempuann

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-7-2022 09:58 AM
ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out at ...


mengikut ditered lama dulu kala gambar naked okg tersebar yg menyebabkan sheols terus menghilangkn diri dan guna MN..
tp i xsempat tgk gmbr iteww..tp masa tu ada la yg backup okg di aniayai gituhhh..masa tgh baikk backup la kn.tp i xfhm mcmana gmbr tu blh tersebar kalau diri sndiri xbg orggg
i dah tnya soalan itew pd kwn okg..katamyaaa dorg ada group tele..masing tnjk gmbr body utk bg smgt..ke apa something like that..kena korek balik kt pm..kalau salah info ampunnn..i dh hilang ingtan sbb dh lama sgt

lagi satuu kalau nk skendel ke apa..make sure patner yg skandal tu reti simpan..ini gaduh hbs londeh..mslhnya bknn setakat dia sorg terkait..
biasa yg skendel kt porem ini sendu gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
fuh pjg lak

ok la larikk
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 3-7-2022 01:38 AM
Oh BTW... satu je i nak pesan kat sang doctor terpaling...



jap bkn dulu akak2 semua nak lepak dubai ke..jd tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:02 AM | Show all posts
edayildiz replied at 3-7-2022 02:51 AM
mengikut ditered lama dulu kala gambar naked okg tersebar yg menyebabkan sheols terus menghilangkn ...

meol tak rasa gamba bogel togel, kalau nak tunjuk body goal memasing mesti pakai sport bra gittew. takda pon si ipan tu buat confession dah menilik puting acik2 porum
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-7-2022 08:33 AM
hahaha baraka tu sikit gila mg heshe..

dosage habbat ni bila xsihat kita perlu mkn byk..sbb dia ad ...

Thanks for the tips.
Mmg.betul la kan habatussauda ni emas hitam
Iols baru order dgn jiran
Esok baru dapat nya sebab stok dia dah habis..

Hari ni masak.sup ayam.saja.lah...pagi tadi ada.makaroni pung dia tak.mau..aakit sgt tekak katanya..
Nak cakap pung perit...kesian dia..slalu everytime mealnya adalah nasik..now tak boleh makan dah....huhu....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 3-7-2022 01:26 PM
shernazz replied at 3-7-2022 01:07 PM
Thanks for the tips.
Mmg.betul la kan habatussauda ni emas hitam
Iols baru order dgn jiran


Sama2 dear..

Dah alang2 masak sup tu..
Try buat bubur ayamm..

Tu mmg kaka punya fav comfort food time xsihat

Heheh..dr xde selera terus membuak2..mmg selera betul mkn nak2 klu cukup rencah air tgn mak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
shalalat replied at 26-6-2022 11:25 PM
Nasib jasin. Mb kelantan boleh tarik nafas sekejap

kelantam.bias aksumbang mahram
melaka kes bawah umur
negeri2 utara biasanya juara khalwat ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:21 PM | Show all posts
laaa idop lagi ke bebenang yini? yihh ingat acehenng bekhenngg dah kambuih belakang umah heshe mcm kek mamasab iteww

satu je la nak pesan, kut acik2 kepam kat sini tat tawu lagi Seksyen 292 Akta 574 Bahan Lucah, meh meols tempek sini..

Di negara kita terdapat undang-undang melarang memilik atau menyimpan apa-apa bentuk yang bersifat lucah dalam apa-apa juga bentuk atau medium ia disimpan.

Perbuatan itu boleh didakwa mengikut Seksyen 292(a) Kanun Keseksaan (Akta 574), yag membawa hukuman penjara maksimum tiga tahun atau denda atau kedua-duanya, jika sabit kesalahan.

Seksyen itu antara lain menjelaskan adalah menjadi kesalahan bagi sesiapa menjual, membolehkan mendapat upah, mengedarkan, mempamerkan secara terbuka atau dengan apa-apa cara digunakan untuk mengedar, atau untuk tujuan jualan, sewa, pengedaran, pameran awam atau peredaran membuat, menghasilkan atau memiliki dalamnya memiliki mana-mana buku lucah, risalah, lukisan, lukisan, lambang atau angka atau mana-mana objek lucah yang lain;


Perbuatan menyimpan video lucah dalam telefon pintar, komputer, penyimpan cakra dan sebagainya adalah termasuk dalam perbuatan ditegah itu.


Kesalahan itu termasuk video yang dirakam sediri dan melibatkan diri sendiri. Asal sahaja lucah, maka perbuatan itu dilarang di sisi undang-undang.  


haaa gichewww... ni dgn bangga siap mengaku simpan gambo beribu2 even bukan diri sendiwi yg punya itu adalah perbuatan terpalingggg bodoh lagi bebal bagi meols yach

naseb ada smod aceheng bekheng utk delete..kut sesapa yg menyinpan dendam kesumat kat okg 1 ke 2, ke 3,4,5, 100 tu dah ss, boleh je buat report ke balai polis berhampiran, tambah2 la porem takde pagar.. tak login pon boleh baca noksss

seriau nengok acik2 kepam dlm ni konon2 dah lama berporom tapi otak tertinggal ketapi


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 3-7-2022 10:51 AM
mengikut ditered lama dulu kala gambar naked okg tersebar yg menyebabkan sheols terus menghilangkn ...

Ni kes abang janji abang delete ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:37 PM | Show all posts
MeghanK replied at 2-7-2022 11:59 PM
iols wanita tulen ya uols..motip hahahahhahaha astaghfirullah lawak nyaaaa hahahahah

iols p ...


utk kaka @MeghanK @beautifulliar  dan sengkatan, ni ada satu akta utk chuols kalau chuols rasa diwi chuols itu telah di buli oleh geng2 terpaling

Seksyen 233(1)(a)(b) Akta Komunikasi dan Multimedia 1998, Seksyen 509 Kanun Keseksaan (KK) dan Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955


Perbuatan mengutuk, menghina dan mencaci bentuk tubuh seseorang (body shaming) adalah satu kesalahan jenayah yang boleh diambil tindakan undang-undang.


Mereka yang didapati bersalah di bawah Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 boleh dikenakan denda tidak lebih RM50,000 dan penjara tidak lebih setahun atau kedua-duanya, manakala kesalahan di bawah Seksyen 509 KK boleh dikenakan penjara sehingga lima tahun.


kita ni nak berporom suke2. esok2 jadi duke..




kabonye geng2 OKG pun start remove gambo2 deme, limit acces tu scomed apa cer? sblm ni terpaling hip and happening satu dunia kena tahu


baru kena bash 5,6 hari ngan poremner2 sini dah kechot telo? kome2 tu duk bercikcur2 mengata bertahun2 boleh pulak ye?? ada dua darjat ke pulak kat porem cari neh? onglain buat tabuleh? kome buat boleh? yihhhh... acer jawab @AceHand


ni la yg org jowo cakap taste your own medicine gichewwww






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:36 PM | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 2-7-2022 11:36 PM
if ai em not mistaken.. sis meghan merupakan salah sorang lelaki yg cuba diperangkap oleh okg.. yg ...

lahhhhh meghan lelaki rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:13 PM | Show all posts
abangadek replied at 3-7-2022 04:36 PM
lahhhhh meghan lelaki rupanya

dia ori girl la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:05 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 2-7-2022 11:37 PM
utk kaka @MeghanK @beautifulliar  dan sengkatan, ni ada satu akta utk chuols kalau chuols rasa di ...

Oh my god tak sedar diri dedua ni...

Hulu hilir kutuk diri ku bertahun alang alang kena kutuk, terus merintih....

Kena cari screenshot balik ni kumpul bukti...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 3-7-2022 12:21 PM
Ni kes abang janji abang delete ke?

hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 3-7-2022 12:37 PM
utk kaka @MeghanK @beautifulliar  dan sengkatan, ni ada satu akta utk chuols kalau chuols rasa di ...

Xsmpt nk bc hat blkg ni gmbr naked ape?komen meols rsnya gmbr2 yg disebar tu mksdnyq bofy shape dr blkg lngkp pakai bju .sape yg gambr naked tsebar ni meols xphm
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 3-7-2022 07:05 PM
Oh my god tak sedar diri dedua ni...

Hulu hilir kutuk diri ku bertahun alang alang kena kutuk, te ...

Oi gundu itam kerak,ko ni bodoh sjk azali atau buat2 bodoh bthun2 RAM mmg duk setempat je?nk jgk acah2 trpaling tp xtau cite.

Sape yg xsdr diri ni gundu kerak oi kitorg ke ngkau?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 04:03 AM GMT+8 , Processed in 0.230973 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list