CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 3-7-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 3-7-2022 12:42 AM
masa serangan pembongkaran tu dilakukan... mcm2 ss wasap yg keluar.. hot news sungguh

pehtu smod  ...

Gelak tersembur iols part smod thor kuar kilat petir bunyik jizz klong klong.. hahaha.. ngok ngekkk kaka terma
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 3-7-2022 12:56 AM
tu la awal2 iols dah cakap dalam tred ni, kalau nak kutuk skandal tolong kutuk kedua2 pihak ok..ke ...

hmmm tu la... nak kena sedarkan acik2 porem ni.. nak kene bagi edukesyen berkenaan gender equality

nak kecam si pompuan, kecam si laki juga.. it takes two to salsa



Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 3-7-2022 01:08 AM
hmmm tu la... nak kena sedarkan acik2 porem ni.. nak kene bagi edukesyen berkenaan gender equality ...

clap one hand dont make sound agittew
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 3-7-2022 12:58 AM
bila masa plak aku cakap hang gaduh dgn acehand

haishh.. cube la baca betul2


Sini ke? I bela OKG? Tak lah.. i didnt even know her

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 3-7-2022 01:47 AM

Oh BTW... satu je i nak pesan kat sang doctor terpaling...


Hang kalo nak scandalicious or cari bini no 2 pun.... cari laa yang semenggah and among your clans...

Ini menangguk among minah rempit PPRT... seriously you have your reputation to keep...


Iols yang tgh sakit hati sbb baru realize kena scam dgn mak nani ni... (sila refer resit iols tepek transfer duit rm20k kat mak nani forum di board luahan FD page 33).... Sekian, i have deleted and cut ties with her and have nothing to do with mak nani forum... dont ask me anything mintak info

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:46 AM | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 10:40 PM
boleh amik serbuk atau minyak version..terpulang pada poket masing2..
serbuk relatively cheaper th ...

good info dik norm
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 09:31 PM
Dik nazz ada tonsil bengkak tu..so rest a lot Tau!

Kaka norm paham sgt sbb pernah alami sampai hi ...

Oo ye ke
Iols ni tak berani nak ke hospital sebab nnt sure kena neb...
Okay..jiran iols neh ada jual habatussauda ni..nakntry beli nnt..
Laki iols ada makan baraka..tadintanya dia..dia tak suggest iols makan tu sebab panas lain maciam..hahaha
Ni pagi2 subuh anak iols batuk tung tung tung...
Iols.soh minum.madu dulu..n tido...
Ni ngah tunggu dia bangun tengok mcmana...
Swbab takut dia asthma..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 10:40 PM
boleh amik serbuk atau minyak version..terpulang pada poket masing2..
serbuk relatively cheaper th ...

Menarikkkk..mohon sis share jenama apa yg sis makan tu..thank u
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:29 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 3-7-2022 11:19 AM
shop_girl replied at 3-7-2022 09:40 AM
Menarikkkk..mohon sis share jenama apa yg sis makan tu..thank u

kaka makan brand mana yg tgh promo je...sbb kaka borong byk sekali order...dan kaka xtengok brand..tp tgk ingredient dia...dulu baraka penah habashi 88 penah habashah pon penah..

janji satu kapsul 500mg habbatus oil...

setakat ni rabun kaka manageable...manageable here means xpki spek still blh nmpk..xde la clear as buat lasik ke apa tp considering umur dh tuwe pastu asik ngadap phone la tv la..silau tu xde la tinggi mana
asthma kaka dh hilang
URTI tu dh 3tahun gk la xde...
no kencing manis,darah tinggi and colestrol so far alhmdlh good..
never warded in hosp for any kind of illnesses...

apepun jgn taksub dgn habbatus sauda ye...
just precaution and ikhtiar utk elak sakit time dh tuwe2 ni..heheh

always remember Allah jua la penyembuh segala penyakit,dgn izinnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:33 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 3-7-2022 10:43 AM
shernazz replied at 3-7-2022 09:34 AM
Oo ye ke
Iols ni tak berani nak ke hospital sebab nnt sure kena neb...
Okay..jiran iols neh ada ju ...

hahaha baraka tu sikit gila mg heshe..

dosage habbat ni bila xsihat kita perlu mkn byk..sbb dia adalah supplement..stronger dosage needed to treat from within

nk share sikit la...apa yg kaka perasan sejak 8thn lps..berat kaka xnaik sgt bila consume benda ni..which is good la..kaka rasa dia tinggikan metabolism bdn kita..immunisation skali..vera time pepagi pon senang..kohkohkoh so far now kaka dh in ages xkena vera keras ka sembelit ka apa..mebi sebab habbat oil ni jadi pelincir meluncurkan tahi tahi kaka..kohkohkoh

apepun everyday air masak mmg kena byk minum..and mkn habbat kena waktu yang betul..ie early morning perot ksong.heheh

cubalah k..goodluck!

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:34 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 3-7-2022 10:44 AM

tengkiyuuuu kaka taka..dr kisah curang ke kisah pengkhianatan ke selingkuhan ke ubatan...kohkoh....habis merata benang ni dirogol

amporn TT atas keterlanjuran kaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:58 AM | Show all posts
edayildiz replied at 2-7-2022 02:54 PM
kan sis..i pun curious
lg satu ixfhm mcmana gmbr naked blh tersebar..mkorg saling hntr gmbr na ...

ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out attire?? ke meol yg salah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-7-2022 09:58 AM
ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out at ...

rasa mmg takde naked tatau la kot i yg xpernah tgk
even pic sesudah jimak/pre-jimak pun selpi muke okg+blkg partner x berbaju je. idok la nmpk sesuatu yg membolehkan sertu mata
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:38 AM | Show all posts
syamzana replied at 3-7-2022 02:15 AM
rasa mmg takde naked tatau la kot i yg xpernah tgk
even pic sesudah jimak/pre-jimak pun selpi mu ...

i mmg tak tgk pon gambar nya tak kuasa bukan i kenal pon hihihi tapi base on description semua acik2 kepam meol conclude kan gambar sebenar idok ler seteruk mcm yg disembangkan. biashe2 je pong. tapi yelah acik2 porum kepam dlm ni kan semua lebih sudu dari kuah mmg acah2 terkujat2 beruk
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 2-7-2022 11:36 PM
if ai em not mistaken.. sis meghan merupakan salah sorang lelaki yg cuba diperangkap oleh okg.. yg ...

la sis meghan tu lelaki ke
ingtkn perempuann

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-7-2022 09:58 AM
ada ke gambar naked? bukan "half naked" yg acik2 kepam gembar gemburkan tu gambar2 dlm work out at ...


mengikut ditered lama dulu kala gambar naked okg tersebar yg menyebabkan sheols terus menghilangkn diri dan guna MN..
tp i xsempat tgk gmbr iteww..tp masa tu ada la yg backup okg di aniayai gituhhh..masa tgh baikk backup la kn.tp i xfhm mcmana gmbr tu blh tersebar kalau diri sndiri xbg orggg
i dah tnya soalan itew pd kwn okg..katamyaaa dorg ada group tele..masing tnjk gmbr body utk bg smgt..ke apa something like that..kena korek balik kt pm..kalau salah info ampunnn..i dh hilang ingtan sbb dh lama sgt

lagi satuu kalau nk skendel ke apa..make sure patner yg skandal tu reti simpan..ini gaduh hbs londeh..mslhnya bknn setakat dia sorg terkait..
biasa yg skendel kt porem ini sendu gamaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
fuh pjg lak

ok la larikk
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 3-7-2022 01:38 AM
Oh BTW... satu je i nak pesan kat sang doctor terpaling...



jap bkn dulu akak2 semua nak lepak dubai ke..jd tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:02 AM | Show all posts
edayildiz replied at 3-7-2022 02:51 AM
mengikut ditered lama dulu kala gambar naked okg tersebar yg menyebabkan sheols terus menghilangkn ...

meol tak rasa gamba bogel togel, kalau nak tunjuk body goal memasing mesti pakai sport bra gittew. takda pon si ipan tu buat confession dah menilik puting acik2 porum
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-7-2022 08:33 AM
hahaha baraka tu sikit gila mg heshe..

dosage habbat ni bila xsihat kita perlu mkn byk..sbb dia ad ...

Thanks for the tips.
Mmg.betul la kan habatussauda ni emas hitam
Iols baru order dgn jiran
Esok baru dapat nya sebab stok dia dah habis..

Hari ni masak.sup ayam.saja.lah...pagi tadi ada.makaroni pung dia tak.mau..aakit sgt tekak katanya..
Nak cakap pung perit...kesian dia..slalu everytime mealnya adalah nasik..now tak boleh makan dah....huhu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:38 PM GMT+8 , Processed in 0.325952 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list