CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 09:55 AM | Show all posts
Astaghfirullah, Nauzubillah min zalik.. sadisnyer kematian. Apalah hendak dijawap kalau duda tu ada anak. Anak2 tanya apa punca kematian bapaknyer jatuh? terjun dari tingkat 4 lps Selingkuh dgn bini org? hmmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 09:55 AM | Show all posts
Terdesaknya nak melarikan diri. Dah tahu buat salah hadap jelah paling teruk pun mata lebam kena tumbuk takde la sampai nyawa melayang. Tak pasal2 terbunuh diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:57 AM | Show all posts
xbest skandal ni...baik pegi travel sana sini....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:00 AM | Show all posts
allshares replied at 27-6-2022 03:29 AM
Birahnya mesti waktu contact semula tu kamain berbunga2 gati memasing eh. Jijiks nau bawa jantan msk ...

boleh tak
kalau nak buat perangai
nak membirah sekalipun
gi mintak cerai dulu dgn laki
boleh ekk ko berlapang dada
tunjuk cth kat anak2
tak paham sungguh la
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:07 AM | Show all posts
lurve82 replied at 27-6-2022 09:57 AM
xbest skandal ni...baik pegi travel sana sini....

hang mana tau skandal tak best?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ade ari tu yg curang. skandal dia pak guard. kalau skandal dia pengarah urusan bleh terima lgik la.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:11 AM | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 10:07 AM
hang mana tau skandal tak best?

dr pengalaman kwn2...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:16 AM | Show all posts

nak tahu pompuan tu ada kecenderungan ke arah skandal kena tengok puting...kalau puting dia panjang, ada probability tinggi dia akan berlaku curang...cuba tengok puting lurve82...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 10:19 AM | Show all posts
mati kesedapan ke yachhh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:20 AM | Show all posts
~boolean replied at 27-6-2022 12:04 AM
kesian yang tinggal paling bawah tu..suwey orang mati belakang rumah..

Jangan malam2 dengar ketuk tingkap..

Tapi bagus laki dia trus call polis dan kunci gate, badan penat malas nak gado2. Hmm xboleh watpe dah ajal skandal camtu. Takut kena pukul last2 ke alam barzah.



Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:34 AM | Show all posts
Kematian ini bukan contoh husnol khotimah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts


Sumber: Melaka Kini

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 27-6-2022 08:28 AM
Ok la si mati tu memang angau balik dekat bekas dia. Tapi si betina sundel tu dah apahal bukak jalan ...

Kalau gini, selayaknya bapak dapat hak jagaan anak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:48 AM | Show all posts
kikuri replied at 27-6-2022 09:21 AM
pebenda la mak diaorang buat kat anak2 supaya dorang tak bgtau kat bapak dorang...hebat beno maknya  ...

mesti dia bagi anak2 dia minum ubat batuk bagi tidur awal
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
kesiannn..mati dlm keadaaan hina gini kan..i hate org curang gini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:56 AM | Show all posts
Allahuakhbar.. minta dijauhkn la dari mati yg sia2 mcmnie..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 10:59 AM | Show all posts
ifanonline replied at 27-6-2022 10:16 AM
nak tahu pompuan tu ada kecenderungan ke arah skandal kena tengok puting...kalau puting dia panjan ...

susahnya syarat
kne tgk puting dulu
lepas dijilat dan dihisap
terus lupa panjang ke keras ke tajam ke


xleh ke cara remote pulut kuning ke darah ayam hitam ke


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:05 AM | Show all posts
bukti bahaya filem marvel meraspi pemikiran
konon2 boleh buat superhero landing



Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 26-6-2022 11:53 PM
penah berkenalan kemudian berpisah? harapnye bukan dari reunion2 atau group wasap jejak kasih sissss ...

Ni banyak dah skrg ni .kawan sekolah aku ramai yg skandal dgn ex pakwe makwe dia org.. boleh dikatakan yg couple ms sekolah dl.. nk bt mcm mn.. masing2 dah berfamily. Nk kata wife x garang .ade yg garang nk mampos..tp depan wife je tkt . belakang tu dia.. mmg ade yg check in bagai. Mslhnye ramai yg mcm support.  Pelik2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:12 AM | Show all posts
ummah melayu ke?...original melaka people ke.. org luar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.080813 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list