CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Duda maut jatuh bangunan selepas berkhalwat dengan isteri orang

   Close [Copy link]
Post time 27-6-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 26-6-2022 10:55 PM
Selayaknya. Mudah2an end up di nuraka.

Lagi best kalau dua2 gol.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 26-6-2022 11:45 PM
Tang yg berita jatuh masa cuci stadium hari tu, berapa baris je wartawan tulis. Yg ni 'kan main  pan ...

Cuba teka kenapa takde cerita panjang2 untuk yang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 27-6-2022 01:26 AM
Cuba teka kenapa takde cerita panjang2 untuk yang tu.

Tak blh nak teka tu yg iols terkesan nak tau. Mmg tak boleh disclose ke uols? Ni betul2 tanya ni, bukan sarcasm. Iols sejenis keen reader itu saja.

Intro awal berita tu tulis pencuci professional jatuh tgh buat kerja.. Hujung2, bgtau stadium dibagi Nama sekian, dirasmi sekian, siap dgn bilangan tempat duduk segala.

Eh, dah off topic, abaikan saja la ya persoalan iols ni Che-Babai. Bye-bye Babai, goodnite
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut lah ada yg buat lawak pasal dawai ampaian. Rupanya dari berita kes ni. Seram mati dlm keadaan mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Birahnya mesti waktu contact semula tu kamain berbunga2 gati memasing eh. Jijiks nau bawa jantan msk rumah dgn ade anak2 dlm rumah lagi yihhhh sgt perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki mmg dh tau agaknya
Tunggu masa je
Dh siap2 akal nak kunci grill bagai
Kesian kat anak2 diorg
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 26-6-2022 10:49 PM
Fuhhhh cash and carry ke

Ni kira installment je ni. Sebab sorang je yang gol. Partner dia takde apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:38 AM | Show all posts
JunkMail replied at 26-6-2022 02:53 PM
Aku tergelak sikit baca berita ni kemain detail lagi kisah skandal diorang. Adoiii... Cash tanpa dis ...

yg mati tu settle dah . yg skandal hidup tu nightmare begin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Thunderclouds at 27-6-2022 06:49 AM

Baca tajuk mati2 igt berita indon ummah meleizia ghupernye
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 06:55 AM | Show all posts
Allahuakbar!!!...iols mampu doakan keluarga banyak buat sedekahkan atas nama arwah....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cap_ayam at 27-6-2022 08:08 AM

Mungkin arwah tak sangka boleh meninggal sebab  turun dari tingkat 4.

Hmm apartment apa yang ada kat Bemban ni? Bukan kuaters kerajaan ke?


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 26-6-2022 10:54 PM
Urut dada tmb kelantan....

Urut dada tanda lega bukan negeri dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 27-6-2022 05:56 AM
Ni kira installment je ni. Sebab sorang je yang gol. Partner dia takde apa2.

Installment 0% interest ke cmne
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:27 AM | Show all posts
Fikirlah dahulu sebelum bertindak
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:28 AM | Show all posts
Fikirlah dahulu sebelum bertindak
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:28 AM | Show all posts
Ok la si mati tu memang angau balik dekat bekas dia. Tapi si betina sundel tu dah apahal bukak jalan??? Dah kawin, anak 3 orang! Kau nak apa siallll. Please la laki tu ceraikan bini dia, amik hak anak2 sebab bini menyundel.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 27-6-2022 08:06 AM
Mungkin arwah tak sangka boleh meninggal sebab  turun dari tingkat 4.

Hmm apartment apa yang ada ka ...

Apartments jasin bestari rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:31 AM | Show all posts
shalalat replied at 26-6-2022 11:25 PM
Nasib jasin. Mb kelantan boleh tarik nafas sekejap

timbalan mb yg lebih tepat
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 kne tolak.. kalau takat kunci grill xkan xde kunci spare ke ape..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
vespa_oren replied at 27-6-2022 08:29 AM
Apartments jasin bestari rasanya

Oh ok tq pencerahannya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 09:57 AM GMT+8 , Processed in 0.106698 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list